Je možné otěhotnět 5 dnů před menstruací?
Vidíte něco? Mám 5 dnů do MS.. Vim, že je brzo ale cítím nějak jinak než normálně tak jsem to zkusila... Původně jsem chtěla těsto ať až v den MS.. Což bude v úterý 🙈☘️

@monyscerna většinou vidím vsude ale tady vážně nic, bud zkoušet dál nebo počkat na MS. Hodně štěstí 🍀🍀🍀
@monyscerna já možná nějaký hodně pidi stínek vidím 🤔 ale jak už bylo řečeno, ještě je brzo, takže nevěš hlavu a zkus to třeba za dva dny 😉 to už by se něco ukázat mělo 🍀 hodně štěstí 🍀🍀
@monyscerna zatím nic uvidíte v den Ms
@monyscerna negat test, ale je mic brzy
Ne
@hasara33 on jde vidět líp než na fotce ale je fakt úplně pidi 👻🙏 zkusila jsem to vyfotit líp 😀 uvidíme za dva dny snad bude silit 🙏🙏
@monyscerna držím palce ☘️☘️👻
@lencaa11 děkuji 🙂
@monyscerna jo teď ho vidím mnohem lépe 😉 vypadá to nadějně, tak uvidíme 🍀🍀 držím 👍 a dej vědět, jak to vypadá dál 😉
@hasara33 děkuji 🤗🙏 dám vědět 🙂
@ivetahruba já vidím negat test
@ivetahruba negativní
@ivetahruba já tam teda ducha vidím 🤷♀️ ale jelikož nepíšeš ani v jaké fázi cyklu si, tak těžko lze dělat nějaké závěry
@hasara33 dneska jsem 28 den cyklu, ale vím že jsem měla ovulaci posunuto o 2 dny to mám potvrzení testem 😊 cyklus mám 30-32 dnů... takze je dost možný že nějaký viditelný dusík se může objevit až v den MS nebo později?
@monyscerna a test si zkoušela? Měl by tam být vidět alespoň malý progres od minulého testování 🤷♀️
@hasara33 nakonec jsem si ho udělala nevím možná tam nějaký malý progrese je 🙏🤷♀️ co myslíš? Já tam dusík? 👻🙏☘️
@monyscerna řekla bych, že tam progres je, takže rozhodně to vidím nadějně 🤩🤩 zkus zase za dva dny pokud se nedostaví ms 🍀🍀
@hasara33 tak jsem ráda že to vidis i ty a nejsem slepá 😀🙏 každopádně zkusím zase za 2 nebo 3 dny a uvidím 🙏 doufám že bude silit ☘️☘️😊
@monyscerna držím palce 👍👍🍀😊😊
super, držím palce 🙂, mám teď podobné duchy, i když u mne proběhla nějaká jako by MS, tak nevím, zda z toho něco vůbec může být
@monyscerna ahoj, tak jak to s tebou vypadá? 😉
@hasara33 ahoj no dnes v den MS takhle tak nevím 🤷♀️ ale nevím zda ta aplikace mě to ukazuje správně, nevím když byla ovolace o dva dny později tak asi i měsíčky přijdou později? Mě to přijde furt stejný žádná změna 🤷♀️😒 test dělaný dnes ráno..
@monyscerna podle aplikace se ovulace nedá řídit tělo si jede po svém něco tam je ale stále jen 👻 udělat TT za dva ,tři dny ...
@lencaa11 jasně no tak uvidím co z toho bude 🤷♀️ snad bude o něco silnejsi za 2 dny 🙏☘️ mě spíš znepokojuje že už několik dní po sobě je to furt stejný, všude čtu že to má silit a já furt nic 😀🙈
@monyscerna
@monyscerna rozdíl tam je vidět ale ještě to chce čas ☘️☘️😉
@lencaa11 no tak snad ☘️☘️
@monyscerna přesně jak je řečeno výše 😉 chce to ještě čas, ale progres tam je to každopádně 🍀🍀👍👍

Nic 🤷