Je možné otěhotnět 3 dny před MS, když jsem ji dostala?

myskaq
21. srp 2013

Zdravím,

Potřebovala bych aby jste mi řekli jestli je mozne otěhotnět 3 dny pred MS. Přesněji, mela jsem nechráněný p.styk s mým přítelem 17.8. 3 dny na to jsem dostala MS. Ještě jedna věc, pred MS, ty 3 dny než jsem to dostala jsem mela ovu což mi přijde divne. A me zajímá jestli jsem mohla otěhotnět i kdyz jsem tu menstruaci dostala. A zda li měl někdo stejnou zkušenost. Slyšela jsem ze to je nepravděpodobné protože vajíčko by se nestihlo zahnizdit a mohlo by byt menstruaci odplaveno kdyz to nápisu takhle. Mám v tom chaos . Take jsem četla vetsinu podobnych pripadu a ty dámy skutečně otehotneli ale měli tu MS dva max 3 dny a ne nijak silné. Zajímá me i to jestli nektera z vás otehotnela pred MS a tu MS dostala a mela ji úplne normálně a kdy se u vás projevili příznaky ? Zádné nesleduji a asi s tím miminkem moc nepočítám :( mimo jsme ne plánovali ale tak nějak jsem doufala :( ale kdyz jsem to dostala úplne jsem tomu přestala věřit. A test si dělat je zbytecne neubehl ještě ani týden ... Předem dekuji

sarriku
21. srp 2013

@myskaq Ahoj a jak jsi zjistila, že jsi měla tři před ms ovulaci? Je to hodně divné a dokonce nepravděpodobné, ale stává se to.
Být tebou s ničím nepočítám, menstruace je menstruace a a třídenní vajíčko se opravdu zahnízdit nemohlo, protože nebylo za ty tři dny dostatečně vyvinuté, nebylo prostě připravené na implantaci. Takže příště +).
(Vajíčko, které je dost staré, aby se mohlo implantovat má tak 6 dní. Pokud jsi skutečně ovulaci měla, tak za ty tři bylo možná tak někde ve vejcovodu.
papa

sarkad2856
21. srp 2013

@myskaq Ahoj,ta pravděpodobnost je velice malá,Ale třeba se nějáké případy stávají 😉

alenka_p
21. srp 2013

Luteální fáze (od ovulace do menstruace) je většinou dlouhá 10-16 dní (a nemění se, ať je ovulace kdykoliv během cyklu)...jak víš, že jsi měla ovulaci 3 dny před? Jinak řekla bych, že pravděpodobnost, že jsi těhotná, pokud byla normální MS, je hodně malá...

terunka88
21. srp 2013

@myskaq Taky by mě zajímalo, z čeho usuzuješ, že jsi ty 3 dny před měla ovulaci..Klasicky 3 dny před menstruací, která ke všemu dojde, tudíž vajíčko se ani nestihne uhnízdit - to je opravdu minimální pravděpodobnost 😉

myskaq
autor
22. srp 2013

no to právě nevím presne jestli to ovulace byla nebo ne , asi jsem to spatne napsala, ale ty 3 dny pred ...bolest v podbrisku, vytok bily pozdeji i trochu hustsi konzistence... mazlavy. Tak jsem z toho vyvodila ovu.. nekde jsem cetla ze je mozne mit klidne i 2 ovu. Nevim co je na tom pravdy. Teda. Jinak teda cetla jsem zrovna na techto strankch ze pred MS je mozne otehotnet. Nemyslim si ze bych byla. Jen me zajima zda je ta moznost. jelikoz vcera docela divna kovova pachut v puse, docela me i bolelo v krizi .. dnes je mi strasna zima.. a mam uplne zmrzle nohy.. nevim zda to muzu povazovat za nejake priznaky..

sies
30. lis 2015

@myskaq Ahoj chtěla jsem se zeptat, jak jsi nakonec dopadla, jestli jsi tenkrát byla tehu nebo ne ? 🙂

terezaboskova
5. bře 2023

Dobrý den, měla jsem s přítelem nechráněný sex a za dva dny jsem dostala MS. A mezi tím jsem neměla žádnou ovulaci. Je možné, že jsem těhotná ?

bartk
5. bře 2023

@terezaboskova a jak jsi přišla na to ,ze by jsi mohla byt těhotná když jsi dostala MS?

terezaboskova
5. bře 2023

@bartk poslední týden jsem "nafouklá" a nikdy jsem problém se zažíváním neměla.

bartk
5. bře 2023

@terezaboskova tak pokud jsi mezi tím neměla žádnou ovulaci jak píšeš tak přece těhotná byt nemůžeš 😀

terezaboskova
5. bře 2023

@bartk asi máte pravdu, ale i přes to se bojím. Měla jsem ovulaci, ale v té době jsem ještě nikoho neměla. Měla jsem styk 11 dní po ovulaci. Poté jsem dostala MS a teď mám ovulaci. A je to 12 dní po styku.

bartk
5. bře 2023

@terezaboskova tak to se nemáš vážně ceho bát . Takhle se otěhotnět nedá ,pokud víš opravdu kdy tu ovulaci mas a nebyla tak je to nemožné !!!

terezaboskova
5. bře 2023

@bartk mám to podle kalendáře v aplikaci

terezaboskova
5. bře 2023

@terezaboskova v ten den při styku ovulace nebyla ani ty dny poté

bartk
5. bře 2023

@terezaboskova podle aplikace bych na to fakt nespolehela 😀😀😀😀😀

bartk
5. bře 2023

@terezaboskova Já ji podle kalendáře měla mít tak a přitom jsem ji měla o 3 dny dříve ,takže tak 😀

terezaboskova
5. bře 2023

@bartk a jak bych si ji jinak měla hlídat .

bartk
5. bře 2023

@terezaboskova 🤦🏻‍♀️No tak třeba když dítě nechceš a chceš mít nechráněný sex tak bych začala například s antikoncepci 😀A nebo si teda dělala ovulacni test v době kdy ti píše aplikace abych zjistila zda ji opravdu v ten den mám 😀

terezaboskova
5. bře 2023

@bartk už antikoncepci mám.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru