Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?
Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc
@janesafari to ti preji 🙂 je to krasne takhle slyset , jen kdyby mě ten čáp pořád neobcházel :(
@lzii Moc děkuju a já ti taky přeju,at se brzo dočkáš dvou //... On ten čáp přiletí-neboj !!!!!!!!
@lzii Čáp tě neobchází, jen prostě tělo někdy potřebuje delší čas na to aby fungovalo jak má, hlavně se nestresuj. Psychika ti toto všechno může zablokovat. Může se ti to zdát jako prázdná fráze, ale víc o čem mluvím. Choď cvičit, užívej si podzim, nakupuj na vánoce, dělej cokoliv...a až to nebudeš čekat tak čáp přiletí 🙂
ahojky tak se přidávám k vam čekatelkám.... tedka jedu první cyklus... 20dc špinění dneska jsem 22dc---testovat budu tak v patek či sob.v neděli to mám dostat.... 😎
Holky neskutečně mě bolí prsa, nemůžu na ně sáhnout. Přes MS mě bolí normálně jen bradavky, ale teď je celkově dost citlivé. Zítra zkusím asi další test (budou to 2 dny do MS)
@veronikav31 Díky za poučení, mluvím z vlastní zkušenosti - a za mě mluví 2 čárky na testu. Ne na všechno jsou tabulky.
@rybamrazena To musela být ovulka dříve. Na jiných stránkách testují holky taky ještě před MS a pak jsou neťastné, když najdou // a přesto za pár dní MS dojde, doktor s tím nic dělat nebude, je to prostě příroda. Ne nadarmo mi v caru říkali že mám testovat nejdřív 10.den po transferu, to jsem byla 15.den po transferu
Tak ja to holky dostala ☹
@saga100 Tak to mě mrzí ☹ Ale neboj,jednou se zadaří 😉
@veronikav31 Ano, je to příroda, na rozdíl od transferu - tam to doporučení chápu. Ale pro jistotu to ještě jednou zopakuju - může se testovat i dřív než 8.DPO (Dr.Max), nejsme všichni stejní, a na mikropotrat nebo potrat to nemá absolutně žádný vliv. Zklamání nebo nadšení přichází pokaždé - bez ohledu na načasování.
Nezlob se, ale opravdu vím, kdy jsem měla ovulaci - to´s už trošku přestřelila.
@rybamrazena To se sice může, testovat i dřív než 8 DPO, ale ne každý negativní test v té době znamená žádné těhotenství. Sama píšeš, že každý je jiný - což je pravda, já jsem třeba zrovna opačný případ - ještě v den očekávané MS jsem nikdy neměla jasně pozitivní test a před MS vždycky negativní (před MS jsem testovala celkem 2x - kvůli akci, na kterou jsem měla jít). U mě totiž hCG stoupá ze začátku hodně pomalu, takže takové dálnice, jaké tu holky mají kolikrát i před dnem očekávané MS, mám já až minimálně po 10 dnech zpoždění. A to mám cyklus i ovulaci pravidelnou jak hodinky a den očekávané MS je pro mne 14. den po ovulaci. Ty testy před MS jsou hodně nespolehlivé, takže když se někdo chce nervovat, tak ať se nervuje, ale nemá to příliš smysl...
@rybamrazena Nepřestřelila jsem s tou ovulací, někdy holky neví kdy ji přesně mají, věří bt a nebo dělají ovulační testy, ale to je přibližné, kromě folikulometrie ti přesnou odpověď nic nedá. Krom toho, u spousty holek je před MS těhotenský test bílý jak padlý sníh, pak jsou akorát zklamané
@janesafari závidím :( já jsem dneska testla a nic..mám to dostat v neděli ale buhvi jak to mám jsem první cyklus po vysazení.
Ahoj. Myslím, že to lze zjistit i takhle brzy. Já měla // už právě ten osmý nebo devátý den po ovu, testovala jsem se 5 dní před očekávanou ms. Ale je pravda, že to byla slaboučká čárečka, ale byla tam ! 🙂
Koukam ze ty datumy tam nejsou.No tak druhy je po dvou dnech a ten posledni 8dni po tom prvnim.🙂
@veronikav31 Ale přestřelila. Já si BT neměřím, kdy mám ovulaci vím (jsou přesnější metody), stejně jako kdy jsem otěhotněla. Prostě se smiř s tím, že příroda je mocnější něž věda.
@lzii já měla akorát už od ovulace tik v oku a pak mně začly bolet prsa a v noci jsem moc nespala,za to přes den jsem byla mimo.Bolest hlavy,lehce zvýšená teplota a bolelo mně na pravé straně podbříška kde jsem citila i ovulku a teď je k té straně přikloněné i mimčo.Hodně jsem se pozorovala a když jsem viděla ty dvě čárky tak jsem si myslela,že už jsem definitivně zcvokla a mám vidiny.😀 Každopádně držím pěsti ať ti to vyjde.
@keny123 Tady je x případů,že každá to má fakt jinak...A já měla postupně příznaky snad už od uhnízdění a a vím přesně ten den-kdy ta správná spermijka začala svou cestu do cíle 😉 😀
...A když mě vyjde holčička tak to bude krásnééé 😉 ...zatím to tak cítím...tak se pak uvidí...Tentokrát snad vydržím a necháme se překvapit !!!
@somalicats Ano, přesně, každá jsme jiná, tak nechápu, proč mě tu někdo napadá a obviňuje z neznalosti vlastního těla. @lzii se ptala, jestli je možné testovat i dřív - ano je to možné. Testovala jsem celkem 2x dle doporučené metody a 2x jsem se předčasně radovala. Navzdory duchům jsem totiž 2x potratila. Potřetí jsem se na rady vykašlala a byla tam totální dálnice. Dál se o tom, děvčata, fakt nehodlám bavit. Testujte si kdy chcete -je to úplně jedno.
Nicméně děkuji všem za názory a vyjádření 🙂

Já tohle třetí těhu zjistila taky brzo...Vnitřně sem to ,,věděla " už od 2 tt,postupem dní se přidávaly příznaky,tak sem 3 dny před očekávanou MS testla a čekala sem dušíčka,ale zářily na mě hned tlusté //...a vycházelo mě to na 3+5....