icon

Je pozitivní?

27. srp 2021

Prosím je pozitivní nebo jen ryska? A co teď jsem z toho naka zmatená

Je pozitivní?
bublinkakocicka
27. srp 2021

Je pozitivni kdy mas mit ms

autor
27. srp 2021

Menstruaci mám po vysazení léku nepravidelnou. Naposledy jsem ji dostala 25. Července. A předtím až 3 června. Opravdu těžko soudit. Když jsem brala antikoncepci tak teď by to znamenalo 5 dni zpoždění.

bublinkakocicka
27. srp 2021

Aha no jen na 5 dni zpozdeni velmi slaba carka je to z ranji moci?

autor
27. srp 2021

Ano. Tak bych měla cyklus před vyřazením prášku. Když budu brát stejně jako minuly mám ještě 4-6 dni do menstruace.

verais
27. srp 2021

Já myslím, že to je hezký duch udělej si test za dva dny a jestli bude sílit tak je to na dobré cestě .... jinak 5 dnů zpoždění až tak moc není a jestli byla ovulace později tak je jasné proč ta čárka je jen duch prostě počkej a uvidíš 😊 držím palce ať sílí 🍀

autor
27. srp 2021

Děkuji moc 🍀 kdyby to vyšlo bylo by to až neuvěřitelné. Rozházený cyklus, nevím kdy je ovulace no prostě nic. Jen jsme to zkusili. Ňáke doporučení na lepší test, nebo tak něco ?

verais
27. srp 2021

Já kdysi kupovala livsane z benu a teda nikdy mě nezklamaly 😉

katule1990
27. srp 2021

Test je pozitivní, vypadá to nadějně. S pěti dny zpoždění bych si hlavu nelámala, máš rozházený cyklus, takže ovulace byla nejspíš později. Zkusila bych mamatest, hodně štěstí 🙂.

jaja01k
27. srp 2021

Je pozitivní, zkus další třeba za dva dny.

marketka_m
27. srp 2021

Zkus za dva dny.bude silit

autor
27. srp 2021

Holky Dekuji moc ❤️ Kdy ste říkaly chlapovi doma ?

jako_mala_holka
27. srp 2021

Je pozitivní, udělala bych třeba v neděli další, skvělý je mamatest nebo livsane růžový... A manželovi jsem to řekla hned

monib66
27. srp 2021

Takový test jsem měla v den očekávané MS, držím palce, ať sílí 🍀 Muži jsem to chtěla říct až bude test sílit, ale nakonec to na mě poznal, takže to věděl hned ten den, kdy jsem si udělala první test

mydlova
27. srp 2021

Není čárka spíš do šeda? Mi přesto tento test ukázal několikrát stejne falešnou čárku. Já bych to ještě neříkala a skočila ještě pro jiný..

autor
27. srp 2021

@mydlova do šedá není. Test jiný určitě ještě zkusím. Dekuji moc

klokanka31
27. srp 2021

Je pozitivní 🙂 a manželovi jsem to řekla vždycky hned

klokanka31
27. srp 2021

A zkus mamatest, ty jsou dobrý 🙂

mydlova
29. srp 2021

Tak jak jsi dopadla??? 🙂

autor
31. srp 2021

Pozitivní i další test počkám ještě na jeden ale čárka sílí o tom není pochyb.