Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?
Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc
@lzii Tak uvidis, jak jsem psala, ten ovu test detekuje pouze hladinu LH a to se muze uvolnovat i bez ovu. Rozhodujici je, zda se uvolni vajicko. A pokud tam folikul nebyl, tak se nema odkud uvolnit, presto, ze telo uvlnuje ten LH 😢 . Ale pokud se s tou gyndarkou takhle dobre znas, zkus tam jeste v pondeli cinknout, rict, ze sili carka na ovu testu a zeptej se ji, zda je jiste, ze opravdu ovu byt nemuze, jestli jste se treba spatne nepochopily, bud ti potvrdi, ze tam folikul opravdu nebyl nebo se treba domluvite na novem UZ, kde zkontroluje, zda se vajicko neuvolnuje 🙂 ... A muzete prece sexovat tak jako tak, pro jistotu, kdyby treba nahodou... Partner urcite nebude proti 😉 .
@loc tak to by přece falešně nehlásilo ovulaci ne ?? Dnes ráno mi ten test vyšel ještě víc než kontrolní čárka .... Napsala jsem ji email i touhle fotkou , a uvidim no co mi na to povi, treba ten folikul byl schovany , jako popichovalo me to tam jeste vcera ze by neco mohlo byt , nevim nedokazu to vysvetlit ,ale mam pocit nebo myslim si ze to ovulka asi bude ..... Snad ..
@lzii Treba jo, jiste je jedno - pokud folikul SKUTECNE nebyl, nebude ani ovu. Ale samozrejme tam folikul byt mohl a jen se prehledl. Ovu neovu, hupnete na to, tim nic zkazit nemuzete, spis pocitej, ze ovu neni ( cimz nerikam, ze neni), jen abys nemela zbytecna ocekavani..., aby sis nedelala falesne nadeje a kdo vi, treba budou za 2 tydny // 😉
Teta neprijela * 🙂
@koncita jako po celém dni mě to pak taky napadlo, tak uvidíme. Ta doba cyklusu mě už tento měsíc ale případně štve. Minulý měsíc, to přišlo dřív, 27. den - a říkala jsem si, že si to holka dobře vybrala, že jsem to původně dle té původní délky cca 32 dní měla dostat v době, kdy jsme letěli do Říma. Ale teď první termín promarněn, druhý nejspíš taky, teď popř. 3. je v úterý. 😒 přítel ten je ze mě už hotový a kolem nemám moc přátel, co by toto už zažívali ☹
@koncita jediné, co mi přijde jiné je to, že jak jsem jindy třeba citlivější (když mi přeteče i trpělivost u toho, že partner nemá čas a dává přednost práci, nebo cokoliv podobného), tak teď se cítím silně, že zvládnu všechno. Ale jinak nic, většinou mám pocit, že už má přijít MS a když letím na WC, tak zjistím, že nic. Nechci si ale dělat velké naděje. Nevím, co by bylo totiž v této chvíli nejlepší - jestli aby přišla mrška a nebo nepřišla.... Včera se naopak přede mnou otevřel přítel, že toho je nějak moc (hodně pracuje), do toho řeší svou hypotéku (refinancování svého bytu) a k tomu to že nevíme na čem jsme (a že se nějak bojí a diví se, že já ne).
Tak na tetu to zatim nevypada, test ale zas snehobily... Zkousela jsem par dni měřit ted bt, dva dny 36,9 , vcera 36,85 a dneska 37... Tak musim asi cekat dal :-/
@simi1510 tak jasně, že každá žena je jiná, hcg stoupá u každýho jiným tempem, záleží kdy byla ovulace a hnízdění, ale obecně mám za to, že 11DPO by už duch měl být....teda na testu s citlivostí 10 určitě....tak nevím, dokud nedorazí MS, tak naděje je pořád, ale u sebe už tomu šanci nedávám
@simi1510 tak tady jsou moc hezky popsaný všechny věci, který nás zajímají......tady píšou, že testovat 11DPO je bláznovství 😀 ale já si nemůžu pomoct!!!
http://merenibt.xf.cz/tehutesty.html

@koncita popravdě? 😀 je mi to jasné, že ne 😝 myslíš, že je jen moc brzy na to? Jaký test jinak používáš? Já zkouším pepino a nic, pro jistotu jsem zkusila i mamatest a ten taky nic neukázal, ani pidi duchy 🙂