Jsem těhotná. Prosím, poradíte?

6. bře 2020

Dobrý den, s manželem se snažíme o miminko, ale před 3 dny přišla menstruace, tak jsem si prostě řekla, že těhotná nejsem... Ale menstruace za den skončila (obvykle je dlouhá 6 dní) a bylo mi zle... Udělala jsem tak “pro srandu” test a šup 2 čárky... Ale od 1. dne cyklu jsem začala brát Femibion a kontryhelový čaj (aby se tento měsíc třeba zadařilo), ale netušila jsem, že už v tom jsem! Čaj se prý v těhu nesmí, myslíte, že jsem něco mohla pokazit? Také jsem si dala včera 2 skleničky vína... Je miminko ještě ve žloutkovém váčku a nemá na něj nic vliv co si “já dám”? Moc děkuji za odpovědi!

lv
6. bře 2020

Bude to v pohodě, kontryhel i víno nic neudela

krtcice
6. bře 2020

Na první dceru jsme čekali 2,5 roku než jsem otěhotněla. Navím nám v CAR řekli, že přirozeně nikdy mít děti nebudeme. Začákem března jsem se brutálně ožrala na akci, vykouřila asi krabku cigaret. Jenže jsem už byla těhotná, ale nevěděla jsem to 🤷‍♀️ fakt by mě možnost těhotenství nenapadla po tom, co řekli lékaři... no a pak jsem těhotenství zjistila, a podle propočtů jsem otěhotněla v půlce února. A dcera je díkybohu zdravá, ale taky mi pěkně zatrnulo. Bude to dobré 🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru