Ahojda, předem musím říct, že se o miminko nesnažíme, ale zároveň se mu bráníme "jenom" kondomy.. Teď podrobněji.. Bylo mi čtrnáct dní špatně, motala se mi i hlava apod. říkala jsem si, že jestli se mi to zpozdí, tak je to v podstatě jasné, ale udělala jsem si test po třech dnech od zpoždění a byl negativní, ale protože jsem byla nedočkavá, jela jsem k doktorovi, ten mě vyšetřil, říkal, že mám narostlou sliznici ale že těhotenství by muselo být opravdu maličké, aby ho neviděl ani na ultrazvuku, dal mi tu injekci na vyvolání menstruace a já to po dvou dnech dostala, zase jsem si říkala, že teda nic, ale další den jsem zjistila, že to mám hrozně slabé, dnes je třetí den menstruace - u mě bývá nejsilnější - skoro nekrvácím.. Čekala jsem, že po hormonech budu jak protržená, ale naopak .. Jaká je tedy pravděpodobnost, že jsem těhotná, nebo nevíte, čím to může být?
Díky za opověď a doufám, že tu není stejný dotaz někde, ještě se tu moc nevyznám.. 😵
Ahoj, pokusím se Vám teď přiblížit mé vypozorované příznaky, které obyčejně před MS nemívám..
Nafouklý pobřišek, píchání v podbřišku, usínání i ve stoje, bílý výtok, občasné zimnice, teplota 37,1-37,4 (už asi týden), říhání, žaludek mírně na vodě, nevolnost v autobusu. Dnes jsem 29DC. Test jsem si zkoušela a viděla jsem tam hooodně slabého dušíka, nevím, jestli jsem si ho nevsugerovala. Myslíte si, že bych mohla být těhotná?? Obyčejně mívám cyklus 32dní. Děkuji za Vaše názory a odpovědi
já myslím, ,že jsi těhotná, máš příznaky a pokud tam byla druhá čárka tak je to víc než pravděpodobné 😉
kinimo baha na duchy na těhu testech já měla minule viditelnou druhou čárku a MS přišla se zpožděním,příznaky byly na těhu!!!
saminomimino - a nemyslíš si, že se mohlo jednat o brzký potrat? Obvzlášť, když MS byla se zpožděním a měla jsi těhu příznaky??
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
myslim, ze tehotna nejsi pokud jsi po injekci krvacela. Navic kdybys byla tehu, testy uz by asi byly pozitivni, tak pro jistotu jeste jeden zkus.