Je možné, že se test ještě vybarví?
Ahoj, jsem asi 13 dpo nebo 12dpo. 13 DC jsem měla folikul 22mm píchnut ovittrel a následně iui. Mám 5 dní do MS 30 denní cyklus. Moje otázka zní jsem plus mínus 13 dpo a od 11 dpo pořád slabý duch. Je možné že se ještě vybarví když mám ještě do MS čas? Díky
Pokud nezesilil za dva dny ani o trošku tak to nevidím moc dobře.
Určitě by měl zesílit. Máš fotku testů pro srovnání?
@curliess Horní včera dolní dnes
Já bych si myslela ze to muže byt ještě ten ovitrelle. Zkus za dva dny, to by ti mělo dat už jasný výsledek, jestli sili nebo ne
@annoonniimm testy by se měli dělat ob den právě proto aby bylo vidět jestli čárka sílí 😊
@teress1215 snad to tak bude a zesílí 😔
Já měla ducha ještě tak 4 dny po ms, trochu sílit začal až tak týden po ms, ale silná čára to pořád nebyla. Teď jsem 18tt🙂. Duch tam vidět je tak držim palce🍀
@annoonniimm uvidíš 😊 mám kamarádku které test také nesilil a má zdravého chlapečka 😊 ale také se mi stalo, že třeba mě čárka zmizela je to proste buď a nebo 😏 zkusila bych udělat třeba zítra ráno 😊
@teress1215 silnější asi je, ale mám ms bolesti a špinění růžovo hnědé 😔 asi se rozjíždí MS
@annoonniimm tak to bohužel vypadá na biochemické.. ale uvidíš, třeba to ještě dobře dopadne 🙂
@annoonniimm ano silnější je ale ne o moc, nevidím to moc dobře ale třeba se stane zázrak, i ty se stávají 😊 každopádně u mě takhle začalo biochemické ..
@teress1215 taky si myslím že je to biochemko

@annoonniimm každé dva dny by měl aspoň o kousek sílit 😊 teda aspoň tak sem to měla já, každopádně někdo muže mít i jinou zkušenost 😊