Je možné po týdnu od oplodnění poznat těhotenství

zizibou
5. črc 2019

Ahoj holky,
dnes je to týden, co jsme měli s manželem nechráněný pohlavní styk a začínám mít pocit, že jsem v tom.
Je vůbec reálně možné to na sobě tak brzy pozorovat nebo si jen něco namlouvám 🤔.
Včera jsme byli na svatbě a já něco málo vypila a taky vykouřila, i když jsem normálně nekuřák a téměř nic nepiju. Tak teď mám i špatný pocit za takové neuvážené chováni, pokud bych měla být těhotná..

pipi_puncocha
5. črc 2019

Někdo tvrdí, že to pozná takto brzy (i dříve), já bych to nepoznala ani v době vynechané menstruace bez testu... možné je asi všechno.

Každopádně neměla bych obavy co se alkoholu a kouření týče, i kdybys byla těhotná, tak zatím (první cca 3týdny) neexistuje žádné spojení s miminkem, takže by ho to nijak neohrozilo.

kopretinak
5. črc 2019

Ano je to možné. Poznala jsem to u obou těhotenství ani ne týden po oplodnění, těhotenství mi prozradila prsa. :D

zizibou
autor
5. črc 2019

@pipi_puncocha díky za uklidnění 😉
Asi bych to normálně ani neřešila, ale dnes je mi prostě divně, celý den mám takové divné slinění (nevím ani, jak to popsat), pořád chodím, co bych snědla, ale nic moc mě neuspokojí 🤔. Navíc mě zarazila i mírná nechuť ke kávě, a to jsem kávoholik 🙈😅, no celkově žaludek na vodě. Možná by to mohlo být z té vcěrejší zábavy..
Ale tak nějak jsem nad tím přemýšlela a zjistila jsem, že jsme se trefili přímo do ovulace. Ačkoliv to nebylo plánované 🤭. Tak zlobit se určitě nebudu, ale už jsem to nějak pozapomínala a navíc, u prvního těhu mi nebylo vůbec nic.

A kdy myslíš, že mohu nejdřív testovat? MS by mi měla přijít až za dlouho (15.7.). Mám celkem krátké cykly a ovulaci téměř hned po skončení MS.

zizibou
autor
5. črc 2019

@kopretinak když já mám prsa taková konstantní 🤣 pořád stejná (za všech okolností)
Ale tak aspoň vím, zme reálné to je..

urtica
5. črc 2019

U prvního těhotenství jsem to poznala už po pár dnech - hlavní příznak tehdy byla silná zimnice, přestože venku byly třicítky...ale já to prostě nějak věděla. Nicméně u druhého nic, ani ťuk - až s testem.

daasha1
5. črc 2019

Já to mám úplně stejně. Teď jsem cca 8DPO, ale už pár dní mám žaludek na vodě a cítím se prostém divně. U prvního syna jsem to měla úplně stejně, tak uvidime, jestli i teď to znamená těhotenství nebo si to jen vsugerovavam 😀 Třeba se potkáme v březnovkách 2020 😀

ivuska1986
5. črc 2019

@zizibou ahojky, mě zhruba do týdne od zadělání začalo bolet břicho- takové píchání až tahání v podbřišku, bolest se hodně stupňovala, v den vynechání cyklu jsem byla na chirurgii a gynekologii a nikdo nic nepoznal, mě nenapadlo, že jsme zadělali, zkoušeli jsme první měsíc a potkali se pouze dvakrát 😇 a strašně mě bolela pravá bradavka, ale fakt děsně. No, test jsem si udělala pátý den po vynechání a dnes máme doma skoro dvouletou holčičku. Jo a ještě jsem vlastně skončila u obvodacky, když mi na gynde ani chire nic nenašli a tam mi dr diagnostikovala zánět ES spojení v bederní páteři 🤣😇 no a za devět měsíců zánět dostal jméno Anička. Takže myslím, že další těhu už snad poznám 🤣

dora13
5. črc 2019

Ja jsem 5 DPO byla na svatbe a strasne mi tam smrdel tatarak z lososa. Neprikladala jsem tomu duraz, protoze uz jsme se snazili nejakou dobu, tak jsem si nechtela davat falesne nadeje, ale tehotna jsem byla. O dva roky pozdeji se zopakovalobto same, proste zbystreny cich, to uz jsem vedela, ze je to asi zase tady. Takze za ne to mozne je, soucasne ale z tech predchozich neuspesnych pokusu vim, ze strasne moc veci si lze vsugerovat.

pipi_puncocha
5. črc 2019

@zizibou test by mohl ukázat něco už tak desátý den po ovulaci, ale já moc na to "lovení duchů" nejsem, sama jsem dělala až dva dny po vynecháni a čárky byly jasné. Držím palce ať to dopadne jak si přeješ. 🍀

marketa11112
5. črc 2019

Ja to vedela hned,tedy tusila. A to u obou deti. Citila jsem se jinak, nebylo mi do zpevu,spis nevolno,asi po tydnu jsem malicko spinila, zacala mi smrdet kava (nepiju ji, ale voni my), mela jsem stale zizen,motani hlavy. Test jsem delala jeste pred terminem ms a bylo jasno. Ja zase nejak nepochopim,jak nekdo nepozna,ze je tehotny. Cetla jsem par pribehu. Treba,ze zena jela do nemocnice se zaludecnimi problemy a ejhle,rodila. Nebo jedna u manzela v praci to poznala az v 6 mesici. Slo sice o silnejsi zeny,ale i tak. Nechapu.

barusilonka
5. črc 2019

@zizibou take jsem to na sobě poznala hned ☺️vyslo nam to na prvni pokus.

laka_lacenda
5. črc 2019

Ano, i já to poznala tak 7-10dni poté. ;) Mě se z ničeho nic začalo strašně špatně běhat = běžela jsem pomalu a pocitově jsem byla mrtvá jak z rychlého tempa. A taky mě začalo být šoufl. 🙂 Omezila jsem trochu alkohol, kdyby náhodou, ale přestala jsem až po pozitivním testu = dva dny po vynechani MS, kdy to byly fakt dvě čáry.😀 Teď jsem 22tt a malej je zatím ukázkový mimco a já jsem taky v pořádku.🙂

zizibou
autor
6. črc 2019

Už jsem si skoro jistá, že budu těhu. Večer jsem usnula v 9, před chvílí jsem vstala a jsem mimo, šílená únava. Slabá nevolnost trvá..
V ponděllí jedeme na dovolenou a mám pocit, že s takovou si to ani moc neužijeme, ach jo.
Ten test si udělám až po, ale momentálně je dost těžké na to nemyslet 🙈😁. Ještě ani nevím, jestli bych se měla radovat nebo ne. Druhé jsme chtěli, ale popravdě, měla jsem to naplánováno až tak na podzim. Nemám ještě všechno vyřešeno v práci tak, jak bych si představovala.
Ale, pokud jsem opravdu těhu, budu mít pochopitelně radost a manžel také, ten o dítěti mluví už delší dobu.
Děkuju holky 🤗

jess20
26. lis 2019

Já jsem na začátku těhotenství jedla houbové řízky nikdy mě to nevadilo ale tohle se mě sprajclo v žaludku nemyslela jsem že je to těhotenstvím to až teď zpětné od té doby je už nemůžu nikdY a taky jsem byla hrozně hádavá a hysterická 😁

luciebelohradska31
26. lis 2019

Moje máma to hned věděla po pohlavním styku že je těhotná semnou lekla se a taky že byla vtom

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru