Je možné, že jsem těhotná? Píchá mě břicho nad pupíkem

leterka93
5. lis 2013

Ahoj holky,

neplanuju mimco ani se nesnazim otehotnet 🙂 (To vse jsem chtela az tak za 2-3 roky). Myslim si, ze jen plasim, ale doufam, ze mi muzete poradit. Nechci si hned bezet delat tehotensky test. Zpozdila se mi menstruace a zatim jsem ji nedostala. Problem je v tom, ze mam furt takovy "blby" pocit a navic jsem v sobotu mela priserne, ale fakt priserne krece v podbrisku- presne takove, jake mivam pri MS, ale mnohem vetsi. Ale menstruace se nedostavila.. Od te doby me neustale boli bricho a to i takovym divnym zpusobem, ze me picha i nad pupikem... nevim moc, jak to popsat.. Proste obcas kdyz chodim, tak me picha bricho (nevim jestli je to zaludek, ale proste nad pupikem). Jenom me zajima, jestli nektera z vas mela podobne priznaky 🙂 Prsa me neboli.

pepinova
5. lis 2013

Ahoj jak dlouho máš zpoždění ?

leterka93
autor
5. lis 2013

3-4 dny

zlatelevizeedna
5. lis 2013

Nechceš si hned běžet dělat test??? A co je ve tvé situaci jednodušší, než ráno počůrat papírek? Založit diskuzi a přečíst si, že tři uživatelky myslí, že těhotná jsi a čtyři, že nejsi?
Udělej si ten test😉.

arwen2010
5. lis 2013

@leterka93 A pak dej vědět jak jsi dopadla 🙂

pepinova
6. lis 2013

jsem taky pro test 🙂 určitě dej vědět 🙂

anulilinkaaa
6. lis 2013

Taky jsem to tak měla, ta bolest se stupňovala a pak se nedala vydržet. Myslela jsem si, že je to slepák, ale v nemocnici mi řekli, že se jedná o těhotenství. Zkus si udělat ten test, ať víš na čem jsi. 🙂

myskaq
6. lis 2013

Ja jsem mela podobne bolesti trvaly asi měsíc . Bolest nad pupikem, kolem vaječníku, v podbrisku i velké tlaky a pichani , vzhledem k tomu ze se mi spozdila MS tak jsem si automaticky myslela ze je mozne ze jsem tehotna jenže testy byly negativni :/ tak jsem šla k doktorovi a ten kdyz mi udělal prohlídku řekl , ze mi nepraskl folikul který mel prasknout a spustit ovulaci :/ proto me to tak bolelo řekl ze je to normální :/ zese to muže stát :/ takže podle me neproběhla ovulace vůbec :/ ukazoval mi to i na monitoru kdyz mi dělal ultrazvuk .. Byla tam taková bublinka 🙂 no ja jsem mela hodně obavy zd je to třeba cysta nebo tak protože me to tenkrát hodně bolelo i kdyz jsem mela stYk s přítelem :/ je nejlepsi jít a nechat se prohlédnout ..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru