icon

Je normální mít bolesti břicha po pozitivním testu?

elisk1234
31. led 2026

Ahoj holky, je možné ze už sílit ten test nebude? Menstruace by měla přijít mezi dnes 31.1.2.2
Včera mi vyšel pozitivní i digitální ale mam strach protože mě pořád bolí břicho jako na menstruaci
Ten plastový je Mamatest dělaný vcera

drep
31. led 2026

Test je pozitivní, gratuluju. Ale to je jediné, co z něj lze říct. Jestli bude nebo nebude sílit, jestli to bude prosperující těhotenství nebo jestli to nedejbože špatně dopadne, to se nedá říct a nijak to neovlivní asi 5 dalších pozitivních testů.

elisk1234
autor
31. led 2026
@drep

Test je pozitivní, gratuluju. Ale to je jediné, co z něj lze říct. Jestli bude nebo nebude sílit, jestli to bude prosperující těhotenství nebo jestli to nedejbože špatně dopadne, to se nedá říct a nijak to neovlivní asi 5 dalších pozitivních testů.

@drep děkuji, já vim… mam strach v lete bylo biochemické tak ted se modlím, ale ty bolesti v podbřišku mi to tedy moc neulehčují

pilzzee
31. led 2026
@elisk1234

@drep děkuji, já vim… mam strach v lete bylo biochemické tak ted se modlím, ale ty bolesti v podbřišku mi to tedy moc neulehčují

@elisk1234 Bolesti bricha v obdobi ocekavane MS jsou normalni jev 🙂 mela jsem to tak dvakrat. Prvnich par tydnu bolest bricha par hodin denne cca jednou za 3 dny.

elisk1234
autor
31. led 2026
@pilzzee

@elisk1234 Bolesti bricha v obdobi ocekavane MS jsou normalni jev 🙂 mela jsem to tak dvakrat. Prvnich par tydnu bolest bricha par hodin denne cca jednou za 3 dny.

@pilzzee moc děkuji za zkušenost 🙂

squezy
31. led 2026
@pilzzee

@pilzzee ted bude furt neco "bolet" nebo nekde pichat nebo napinat, patří to k tomu. Test je pozitivní, takže teď už jen čekat,jak to dopadne

anonym_5ea42e
31. led 2026

Děloha se roztahuje. Já jsem měla první měsíce pořád pocit,že dostanu ms. Držím palce!

macik84
1. únor 2026

Také jsem měla bolesti břicha. Je to normální. Neboj.

kosi_cek
2. únor 2026

Je to velmi normální, já v té době měla nepřetržitě (ve dne i v noci) silný pocit, že to dostanu, každou chvíli jsem chodila na WC a očekávala silné krvácenu, přitom když to mám dostat, tak často necítím vůbec nic nebo jen jemně, bylo to tak pokaždé, celkem 8 *, 2 těhotenství nakonec nevyšla, nevím, jestli tě to uklidní, ale v případě brzkého ukončení těhotenství prostě jen přišlo krvácení, aniž bych vůbec něco cítila, asi jako mi chodí normativně MS a to i když to bylo na konci 1. trimestru, přitom člověk by si myslel, že je to naopak, však už jen jak je ukazovaný potrat v TV.., ve skutečnosti často proběhne neuvěřitelně tiše, začne ve chvíli, kdy to člověk nečeká, protože je v pohodě, jindy má takové křeče v břiše, že si je prakticky jistý, že je konec a ono ne, takové je hold těhotenství 😉

vapi32
2. únor 2026

Test vypadá být pozitivní. Ty bolesti jsou normální. Někdo je má hned, někdo až později, u každého je to jinak. Je dobré zajít k doktorovi, ať máš jistotu 🙂

elisk1234
autor
2. únor 2026
@vapi32

Test vypadá být pozitivní. Ty bolesti jsou normální. Někdo je má hned, někdo až později, u každého je to jinak. Je dobré zajít k doktorovi, ať máš jistotu 🙂

@vapi32 děkuji, no teď jsem srovnala testy a přijde mi že nesili..

pilzzee
2. únor 2026
@elisk1234

@vapi32 děkuji, no teď jsem srovnala testy a přijde mi že nesili..

@elisk1234 Zkus treba dve hodiny nic nepit a zkusit dalsi.

elisk1234
autor
Včera v 06:13
@pilzzee

@elisk1234 Zkus treba dve hodiny nic nepit a zkusit dalsi.

@pilzzee dnes takto, ja už nevim.. včera večer silný menstruační křeče sem si brala na noc vložku kdyby náhodou, a nic. A na testu toto

macik84
Včera v 16:22
@elisk1234

@pilzzee dnes takto, ja už nevim.. včera večer silný menstruační křeče sem si brala na noc vložku kdyby náhodou, a nic. A na testu toto

@elisk1234 a jak dlouho máš zpoždění?

pilzzee
Včera v 19:26
@elisk1234

@elisk1234 Jako nevypada to spatne. Jen je to jiny test. Mne jednou ten kazetovej udelal polovicni carku nez mamatest ze stejnyho vzorku.