icon

Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?

lzii
27. srp 2015

Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc

adus2015
25. zář 2015

Ahoj holky, pročítala jsem vaše příspěvky a usoudila, že bych se tu nemusela stydět zeptat 🙂
Snažíme se už nějakou dobu a tento cyklus jsem poprve brala clostik. Ms jsem dostala 31.8. a od 5tého do 9tého dne 2x1 tabletka. 14.9. byl na utz vidět folikul a 14.,15.,17 bylo snažení.
Cyklus mám 25 dní. Zatim MS nedorazila. Co myslíte, máme šanci? 🙂

adus2015
25. zář 2015

Ahoj holky, pročítala jsem vaše příspěvky a usoudila, že bych se tu nemusela stydět zeptat 🙂
Snažíme se už nějakou dobu a tento cyklus jsem poprve brala clostik. Ms jsem dostala 31.8. a od 5tého do 9tého dne 2x1 tabletka. 14.9. byl na utz vidět folikul a 14.,15.,17 bylo snažení.
Cyklus mám 25 dní. Zatim MS nedorazila. Co myslíte, máme šanci? 🙂

lzii
autor
27. zář 2015

na test 8dpo je moc brzy ze ?

denca1988
27. zář 2015

@lzii ahoj,brzy to neni,mne test krasne ukazal na 7.den,ze to neni mozne su kecy;)

zloba89
27. zář 2015

ONo závisí na tom kdy se uhnízdí vajíčko...

ratatooy
27. zář 2015

tak díky IVf vím že to možne je,ženy co otěhotni přirozeně si mysli že to možne neni,protože to 8 den po oplodnění ještě ani netuší nebo nečekají

ratatooy
27. zář 2015

@simi1510 prodávají gynex obchody s bylinkama

simi1510
27. zář 2015

@ratatooy děkuji 🙂

lzii
autor
27. zář 2015

Jako špinila jsem bílým výtokem prvních pár dní , teď mě boí prsa a jsem náladova ... jinak zadne jine priznaky nemam ... Spis mi jde o to ze jestli to zase nevyjde tak už to budu muset resit jinak , psala jsem svuj pribeh na repromedu a tam mi rekla ze jestli mi po 3 cyklech nezabral Clostilbegyt tak bude neco spatne , ze to jinak nez umnele nepujde.... Jake jsou tedy ted moznosti 🙂

loc
28. zář 2015

@lzii a uz sis delala test? Nebo pockas az do pripadneho zpozdeni? A jak muzou vedet, ze po 3 cyklech clostik nezabral? Vzdyt prece to, ze neotehotnis, neznamena, ze nezabral... Ty myslis to, jak mozna na folikulometrii nebyl folikul?

lzii
autor
28. zář 2015

@loc nedelala jsem test , udelam pripade az pri vynechani MS , a te doktorce jsem napsala ze mi to delalo folikuly pekne , ovulaci taky peknou ,ale nepoddarilo se nám oehotnet 3 cykly s clostikem. Budu se tam ted objednavat na poradu , cetla jsem ze už po 7mes snazeni a nechranenem styku je moznost ze je nekde problem ....

lzii
autor
28. zář 2015

@loc nasadila jsi mi brouka a tak jsem udělala test, snehobilo. Jsem 26dc a nic tak to asi zase nevyšlo

loc
28. zář 2015

@lzii tak to me mrzi ☹, sice jeste muze byt brzo, nekomu hcg stoupa pomaleji, ale radsi bych si moc nadeje nedelala. Problem tam byt samozrejme muze, je dobre, ze zajdete do toho repromedu.Mozna budes klidnejsi, ze se konecne neco deje a nekdo vam pomaha a treba to pak vyjde samo 😉 . A kdyz ne, odhali pricinu a pomohou vam k miminku 🙂 .

lzii
autor
29. zář 2015

@loc bt se mi zvyšuje 36,7-36,8 trošku mě popichava v podbřišku, bolavá prsa ale to může být i při MS. Tak. Ano dneska dneska tam budu volat a objednám si tu schůzku. Kéž by mi tam pomohli🙂

bluekobylka
29. zář 2015

@lzii pripomela jsi mi můj příběh, clostik 3krat nezabral, pak 2 neúspěšně IUI a MUDr. nás strasily IVF...
Dikybohu mě kamarádka doporučila Mojžíšovu metodu a otěhotněla jsem bez problémů doma- bez MUDr a hormonů...Teď už budem končit 1 trimestr a cvicim dal pro zdrarny průběh tehu. Zkus zkusit jinou cestu než doktory , na IVF je vždy času dost a je to i finance nákladný. Za mě zkus cvičit. Hodně štesti

loc
29. zář 2015

@lzii Však za pár dní uvidíš, jestli to dostaneš nebo ne. Jinak ani s tou Mojžíšovkou, jak psala
@bluekobylka, mi to nepřijde špatný nápad. Akorát pro správný nácvik této metody je také nutné kontaktovat fyzioterapeuta, který se jí věnuje a také to bude něco stát, nicméně výsledky tato metoda skutečně má 🙂. a skloubit můžeš repromed i mojžíšovku 🙂 .

lzii
autor
29. zář 2015

1/10 by mela dorazit , ale teplota se mi drzi nahore viz graf BT .... Nevim co si o tom myslet... proste musím počkat ,a ta mojžíšová se nemůže cvicit doma bez toho fyzioterapeuta ??
Na repromedu jdu v utery 6/10 , ale muj chlap ten den nemuze ,ale sestra mi nerikala jestli musi jit semnou nebo ne , vzhledem k tomu ze sperio byl delany koncem kvetna myslite ze bude chtit novy ?? a co si o tom spermio myslite ? posilam foto

bluekobylka
29. zář 2015

Já chodim k výborně paní Volejnikove v Brně! A cena 200 za návštěvu je velmi lidová, chodí se tam 1 za cyklus...Za ivf by po nás chtěly cca 20 tis a víc, a takhle jsem u paní nechala cca 1000 Kč a teda doma mě to stalo hromadu času, ale lepší sex i zadek a mimco jako bonus 🙂

bluekobylka
29. zář 2015

@lzii nejdůležitější je právě ta mobilizace. Téma cviky si jen udrzujes to, co ti fyzio srovná a nastaví, třeba mas jen v křečí dělohu nebo jiný problém na který ti fyzio pomůže. Za mě zkus půl roku toto a uvidis, myslím že urco otehotnis bez hormomu a lékařů.

kecka28
29. zář 2015

@lzii Tedy, mít takový spermiogram, tak si pískám... koukám, že ho máme fakt šílený ☹((

lzii
autor
29. zář 2015

@kecka28 myslíš ?? Doktor nám rikal ze pritel je prave naprosto ok , ale já proste nechápu proc to nejde, už mi dochazi napady, financni prostredky jelikoz jsem na neschopence a hlavne chut miminko resit :(

@bluekobylka a ta paní Volejníková , kde sídlí , a nějaký kontakt ?

bluekobylka
29. zář 2015

Hana Volejníková sídlí v Brně.

lzii
autor
29. zář 2015

@bluekobylka napsala jsem ji email 🙂 Děkuji za tip a ta cena 200/ cviceni to udava ona individuálne nebo ma neake tabulky / ceník ?

kecka28
29. zář 2015

@lzii Jojo, tohle je parádní spermio. Můj manžel má jen 3,5 milionu, má je polámané a ještě má vysoké PH... mám z toho nervy v kýblu

irennn
29. zář 2015

@lzii jinak mne třeba napsal obvodak zadanku abych nemusela platit, říkal ze na neplodnost se rehabilitace nepíše na pojišťovnu, tak mi napsal bolesti zad a ta fyzioterapeutka byla skvělá, řekla no a na bolesti zad si můžeme vybrat jakoukoliv metodu a vybrala haha Mojžíšové, ještě mi nechala přes primáře rehabilitace napsat perličkové koupele před cvičením

bluekobylka
29. zář 2015

Má tam vyvěšeny nějaký cenik 1 lekce-200 Kč a říká to i známým co už u ní byli 🙂

loc
1. říj 2015

@lzii Tak co, jak to vypada? Ms stale nikde?

lzii
autor
1. říj 2015

holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ??? 29dc , 12dpo

irennn
1. říj 2015

@lzii nooo to jsou výborné zprávy 🙂 takže sis ten gynex koupila 🙂

lzii
autor
1. říj 2015

@irennn no to taky ,ale jeste jsem ho ani nepouzivala , mam ho neotevreny doma budu ho muset prodat 🙂

Strana