Je na testu něco?
@balogis
Myslím, ze ano.
Ale jak jsem šla na preventivku tak se mi normálně chtělo strašně zvracet a zvedal se mi žaludek 😕 teď jsem se najedla a jako taky strašný 🤨
Dnes uz asi nema cenu delat test co?
@leniczka23 Já jsem si říkala, jestli se zase snažíš. 😂
@oveckaluky 🤣🤣 dej pokoj ja uz dalsi dite nechci😁😁
@leniczka23 To jsem taky říkala. 😂😂
@bublinkakocicka pokud chceš mít větší jistotu, udělej ten digitální, na normální bych se vykašlala, ty bych dělala až tak za dva dny...
A ještě jsem zapomněla napsat, že mám dnes 8.den zpoždění 😉
Ja uz na to prdim nic na testech neni.a clear blue delat nebudu nema to cenu jeste mam 2 dny do ms
@marketkaaa30 nene uz tese dekat nebudu nema to smysl mam uz stejne jen 25citlivost kdsz neprijde do tydne ms tak udelam test ale pochybuji stejne prijde ms.vzdy mam zpozdeni 3 dny
@bublinkakocicka
Ten s citlivosti 25 nemá cenu když 10 neukázalo nic. Počkej do ms jako já a uvidíme 🙂
@petula.bir ano dyt jo ja vim cekam cekam
@bublinkakocicka nic nevidím
jako vzdy.
@bublinkakocicka je to prostě negativní. Počkej na termín ms. Kdy ho máš?
Za 2 dny
15 minut je už nadlimit, může tedy být falešně pozitivní...ale třeba není, držím pěsti
@leniczka23 tak když to vidíš sama, proč se ptáš? Kvalita testu naživo bude vždy větší než vyfocena fotka. Tak pokud vidíš ty, skoč pro digitální a když ti vyjde + 1-2 tak se objednej k lékaři
@loylii a.proc to pises me?😁😁😁
@bublinkakocicka bohužel tam zatím nic nevidím... Držím pěsti,aby tam za pár dní byla;)..
@bublinkakocicka Ty jsi neskutečná,tím,že uděláš 100 testů tehotenstvi nevykouzlis...takhle to bohužel nefunguje....
@kuttu jezisi a ty jsi zase chytra a chytra kdyz se ti to nelibi nemas sem co psat!
Ne, není tam opravdu nic. Vyprdni se na testy a počkej jestli dorazí MS
@bublinkakocicka Chytrá???A ty blázen...dítě se dělá jiným způsobem né curanim na test
@bublinkakocicka Já bych asi taky počkala jestli MS dorazí a pak až dělala testy. Vím, že je to těžký čekat, když si někdo miminko moc přeje, tak prostě vidí na těch testech 2 čárky ikdyž tam nejsou to je pochopitelné. Budu držet moc palečky aby se tam 2 čárky ukázaly, ale asi bych tomu dala pár dní čas ještě😊.
@veronikava ano dam uz stejne testy nemam.dekuji moc.ale nechavame tomu volny prubeh
@leniczka23 Ty jo, to vypadá fakt na třetí 👶, ti ho tady holky přisoudily.😂

@petula.bir hm tady nevidím nic no,to je taky desítkový?