icon

Je možné mít těhotenské příznaky 12 dní po styku?

12. led 2023

ahoj holky, mám 12 dní od styku. už asi 3 dní jsem nemocná. Všimla jsem si, že mám zvláštní žaludek. Během styku jsem užívala antikoncepci. Už ji ale vysazuji. Je možné mít 12 dní od styku příznaky nebo to bude něčím jiným? Test dnes zatím negativní.

lencaa11
12. led 2023

To je brzo na příznaky ...

jjasmina
12. led 2023

Pokkud je negat test, nejsou to ani příznaky těhotenství 😉a pokud sre brala antikoncepci, tak nebudete ani těhotná

autor
12. led 2023

@jjasmina ani v tom případě, že od styku jsem ji brala dalších 5 dní, následně 7 dní pauza a od teď ji už nebudu brát? Totalně má trápí žaludek a napadlo mě jedine těhotenství jen asi je brzy na takové příznaky

klokanka31
12. led 2023

Já mám totálně rozhozený žaludek a fakt těhotná nejsem. Ještě když máš antinu...

autor
12. led 2023

tak já mám pocit, že i prsa na bolí. Ovšem na dotek citlivé nejsou. Vůbec teď nevím na čem jsem 🤷‍♀️

jjasmina
12. led 2023

V době styku ste brala antikoncepci...

autor
13. led 2023

@jjasmina Díky ale nezdá se mi to. Příznaky mám jako jsou bolestí žaludku, bolest prsou z boku, rýmu ale citlivý čich. Může ještě test vyjít pozitivní? Jelikož to je teprve 13 dní od styku

jjasmina
13. led 2023

Může ale pokud by příznaky souvisel s těhotenstvím, byl by pozit i test

lencaa11
13. led 2023

Příznaky spíš nejsou tehotestvi ale něco jiného

autor
13. led 2023

Díky, už jsem mimo z toho. Cítím však také silný kašel, velmi podrážděný nos, bolesti hlavy. Tak doufám že to bude jen prochlsdnu

autor
13. led 2023

Nachlazení*

lencaa11
13. led 2023

Tohle vypadá že je nachlazený