icon

Je síla čárky na testu v pořádku?

zm91
30. led 2019

Ahoj holky,
jsem tu nová. Vím, že se tu už něco takového určitě řešilo, ale hledat v tom kvantu diskuzí je téměř nadlidský úkol..😅
Dnes jsem si dělala první těhu test od meškání. Vyšel mi tak jak vidíte na obrázku...Moje otázka zní, zda si myslíte, že síla druhé čárky může být ještě v pořádku...

Od vysazení HA mám cykly nepravidelné a tak ani vlastně nevím, jak dlouho již meškám. Každopádně od poslední menstruace je to 47 dní. Minulý měsíc jsem prodělala biochemické těhu a zpoždění bylo 14 dní.
Je tu někdo s podobnou zkušeností?

Předem děkuji za vaše názory 🙂

Je síla čárky na testu v pořádku?
Strana
z2
nita1984
30. led 2019

Test je pozitivní. Zavolej si k dr a objednej se. Hodně štěstí

malinkaelinka
30. led 2019

@zm91 čárka tam určitě je a moc pěkná 🙂 pokud nevíš, kdy byla ovulace, těžko říct, jak dlouho jsi těhotná.

zm91
autor
2. únor 2019

Holky,v pondělí se objednávám k doktorce..test je z dnešního rána..

emata
4. únor 2019

Holky co myslíte, je tam duch? Jsem cca 9 DPO.

jitulka87
4. únor 2019

@emata je tam 😊

evee24
4. únor 2019

@emata krásný duch. Ať sílí 😉

zm91
autor
7. únor 2019

Ahoj holky, tak jsem byla dnes u doktorky a nejsem z toho nadšená…v děloze mi objevila jen prázdný gestační váček a řekla mi, že buď jsem otěhotněla později nebo že se to dál nevyvíjí…vzala mi krev na hodnotu hcg a zítra si mám zavolat tak uvidím…a v pondělí prý znovu ráno na krev…

jitulka87
7. únor 2019

@zm91 je jeste hodne brzo. Bude to dobre!

dasenka12018
7. únor 2019

@zm91 taky myslím, že je ještě brzo. Držím moc palce ať je vše v pořádku 🍀

zm91
autor
7. únor 2019

Nevím zda brzy,cykly mám nepravidelné tak ani nevím,kdy mohla být ovulace 😐

dasenka12018
7. únor 2019

@zm91 tak právě protože to nevíš tak se s tím netrap 🙂🍀 Chápu že jsou to nervy! 😔

vendelinka08
7. únor 2019

@zm91 ja tak trochu nechapu..proc jdete k doktorce tak brzy....je jasne ze nic neuvidi..to je tady stale dokola...pak se vsechny jen stresuji...urcite to bude vse v poradku.

sudylichozrout
7. únor 2019

@vendelinka08 Přesně, já byla u obou těhotenství na první kontrole až ke konci 7. týdne, už bylo i srdíčko a vše OK. Nevím, co tam má doktor vykoukat pár dní po vynechání menstruace.

zm91
autor
Autor odpověď smazal
zm91
autor
8. únor 2019

@dasenka12018 Děkuji za povzbuzení 🙂...já si myslím, že za ty moje nervy může i doktorka :D...pořád jen říkala, že od poslední menstruace je to 7+6 a že to vůbec neodpovídá..ale že mám cykly nepravidelný což taky ví, o tom nějak pozapomněla mluvit....

dasenka12018
8. únor 2019

@zm91 oni to pořád řeší jako klasický 28 denní cyklus. Vůbec nekouká na to co jim člověk říká, a pak zbytečně těhotnou stresujou. Nedej se! A uvidíš že vše bude ok!

jitulka87
8. únor 2019

@zm91 jak ti dopadla krev?

zm91
autor
8. únor 2019

@jitulka87 mám si volat až po půl 12,pak dám vědět

zm91
autor
8. únor 2019

Holky,tak hodnota hcg 1000 což odpovídá tak 5-6 týdnu..tak mám přijít v pondělí na ultrazvuk a když se nic nezmění tak mi vezme znovu krev..

vendelinka08
8. únor 2019

@zm91 prave o tom to je...ze oni se ridi posledni ms...a v tom je ten problem...pak zenu jen stresuji. Ja volala pozdeji...chtel me videt hned ale vedela jsem ze tam nic neuvidi...ze jsem mela delsi cyklus..takze za tyden znovu a uz neco videl a pak za ddva tydny i srdicko. Me spise vadi..ze ti doktori strasne stresuji...

vendelinka08
8. únor 2019

@zm91 hodnota je krasna...myslim ze na dalsi kontrole uvidi plod a pak srdce....zbytecne se nestresuj...

dasenka12018
8. únor 2019

@zm91 já myslím že super 🙂 Doktorum už fakt moc nevěřím, X holek v mém okolí vystresovali úplně zbytečně k smrti a nic z toho co se mělo údajně stát nebo kvůli čemu je stresovali se nestalo! 😒 Dej vědět jak si na snaz se užít si víkend! 😊❤️

zm91
autor
11. únor 2019

Ahoj holky,tak hlásím, že dnes na ultrazvuku už byl vidět už i žloutkový váček s náznakem plodu, takže další kontrola za 14 dní, aby jsme viděli zda tluče srdíčko a vše je v pořádku 🙂..takže zatím prosperuje 🙂

dasenka12018
11. únor 2019

@zm91 jeee to je skvělá zpráva při po délku 😊 Mám radost, hlavně ať jde vše dále jen pozitivně 🙂 Vidíš, ty doktoři opravdu nesmyslně stresuji 🙅🏼‍♀️😵

martulina7
22. únor 2019

Ahoj holky,mohu se také vložit? Myslíte si,že je některý z těchto testu pozitivní? Děkuji za odpovědi 🙂

calvac
22. únor 2019

@martulina7 Ja nevidim nic. ☹

merylinn80
22. únor 2019

Myslím, že ne

jitulka87
23. únor 2019

@martulina7 ja vidim pididusika

martulina7
23. únor 2019

@jitulka87 mě se prave taky zda,ze tam pidi je,ale nevím no