Je slabá čárka na těhotenském testu pozitivním výsledkem?
Mám 5ty den zpoždění test se mě zdá pozitivní ale není čárka slabá většinou píšete jak musí být stejné. Prosím o Vaše názory a zkušenosti 🙏🙏

Ovulace mohla proběhnout klidne déle, proto carka nemusí byt rovnaká. 😊 zkusila bych za dva dny rano. 🍀
Je to pozitivní.
Hrozně se bojím právě že všude jsme četla jak se každému zobrazí hned silná čárka i ta druhá a já mám v hlavě jen nejistotu proto jsi ráda za každý názor ❤️🙏
@pe90tra jestli nevíš kdy přesně byla ovulace vůbec bych se nestresovala. Udělej další test za dva dny a když bude silnější je to na dobré cestě.
Já u prvniho těhotenství měla dva dny po vynechané MS taky takto slabší a u druhého těhotenství jsem měla tu samou čárku už 5 dní před menstruací 😉
Takže klid, nohy v teple a pokud bude sílit je to cajk.
Já nevím, vždycky jsem používala Mamatest a nikdy mě nezklamal. Já si dělala test 4. den zpoždění a měla jsem tam slaboulinkou čárku tak jako ty. Pak jsem si ho udělala za 5 dní znovu a čárka už krásně zesílila. A teď začínám 9. týden. Tak držím pěsti, ať je to dobré 🙏❤
Holky všem děkuji za podporu ale před chvilku se dostavila menstruace 😢 jak mě to mrzí a je líto si nedokáže nikdo představit. Vypadalo to nadějně po roce snažení 😔

nu na 5. den je to slabota, jestli je to Mamatest, zkusila bych jiný test, ted jsou prej nějaké vadné. Kupte si rovnou digi s ukazatelem týdne, tj topovka