icon

Je tam čárka nebo ne?

terezka6
30. lis 2016

Ahoj holky, menstruaci mám dostat až v sobotu, ale nevydržela jsem a dneska večer jsem si udělala test. Pokud by se zadařilo, bylo by to na první pokus 🙂 Co myslíte, je tam?

Je tam čárka nebo ne?Je tam čárka nebo ne?Je tam čárka nebo ne?
Strana
z3
katiex
1. pro 2016

@terezka6 držím palce, v sobotu hoď echo, co říkají testy ;)

snezenka123
1. pro 2016

Také vidim druhou čárku😉

terezka6
autor
1. pro 2016

@katiex Děkuju, na testu píšou, že by se to nemělo zkoumat po delší době a tohle je focený třeba po 10 minutách, ale pokud by tam hCG nebyl, tak se to nezabarví vůbec, ne?

katiex
1. pro 2016

@terezka6 tam je to spíš kvůli tomu klasickýmu lovení duchů, kdy po takové době opravdu může vylézt ryska, ale ta je šedá, ne růžová...naopak po deseti minutách se Lady Max hezky probarví a je líp vidět... Důležité je, že se ta čárka objevila v limitu tří minut...

pet359
1. pro 2016

terezka6...tobě to moc přeju....a zbytku...já tam taky nic moc nevidím, je zbytečné se tady kvůli tomu dohadovat, jestli někdo slepý je nebo není. jasná růžová prostě není a dřív než v sobotu bych další testy nedělala nebo si zkus koupit digitální test....a máš jasno.

priscilla90
1. pro 2016

Na prvnim testu vidim ducha. Druhy test je jednoznacny. Je tam slaba carecka. ☺ Gratuluju, mne se tehdy ukázalo totez (asi den pred MS) a za tyden mam rodit. 😀

terezka6
autor
1. pro 2016

@pet359 Díky za názor 🙂 Digitální test mi to ukáže už teď, nebo třeba až po víkendu, po termínu MS? JÁ se v tom moc nevyznám, nikdy jsem to neřešila.

pet359
1. pro 2016

@terezka6 no já si tedy nikdy nedělala test před termínem MS, ale když je tedy slabá čárka na tomhle testu, tak si myslím, že na digitálním by tam měl být jasný výsledek.....ale třeba se mýlím....jen mi to tak přišlo logické....

lucccinek
1. pro 2016

@terezka6 je tam gratuluji 😉

priscilla90
1. pro 2016

@terezka6 delala sem si i clear blue digitální a ukazoval i týdny tehotenstvi. Mne ukazal 3-4, uz v dobe kdy mela byt MS. tobe by mohl ukazat 1-2. Zkus si ho udelat. 😉

snezenka123
1. pro 2016

@terezka6 Jj taky si myslím, že ten digitální by ti to mohl ukázat. .potvrdit ty dvě carecky. .. ale je drahý no😕
Já to mám dostat taky v sobotu az utery. .a mám doma dva testy. . Mamatest a lady max. .zarekla jsem se po zkušenosti z minulého měsíce ze testovat budu nejdřív lady max testem. ..pac tenmmamatest mi udělal falešného ducha. . Dva dny na tom lady max negativní den nato ms... takže se ted teda hodně kroutím abych netestovala. . Když čtu tvé příspěvky😍

pet359
1. pro 2016

je drahý? já tedy kupovala v benu lékárně a v krabičce jsou dva kolem 90Kč ,myslím...to mi nepřijde drahé...

snezenka123
1. pro 2016

@pet359 mne tehdy tak necelý dva roky zpet kupoval manžel v lékárně ten digitální asi za necele 200.-tak nevím jak je to teď🙂

terezka6
autor
1. pro 2016

Tak dneska odpoledne na Clear Blue + a 1-2 týdny 🙂

snezenka123
1. pro 2016

@terezka6 gratulace👶

priscilla90
1. pro 2016

@terezka6 Moc gratuluju. 😙 Ja to vedela. 😉

terezka6
autor
1. pro 2016

Děkuju 🙂 Jsem z toho nějaká špatná, vůbec si nedovedu představit, co mě čeká (a přitom mám mladší sourozence). Je to zvláštní pocit... No uvidíme, jestli v sobotu nepřijde MS.

snezenka123
1. pro 2016

@terezka6 urcite ms nepřijde. 😉
Čekáš miminko a s tim jsou spojeny vselijake pocity, takže je to ok.
Vse bude dobre,neboj

sticker
pet359
1. pro 2016

@terezka6 blahopřeju 🙂 skvělá zpráva...nepřemýšlej vůbec nad takovými věcmi jako jestli nepřijde náhodou MS 🙂 ale vím, jak se cítíš. když jsem si udělala test, tak jsem měla strašně smíšené pocity...radost, ale zároveň mi právě blesklo hlavou, co mě asi všechno čeká....pak jsem se samozřejmě zaměřila na různé články o těhotenství, mateřství, atd...a byla jsem vyděšená ještě víc 😀 protože jsem najednou zjistila, co bych neměla jíst, co bych neměla dělat.....a tak vůbec jsem si uvědomila, že nic nebude už jako dřív a trochu mě to mrzelo a hodně se těším, že už to tak nebude 😉

terezka6
autor
1. pro 2016

Je to divný, no. Začali jsme teď lézt po stěně a skalách, ferraty... Zítra i v neděli máme jít na stěnu, takže místo čekání na Ježíška budu muset s pravdou ven už asi dneska večer.

pet359
1. pro 2016

chápu, nechala jsem jógy (ale najdu si nějakou pro těhotné 🙂 ), na kolo už na jaře taky nesednu ☹ jezdila jsem hodně...byla jsem blázen na jízdu na kole...byli časy, že když jsem si za den nevyjela, tak jsem nebyla ve svý kůži 😀 loni jsme dali cyklovýlet k moři...neumím si představit, že na jaře nesednu....ale třeba mi to nebude chybět.. zaměstnám se jinými věcmi... ano, vyšla bych s tím asi ven, když jste takhle aktivní.... škoda, byl by to hezký dárek...

pet359
1. pro 2016

nebo se vymlouvej do Vánoc na "lehké virózky" 😀 víš, jak to je, když se to přechází....to se drží ta mrška i několik týdnů 😀 taky jsem se pak už musela vymlouvat, že na mě něco leze...abych to chlapovi mohla dát k těm narozeninám 🙂

lichtakova
1. pro 2016

@terezka6 hezky,vypada to slibne 🙂

terezka6
autor
1. pro 2016

@pet359 Když já moc dobře nelžu, na mně to každej pozná

terezka6
autor
1. pro 2016

@pet359 Proč bys na jaře nemohla jezdit na kole? Kvůli pádu? Já bych chtěla dělat kromě toho lezení všechno jako dřív (samozřejmě ne tak intenzivně).

pet359
2. pro 2016

@terezka6 na mě taky...obzvlášť ten s kým žiju, samozřejmě...

pet359
2. pro 2016

@terezka6 proč? protože tou dobou už zřejmě budu mít bříško....tak asi se mi nebude jezdit úplně pohodlně....u nás začíná jaro tak v dubnu.. málo se stane, že bych mohla jezdit v březnu..nehledě na to, že jsou u nás samé kopce....takže to asi opravdu ne....doporučuje se jezdit třeba první polovinu těhotenství...no to budu mít lednem za sebou...

terezka6
autor
3. pro 2016

Holky, kdy je na UZ vidět srdeční akce? Dneska vynechala MS, testy mi vyšly pozitivní všechny, čárka sílí a kalkulačka mi napsala, že srdíčko bude vidět až 31.12., zdá se mi to ale hodně pozdě, vlastně až za měsíc...?

pet359
3. pro 2016

mě 6tt

Strana
z3