Je možné být těhotná při menstruaci?
Ahoj, mám dotaz. Je možné, že bych měla normálně menstruaci a i přesto byla těhotná? U předchozích dvou těhotenstvích mi vždy od prvního měsíce vynechala... Nicméně teď jsme měli v půlce cyklu "nehodu", menstruace přišla na čas ale je mi divné, tak jak v těhotenstvích... Špatně od žaludku, první den ms jsem měla zimnici, bolest žaludku.. může se jednat o těhotenství, nechci hned běžet pro test ale... Díky 🙂
No jinak nez testem se to nedozvis.
Mozne to je.
U druhého těhotenství jsem "menstruovala" v termínu první 3 měsíce 😉 jen to bylo trochu slabší...
Četla jsem i o případech menstruace ještě v pátém měsíci, ale to je už teda extrém. V souvislosti právě s nějakými porody, kdy lidi v diskuzích řešili, že jako jak je možný, že si holka nevšimne, že je těhotná, že přece musí vynechat menstruace... no, nemusí a pokud je trošku nepravidelný cyklus, tak si fakt ani nemusí všimnout, že je těhotná (a jít rodit).
Je to možné ale zkus tt pokuď se cítíš jinak

Mela jsem u druhého, gynekolozka počítala od poslední MS, ale pak se na Utz ukázalo, že je plod starší, i když ona furt trvala na MS a pak se to potvrdilo i porodem, rodila jsem v termínu podle poslední opravdove MS, ne té, kde už jsem byla těhotná, rozdíl přesně 3tydny.