Je možné, že jsem těhotná? Poradíte mi prosím?
Dobrý den , potřebuji radu prosím. Menstruaci jsem měla před 32 dnama, kolem 20 dne jsem měla jenom špinění, pár kapek jeden den. Od tý doby nemám menstruaci, jenom mi je ze všeho špatně na zvracení, pořád bych spala. Myslíte že jsem v tom? Která z Vás něco takového měla? Test se bojím koupit abych nebyla sklamaná že zase je negatívny. Poprosím holky nebuďte zlé, nepíšte mi posměšky protože skutečně nevím jestli si mám koupit test nebo mám raději počkat. Děkuji všem za odpověď a radu.
@vlasta1981 Dobře , děkuji
@pampeliska2025 Spousta holek to tak měla a byly těhotné, spousta to tak měla a těhotné nebyly. Udělej si test. Chápu, že se bojíš zklamání, ale aspoň budeš vědět, na čem jsi. Držím palce 🙂
@jaja01k Děkuji 🙂
@pampeliska2025 udělat test, jinak to nezjistíš.
Já jsem se už tolikrát zklamala, měla jsem příznaky těhotenství a těhotná jsem nebyla.
A nakonec jsem se taky dočkala.
Prostě kup test a pak nám napiš, jak jsi dopadla 🍀
Pokud se bojíš zklamání a dokážeš vydržet, vydrž ještě pár dnů. Za zpoždění může moci i počínající viróza, příznaky raného těhotenství jsou skoro stejné jako blížící se menstruace. A pak si udělej těhotenský test. Když si ho uděláš 3.-5. den zpoždění, už bys měla mít zřetelný výsledek. Držím palce!
@palja Dobře , děkuji🙂 určitě napíšu
@rebe Dobře, děkuji za radu 🙂
@pampeliska2025 test vám dá odpověď - tady těžko vám řekneme co to může bejt
Tak holky udělala jsem si test a mám tam slabou druhou čárku. Takže jsem v tom , nebo ještě mám počkat?
@palja udělala jsem si test a mám slabou druhou čárku. Nevím jestli se mám už radovat nebo ještě počkat.
@pampeliska2025 Jestli máš dvě čárky, teď jsi těhotná. Ale vzhledem k době od poslední menstruace bych čekala spíš dálnici. Zopakuj test za několik dnů a uvidíš, jestli bude sílit. Držím palce!

@pampeliska2025 pokud nemáš jistotu a chceš ji mít není nic lepšího jak udělat test . Nic víc ti nikdo jiný neporadí