Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?
Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc
Ahoj holky, pročítala jsem vaše příspěvky a usoudila, že bych se tu nemusela stydět zeptat 🙂
Snažíme se už nějakou dobu a tento cyklus jsem poprve brala clostik. Ms jsem dostala 31.8. a od 5tého do 9tého dne 2x1 tabletka. 14.9. byl na utz vidět folikul a 14.,15.,17 bylo snažení.
Cyklus mám 25 dní. Zatim MS nedorazila. Co myslíte, máme šanci? 🙂
na test 8dpo je moc brzy ze ?
ONo závisí na tom kdy se uhnízdí vajíčko...
tak díky IVf vím že to možne je,ženy co otěhotni přirozeně si mysli že to možne neni,protože to 8 den po oplodnění ještě ani netuší nebo nečekají
Jako špinila jsem bílým výtokem prvních pár dní , teď mě boí prsa a jsem náladova ... jinak zadne jine priznaky nemam ... Spis mi jde o to ze jestli to zase nevyjde tak už to budu muset resit jinak , psala jsem svuj pribeh na repromedu a tam mi rekla ze jestli mi po 3 cyklech nezabral Clostilbegyt tak bude neco spatne , ze to jinak nez umnele nepujde.... Jake jsou tedy ted moznosti 🙂
@loc nedelala jsem test , udelam pripade az pri vynechani MS , a te doktorce jsem napsala ze mi to delalo folikuly pekne , ovulaci taky peknou ,ale nepoddarilo se nám oehotnet 3 cykly s clostikem. Budu se tam ted objednavat na poradu , cetla jsem ze už po 7mes snazeni a nechranenem styku je moznost ze je nekde problem ....
@lzii tak to me mrzi ☹, sice jeste muze byt brzo, nekomu hcg stoupa pomaleji, ale radsi bych si moc nadeje nedelala. Problem tam byt samozrejme muze, je dobre, ze zajdete do toho repromedu.Mozna budes klidnejsi, ze se konecne neco deje a nekdo vam pomaha a treba to pak vyjde samo 😉 . A kdyz ne, odhali pricinu a pomohou vam k miminku 🙂 .
@lzii pripomela jsi mi můj příběh, clostik 3krat nezabral, pak 2 neúspěšně IUI a MUDr. nás strasily IVF...
Dikybohu mě kamarádka doporučila Mojžíšovu metodu a otěhotněla jsem bez problémů doma- bez MUDr a hormonů...Teď už budem končit 1 trimestr a cvicim dal pro zdrarny průběh tehu. Zkus zkusit jinou cestu než doktory , na IVF je vždy času dost a je to i finance nákladný. Za mě zkus cvičit. Hodně štesti
@lzii Však za pár dní uvidíš, jestli to dostaneš nebo ne. Jinak ani s tou Mojžíšovkou, jak psala
@bluekobylka, mi to nepřijde špatný nápad. Akorát pro správný nácvik této metody je také nutné kontaktovat fyzioterapeuta, který se jí věnuje a také to bude něco stát, nicméně výsledky tato metoda skutečně má 🙂. a skloubit můžeš repromed i mojžíšovku 🙂 .
1/10 by mela dorazit , ale teplota se mi drzi nahore viz graf BT .... Nevim co si o tom myslet... proste musím počkat ,a ta mojžíšová se nemůže cvicit doma bez toho fyzioterapeuta ??
Na repromedu jdu v utery 6/10 , ale muj chlap ten den nemuze ,ale sestra mi nerikala jestli musi jit semnou nebo ne , vzhledem k tomu ze sperio byl delany koncem kvetna myslite ze bude chtit novy ?? a co si o tom spermio myslite ? posilam foto
Já chodim k výborně paní Volejnikove v Brně! A cena 200 za návštěvu je velmi lidová, chodí se tam 1 za cyklus...Za ivf by po nás chtěly cca 20 tis a víc, a takhle jsem u paní nechala cca 1000 Kč a teda doma mě to stalo hromadu času, ale lepší sex i zadek a mimco jako bonus 🙂
@lzii nejdůležitější je právě ta mobilizace. Téma cviky si jen udrzujes to, co ti fyzio srovná a nastaví, třeba mas jen v křečí dělohu nebo jiný problém na který ti fyzio pomůže. Za mě zkus půl roku toto a uvidis, myslím že urco otehotnis bez hormomu a lékařů.
@kecka28 myslíš ?? Doktor nám rikal ze pritel je prave naprosto ok , ale já proste nechápu proc to nejde, už mi dochazi napady, financni prostredky jelikoz jsem na neschopence a hlavne chut miminko resit :(
@bluekobylka a ta paní Volejníková , kde sídlí , a nějaký kontakt ?
Hana Volejníková sídlí v Brně.
@bluekobylka napsala jsem ji email 🙂 Děkuji za tip a ta cena 200/ cviceni to udava ona individuálne nebo ma neake tabulky / ceník ?
@lzii jinak mne třeba napsal obvodak zadanku abych nemusela platit, říkal ze na neplodnost se rehabilitace nepíše na pojišťovnu, tak mi napsal bolesti zad a ta fyzioterapeutka byla skvělá, řekla no a na bolesti zad si můžeme vybrat jakoukoliv metodu a vybrala haha Mojžíšové, ještě mi nechala přes primáře rehabilitace napsat perličkové koupele před cvičením
Má tam vyvěšeny nějaký cenik 1 lekce-200 Kč a říká to i známým co už u ní byli 🙂

Ahoj holky, pročítala jsem vaše příspěvky a usoudila, že bych se tu nemusela stydět zeptat 🙂
Snažíme se už nějakou dobu a tento cyklus jsem poprve brala clostik. Ms jsem dostala 31.8. a od 5tého do 9tého dne 2x1 tabletka. 14.9. byl na utz vidět folikul a 14.,15.,17 bylo snažení.
Cyklus mám 25 dní. Zatim MS nedorazila. Co myslíte, máme šanci? 🙂