icon

Je možné být těhotná i při menstruaci?

13. lis 2022

Dobrý den,
měla jsem bolesti v podbrisku jak při ovulaci cca 5 dnů zpět.. s přítelem jsme pohlavní styk měli. Ale dnes se ráno dostavila MS.. je možné, že těhotná byt muzu, akorát ovulace byla déle a MS ještě mohla přijít?
Děkuji za odpovědi.

hasara33
13. lis 2022

Možné je všechno, ale je to vysoce nepravděpodobné, zkus těhotenský test a uvidíš 🤷‍♀️

autor
13. lis 2022

@hasara33
A není na test ještě brzy?

hasara33
13. lis 2022

Za zkoušku nic nedáš 🤷‍♀️

autor
Autor odpověď smazal
autor
13. lis 2022

@hasara33 to máte pravdu… nevadí ničemu si udělat test při MS?

hasara33
13. lis 2022

Určitě ne, ale asi by se v odebrané moči neměly vyskytovat zbytky krve 🤷‍♀️

jjasmina
13. lis 2022

Za mě krev= nic, ale náhody jsou a ve většině případů ikdyby se jednalo o těhotenství, tak to odejde s ms

lucinka298
13. lis 2022

Ahojky, jestli máš podezření že jsi těhotná, udělej si test, i když máš své dny. Moje bývalá kolegyně nešla k doktorce, žádný test si nedělala ( protože přeci když má své dny, nemůže být těhotná ) BUM, nedostala to, šla k doktorce, a světe div se, byla ve 4. měsíci 🙂

maximaty
13. lis 2022

Byla jsem těhotná a nevěděla jsem to, protože jsem měla normálně MS. V 8+6, jak jsme později spočítali s lékaři, mi prasklo mimoděložní těhotenství a to že jsem vlastně byla těhotná vyšlo najevo až z krevního testu po tom co mě dovezla rychlá do nemocnice. Měla jsem přes 33tisíc jednotek HCG a přesvědčovala jsem lékaře že je to nesmysl. Málem mě to stálo život. Takže rozhodně nepodcenit a testovat, případně krev.