Je tam nebo tam není?
Ahoj holky, za dva dny mám dostat ms, jsem tedy 12 dní po ovulaci. Nevydržela jsem a dnes jsem udělala test. Nevím jestli mám už vsugerovaný halucinace a nebo tam opravdu ten úúúplně slabounkej duch je. Zkusila jsem si tu fotku ztmavit a jde na ní vidět líp. Co si o tom myslíte? Protože na té původní moc vidět nejde. Vidíte ho taky? 😊 Děkuju za odpovědi 😊

Holky rovnou se vás teda ještě zeptám jaké jste měly příznaky než jste zjistily že jste těhotné? 😊 Zajímá mě jestli to co mám já taky patří k těhotenství 😊
@moni92 nene jedine co beru je femibion abych mela vitaminky. Ja jsem to strašně hrotila asi první čtyři měsíce. Pila jsem čaje, jedla vitaminy, koupila jsem nám i gel na podporu početí. Teď když už je to osm měsíců co se snažíme tak se na to snažím radši moc nemyslet 😊 Popravdě teď ani nevím na co je ten utrogeatan 😊
@baruuuuu No já dlouho nevěděla, že jsem těhotná, testy jsem měla negativní,ale pak mi to všechno secvaklo zpětně, takže: úplně první byla zácpa, která mě neopustila do konce těhotenství, a ostré bolesti v břiše jakoby na tlustém střevě či močáku, kdy jsem obíhala doktory, cože mi to je, absolvovala rentgen atd., a nakonec jsem šla na gyndu, že by to tedy mohl být nějaký zánět a paní doktorka mi oznámila, že to vše je zavrtané mimčo a roztahování vazů dělohy 🙂 No a pak to byly prsa s modrými žílami, jenže kvůli těm negativním testům jsem si myslela, že je to klasické zvětšování před MS, no a abych nezapomněla, hustý bílý výtok. Toť vše.
No tak to ja mela parkrat takoveh tlak kolem pupiku, taky me trosicku pichalo na vajecnikach a kdyz se prudce zvednu, hybnu nebo kychnu tak pe ostre pichne v podbrisku. A nejvic divne je ze uz trikrat me v noci palila zaha. A to se mi predtim stalo jen dvakrat v zivote 😊 Prsa me boli ale to mivam pred kazdou ms 🙂
Jooo a taky chodim curat kazdou pul hodinu 😄
@baruuuuu já si myslela, že mám chřipku. 😀 Měla jsem teplotu 37.2°C a pořád spala, klidně i 12h denně. Pak mi začalo vrtat hlavou, že mám sice týden teplotu,ale kromě únavy nic víc (normálně mě při 37°C bolí svaly na celém těle, klouby, prostě děs). Tak jsem začala pátrat na netu a dočetla se, že to může být začátek těhotenství. Dva dny na to byl na testu duch a za další tři dny už jasné //
No tak ta se mi taky motala. Hlavne v praci kdyz se firt ohybam a narovnavam, kolikrat jsem se musela neceho chytnout, ale ted uz se mi to tri dny nestalo 😊
Nejhorší je že mi ty břišní příznaky občas přijdou jiný než před ms a občas stejný. Takže furt přemýšlim kestli to dostanu 😊
@lukza přijde mi že prsa mě bolí taky trochu víc než normálně před ms. A dneska mě celý den tak píchalo v břiše, bylo to jiné než když to mám dostat. Už jsem byla zase čtrnáctkrát čůrat 😀 Zítra ráno se vrhnu na test a dám vědět jak to dopadlo 😉 I když po tolika měsících už mi naděje dochází 🤔
Děkujuuuuuu 😊 Já se snad před spaním i pomodlim 😀😀
@baruuuuu no vidíš já se modlila dnes ráno před čúráním 😀 aby tam zas aspoň něco bylo 😀 a bylo 😉 sice je to hodně slabounký pořád, ale říká se že sílí obden, tak zítra porovnám se včerejškem a uvidím.. každopádně v neděli má manža narozky tak by to byl moc krásnej dárek 😉 sice to už ví, páč musel včera ukázat jestli to taky vidí 😀 ale to je fuk 😉 mám nachystanej digi clearblue, ale bojím se že pokud budou pořád duchy tak by to nemusel ukázat.
Moc držím palečky, máš úplně stejné příznaky jako já na počátku těhu a čárka taky vypadá slibně 🙂 Tak snad se zadařilo 🙂
No tak jsem si ráno dělala další test a nic tam nebylo 😟 Tak ja nevim. Musim proste cekat estli to dostanu...
Udělejte si ten clear blue test. Ja jsem pro druhým těhotenství měla na testech ducha a az tento test mi to objasnil. A to jsem uz měla 14 dní po vynechani a některé testy byly negativní a na jiných duch.
Pořád ještě doufám, že to medostanu no 😟 Má to přijít dneska takže ty testy zatím nebudu moc řešit, když nepřijde tak udělám zase třeba za dva dny 😊 Ale zkusila jsem teď pro jistotu dr. Maxe... No a nic. Pořád si říkám že některým maminkám ty testy ukážou až později, podle hcg 😊
Zase se ta mrvha dostavila 😞 Ale je mi to divné, pořád mě bolí břicho, a to mě bolí vždy jen první den ms. To samé s prsama. Pořád čůrám, pořád se cpu, hlava bolí, dnes v práci už to bylo skoro jak migréna. Kdyby se nedostavila tak bych vsadila voty že jsem těhotná 🙄🤔
No mě už ty proužky přijdou stejné tak bych na to pro jistotu vlítla 😊 A spermie prej přežívají až 72 hodin. Tak když to nebude dnes tak si tam na ovulaci počkají 😄 Přeju ať se zadaří 😉 Tfuj tfuj tfuj
Děkuji 🙂 , Myslíš že kdyby ovu test byl pozitivní dnes a ovu teda zítra , že by zítra nebylo pozdě na to vlítnout ? :/
No říká se že máš souložit tři dny před ovulací a den po ovulaci. Spermie vydrží prej čekat na vajíčko až 72 hodin a nappak vajíčko může být oplodněno ještě dvanáct hodin po ovulaci 😊 Takže podle toho co ksem četla tak ke asi jedno kdy přímo na to vlítnete 😊 Ale nejlepší je stejně chytit to přesně 😊

@baruuuuu nezbývá nám nic než čekat 🙂 ale taky ho tam vidím u tebe 🙂 a věřím že je pravej 😉 a zeptám e bereš utrogestan..?