icon

Je možné těhotenství po užití antikoncepce a při použití hračky?

23. zář 2026

Ahoj, toto bude naozaj absurdná otázka ale potrebujem vedieť odpoved. Užívam antikoncepciu ale mohla byt znížená účinnosť kvôli hnačke. Ide o to, že sme si s partnerom navzájom robili dobre a mohlo sa stať že mohol mat prsty od preedjakulatu keď robil dobre mne. K ejakulácii ani k sexu vôbec nedošlo. Následne po 10 dňoch som dostala krvácanie z vysadenia ale začala som časté nutkanie na mocenie. Iné príznaky nemám. Chcem sa opýtať ma zmysel si robiť test? Je reálne takto otehotnieť?

lv
•
23. zář 2026

Velmi velmi velmi malá, téměř nulová. Zkus brusinky, D-manozu na močový měchýř, to bude spíš tím.

mirecka.jaroscakova
•
24. zář 2026

Koníku, dostuduj si rozdíl mezi hračkou a hnačkou, působí to opravdu směšně 🤦🏼‍♀️

frantiska87
•
24. zář 2026

To je tak malá pravděpodobnost, že to ani nestojí za řeč. :D

anonym_2d5f5e
•
24. zář 2026
@mirecka.jaroscakova

Koníku, dostuduj si rozdíl mezi hračkou a hnačkou, působí to opravdu směšně 🤦🏼‍♀️

@mirecka.jaroscakova to je to zasahování do názvů diskuzí prostřednictvím AI. Dodnes si vzpomínám na diskuzi, kde autorka jako název diskuze položila otázku, zda tam něco vidíme (myšleno na testu) a AI z toho vytvořila dotaz, zda se dá s oční vadou otěhotnět.

anonym_2d5f5e
•
24. zář 2026

Řekla bych, že to bude infekt. Koupila bych si výše zmiňovanou D-manozu a užívala v režimu akutních obtíží, k tomu tinkturu z lichořeřišnice a hodně pít.

anonym_b3516f
•
24. zář 2026
@mirecka.jaroscakova

@mirecka.jaroscakova Já to nepochopila. Měla průjem nebo měli hračku?

mirecka.jaroscakova
•
24. zář 2026
@anonym_b3516f

@mirecka.jaroscakova Já to nepochopila. Měla průjem nebo měli hračku?

@anonym_b3516f průjem. Ten nadpis nějakým způsobem generuje koník, s tím autor nemůže nic udělat.

bigbig
•
Včera ve 04:50

To bude spíš zánět močových cest. Ber manózu nebo blokurimu 3 krát denně, hodně pít, a tinkturu z lichořeřišnice.

autor
•
Včera v 16:25

Ďakujem za rady 🙂 Skúsim spraviť test, ak bude negatívny a močenie by neprestalo, zbehnem za lekárkou