icon

Je na testu něco?

bublinkakocicka
1. srp 2019
Strana
z8
kristousenecek
3. srp 2019

@bublinkakocicka nemusí ;),taky sem ji tak.mela ;),a mám holčičku ;),

katherine177
3. srp 2019

Nic nevidím, jedna čárka

leymea
3. srp 2019

@bublinkakocicka na testech nic nevidim a staci jen jeden test za den.

bublinkakocicka
autor
3. srp 2019

@leymea ale no tak myslim zekazdy testuje hodnekrat takze mam na to pravo a pravo to sem dat!

leymea
3. srp 2019

@bublinkakocicka testuje vickrat, ale urcite ne stokrat za den. Mas na to pravo a taky si o tom myslim svy.

bublinkakocicka
autor
3. srp 2019

@leymea ja netestuji 100to bych asi pekne prodelala

motylcice29
3. srp 2019

@bublinkakocicka ne, každý opravdu netestuje víckrát, ale počká třeba týden po vynechane menstruaci a pak testuje. Na potvrzení těhotenství mi vždy stačil 1 test 😉

kuttu
3. srp 2019

@bublinkakocicka Si testuj třeba každou minutu ale nechápu smysl dávat to na internet...j

obla
3. srp 2019

Všechny testy jsou podle mě negativní.
Testovat tak zběsile je zbytečné.
Vím, jaké je doufat ve // čárky a zoufale si je přát, nicméně čůráním na testy několikrát denně to člověk nezmění.
Počkej do termínu MS a pokud nedorazí, zkus znovu.

aaronka1
6. srp 2019

Ahoj mohu se přidat? Dneska jsme 7dpo. A boli me podbřišek,ale nevim zda to neni gynexem co jsem tento mesic začala brát.

julinecka24
6. srp 2019

@aaronka1 a zkoušela si test

aaronka1
6. srp 2019

@julinecka24 nn myslela sem,ze je ještě brzy. Posunula se mi ovulace z 13na 16 tak myslim ze ms prijde dyl.

kuttu
7. srp 2019

@aaronka1 Hlavne netestuj,tohle je strasne moc brzy,stejne nic neuvidis a budes zklamana a ono to treba vyjde...❤❤

julinecka24
7. srp 2019

ahojky holky vcera mi doktor rekl ze tehotenstvi tam jde malinko videt jsem objednana pristi ctvrtek 15 srpna a on rikal ze uvidime jestli to vyrostlo a ze nabere mi i krev ale na testu mam slaboulinkou carku ze jde videt kdyz jdete na svetlo chodim casto na zachod a boli me malinko podbrisek ale dostat to ma az pristi tyden tak mam docela strach premyslim jestli si nekoupit clearblue co ukatuje tydny poradte mi

aaronka1
7. srp 2019

@kuttu testovat budu v pátek, dle dřívějších cyklu bych to mela v sobotu dostat ale kdyz ovu prisla dyl, myslim ze se to protahne na pondělí. Uvidíme doufam, ze to vyjde....
@julinecka24 clear blue zkusit můžeš, ale zda te to uklidní nevim. Musí prostě člověk počkat na ms. Kdyz neprijde a carka bude silnější, melo by být dobře...

julinecka24
7. srp 2019

@aaronka1 jjj uvidime pockam doufam ze neprijde

balogis
7. srp 2019

@julinecka24 mě ukázal clear blue pozitivitu až když byl na testu výraznější duch,bylo to cca 25 DC při cyklu 30 dní.prikladam foto

aaronka1
7. srp 2019

@balogis a kolik jsi byla dpo?

balogis
7. srp 2019

@aaronka1 netuším kdy byla ovulace ale evidentně sem ji měla dřív než obvykle,dejme tomu ale cca 10-12

petula.bir
7. srp 2019

Ahoj holky, tak mě dnes teplota klesla na 36,4 tak je jasný, ze to dostanu 😂 příští měsíc třeba už to vyjde 😂🥰

@aaronka1
Ahojky, držím pěsti, aby to vyšlo 🙂 počkala bych na ms a pak testovala 🙂 já hloupá testovala dřív, tam jasný duch a za 2.dny nic 😕 držím pesticky ať ms nedorazí 🙂 já před 10.lety brala femigard( nevím jak se to píše ale tak nějak podobně) kůra byla na 3.mesice a já už 1.měsíc užívání otěhotněla 😂

@julinecka24
Ahojky, tak to potichu gratuluji ❤️ A to už doktor něco viděl? 😱😱😱

julinecka24
7. srp 2019

@petula.bir jjj říkal že tam malinko těhotenství jde vidět ale na testu mám slabou linkou čárku že jí vidíš když si to přiblížíz na světlu ale on si říkal že je to normální až ve čtvrtek mám kontrolu příští týden

balogis
7. srp 2019

@julinecka24 ty jo to fakt doktor takhle brzo zjistí? Ono teda asi záleží jak dlouho máš cca od ovulace?

julinecka24
7. srp 2019

@balogis jj zjistí já právě že nevím kolik jsem dpo

agneska7
7. srp 2019

@julinecka24 promiň ale jestli tvůj Dr není mág tak viděl max zvetsenou sliznici která je taky zvýšená když se blíží ms . Když máš na testu ducha Dr nemůže vidět fakt žádné tehu

kuttu
7. srp 2019

@agneska7 Přesně,malinkate tehotenstvi je videt az tak v 5.tydnu,Julinecka neni ani ve 3.tydnu,a buhvi jestli,na uzv je neco videt od 1000 hcg a to uz je na testu dalnice....nejdriv by si mela zjistit nejale informace a pak neci psat....tohle je vazne totalni blbost

balogis
7. srp 2019

@agneska7 no já se právě hodně divím, těhotná sem potřetí,vždy sem měla na testu dálnice už před vynecháním ms ,po vynechání sem teprve volala Dr a ta mě objednala další dva týdny na to ,vždy cca 6+ něco aby vůbec něco viděla.sem si říkala že by nějaká novota v medicíně?

leymea
7. srp 2019

@balogis novota v medicine 😀

julinecka24
7. srp 2019

@kuttu za prvý mě to tak řekl doktor já za to nemůžu píšu to co mi řekl byla jsem tam včera s manželem a tak nám to řekl proto jsem objednaná na příští čtvrtek na ultrazvuk i na krev

balogis
7. srp 2019

@julinecka24 no dej vědět jak si dopadla držím palce

julinecka24
7. srp 2019

@balogis jj děkuji moc

Strana
z8