Je normální pocit bušení v žaludku během těhotenství?
Ahojte. Chci se zeptat, je normální, že mi prostě tluče žaludek? Nevím přesně, jak to popsat, ale furt se mi nadzvedá břicho (žaludek) a vypadá to, jako kdyby mi tam bušilo srdce (není to dýcháním). Před 7 týdny jsem si omylem otřela preejakulát o své přirození a tak mám strach, že jsem nějak mohla otěhotnět. Dělala jsem si 7 testů a všechny byly negativní, poslední menstruace byla 1.6.... Ještě jsem se včera večer vzbudila o jedné hodině ráno skrz obrovské bolesti podbřišku, ale teď mě nic nebolí...To jsem trochu odbočila, ale je normální, když se mi žaludek nadzvedá, jako by mi tam tlouklo srdce?
@anonymni_456 🙈
@anonymni_456 Myslím si, že se ti srdce dostalo do žaludku.. a mozek ven stolicí..
Řekl bych, ze je v poradku, ze ti nad žaludkem tluce srdce 😀😀😀😀
Ty jo, ale takhle se dá otěhotnět úplně nejvíc... Pravděpodobně do budou dvojčata a jestli to šlo fakt takhle, tak tam bude i super rychlý růst a to bušení jsou normálně už pohyby 🙈
Fakt, že tohle trollení ještě někoho baví 🤦
@anonymni_456 Nebo jsi otěhotněla a je to v žaludku...proto ty pohyby/tlučení srdce
@anonymni_456 ještě mě napadá jestli sis třeba naaahodou neolízla tu ruku od toho preejakulatu tím pádem by se to dostalo do žaludku a tam to pak roste 4x rychleji než v děloze takže je možné v 7tt cítit pohyby … kazdopadne to už doma oznam rodičům pač tou rychlosti budeš cca za měsíc rodit 🙂
Nemám co dodat... snad jen,začinaji prazdniny (někomu už začaly) a děcka se nudí...🤣🤣😅

Panebože, ne, nemáš v žaludku mimino.
Nesepíšeme petici ať se vrátí ábíčko? Odněkud se musí ty děti dozvědět jak se dělá mimino...

Jeste se chci zeptat, jestli je normalni pobolivani v podbrisku a kdyz si sednu nebo neco, tak me tam zaštípe??
@anonymni_456 to tě štípe to mimino, jak se mu nelíbí, že ho sedem stlačuješ 👍😅
@izzylka muzete odpovidat noalne? Mam docela stres...
@anonymni_456 vždyť ty taky nejsi normální, ptáš se tady poněkolikáté, měla jsi menses, mělas negativní testy, nejsi v tom, proboha.
@anonymni_456 😂😂 panebože ty to vidíš.. do čeho si duši dal.
@anonymni_456 Tak neměj styk s chlapem když se bojíš...🤷♀️
Ty a nespolkla jsi to? Pak by to odpovídalo těhotenství, ale teda dítě co poroste v žaludku bude pro tebe dost záhul. 🤦🤦🤦 Aspoň se pobavíme. Díky 😉
@anonymni_456 a co chceš za odpověď na tak pitomý dotaz? 🤦🤣 Testy máš negativní a z otření se o sperma fakt neotěhotníš 🤦 jinak v břiše je aorta, když si lehneš na břicho tak vidíš jak to tepe.... Fakt, je ti 13 ? 🤦
@anonymni_456 je taková super věc/věci,antikoncepce a spoooousta druhů.... kondom,pilule,pesar atd...
@anonymni_456 Až se začneš ptát normálně, možná se nějaké normální odpovědi dočkáš.....
Když nevíš, jak dochází k oplodnění, nesexuj!!! A hlavně to nepolykej, jak už bylo psáno výše, rodila bys do měsíce 🤣🤣🤣

@anonymni_456 jako vážně?😂😂 Můžu se zeptat kolik ti je?😂