Je normální mít bolesti břicha po pozitivním testu?
Ahoj holky, je možné ze už sílit ten test nebude? Menstruace by měla přijít mezi dnes 31.1.2.2
Včera mi vyšel pozitivní i digitální ale mam strach protože mě pořád bolí břicho jako na menstruaci
Ten plastový je Mamatest dělaný vcera
Test je pozitivní, gratuluju. Ale to je jediné, co z něj lze říct. Jestli bude nebo nebude sílit, jestli to bude prosperující těhotenství nebo jestli to nedejbože špatně dopadne, to se nedá říct a nijak to neovlivní asi 5 dalších pozitivních testů.
@drep děkuji, já vim… mam strach v lete bylo biochemické tak ted se modlím, ale ty bolesti v podbřišku mi to tedy moc neulehčují
@drep děkuji, já vim… mam strach v lete bylo biochemické tak ted se modlím, ale ty bolesti v podbřišku mi to tedy moc neulehčují
@elisk1234 Bolesti bricha v obdobi ocekavane MS jsou normalni jev 🙂 mela jsem to tak dvakrat. Prvnich par tydnu bolest bricha par hodin denne cca jednou za 3 dny.
@elisk1234 Bolesti bricha v obdobi ocekavane MS jsou normalni jev 🙂 mela jsem to tak dvakrat. Prvnich par tydnu bolest bricha par hodin denne cca jednou za 3 dny.
@pilzzee ted bude furt neco "bolet" nebo nekde pichat nebo napinat, patří to k tomu. Test je pozitivní, takže teď už jen čekat,jak to dopadne
Děloha se roztahuje. Já jsem měla první měsíce pořád pocit,že dostanu ms. Držím palce!
Je to velmi normální, já v té době měla nepřetržitě (ve dne i v noci) silný pocit, že to dostanu, každou chvíli jsem chodila na WC a očekávala silné krvácenu, přitom když to mám dostat, tak často necítím vůbec nic nebo jen jemně, bylo to tak pokaždé, celkem 8 *, 2 těhotenství nakonec nevyšla, nevím, jestli tě to uklidní, ale v případě brzkého ukončení těhotenství prostě jen přišlo krvácení, aniž bych vůbec něco cítila, asi jako mi chodí normativně MS a to i když to bylo na konci 1. trimestru, přitom člověk by si myslel, že je to naopak, však už jen jak je ukazovaný potrat v TV.., ve skutečnosti často proběhne neuvěřitelně tiše, začne ve chvíli, kdy to člověk nečeká, protože je v pohodě, jindy má takové křeče v břiše, že si je prakticky jistý, že je konec a ono ne, takové je hold těhotenství 😉
Test vypadá být pozitivní. Ty bolesti jsou normální. Někdo je má hned, někdo až později, u každého je to jinak. Je dobré zajít k doktorovi, ať máš jistotu 🙂

Test je pozitivní, gratuluju. Ale to je jediné, co z něj lze říct. Jestli bude nebo nebude sílit, jestli to bude prosperující těhotenství nebo jestli to nedejbože špatně dopadne, to se nedá říct a nijak to neovlivní asi 5 dalších pozitivních testů.