Je tam nebo tam není?
Ahoj holky, za dva dny mám dostat ms, jsem tedy 12 dní po ovulaci. Nevydržela jsem a dnes jsem udělala test. Nevím jestli mám už vsugerovaný halucinace a nebo tam opravdu ten úúúplně slabounkej duch je. Zkusila jsem si tu fotku ztmavit a jde na ní vidět líp. Co si o tom myslíte? Protože na té původní moc vidět nejde. Vidíte ho taky? 😊 Děkuju za odpovědi 😊

@zlatickon Ty ale ten test je nějaký divny, nějaký roztekly, a to je mamatest vid? Ty jsou nespolehlivé. A pokud tam čárka byla a pal zmizela jak píšeš potom, tak to je vadný test bych řekla....
Koupim si jiny a zitra testnu.nechapu co se semnou deje.je fakt ze mam 3dny pred menzou a myslim ze clear ukazuje jeste pred menzou.No a jsem teda hlavne zvedava na pani doktorku co mi povi a radej prejdu k nekomu jinemu
@zlatickon Jako mamatest mi ukázal ducha v době, kdy jsem uz byla v 7tt a mela prukazku schválně jsem to zkusila a dr.max normálně pohoda //. Ty mamatesty jsou hrozny. Zkus ten digitální, je sice drahy ale zase spolehlivý....držím pěsti
@lili96 No tak to já jsem kupovala test max za těch 39,- dražší jsem fakt nechtěla...a ten clear blue za 200,- jsem kupovala až když jsem chtěla vědět v jakým jsem týdnu 🙂 Mě osobně to příjde zbytečné vyhazovat takové peníze, stačí si zajít na gyndu a říct že si myslíš že jsi těhotná a máš to zadarmo 🙂
@monikagurthova ted jsem koukala na blog Gepe a ten digy ukaze i stari???to je pecka,nevite kolik stoji a da se normalne koupit nebo se musi objednat?
@zlatickon ano ukazuje i pripadny tyden tehotenstvi - od oplodneni. Da se koupit v kamennych lekarnach i kdyz ne uplne vsude ho maji a stoji okolo 200.
@werik153 samozrejme ze je stezejni kontrola u lekare 🙂 ja uz vsak 3x prisla o dalsi dite, k dr se na ko nehrnu jen aby videl max gest vacek, a mam i zkusenost, ze pokud neni neco v poradku clear blue neukaze spravne tyden po oplodneni. Nejsem jeho ortodoxnim propagatorem, ale nikdy me nezklamal 🙂
tak jsem si koupila ten digitalni test no to ani nedospim 🙂 😅 holky nekde jsem cetla ale uz to nemuzu zase najiz 😒 ze pry se da pouzit opakovane? 😲 je to mozny?asi jo kdyz je digitalni tak preci nebude jednorazovy to by pak byl i jednorazovy digitalni teplomer? 😀 😀 😀
Taky jsem si ho dnes koupila 😀 Teda 220,- cena v dr. Maxovi. Tak uvidíme, ale myslím si, že můj duch bude spíš omyl :-/
@barbarosi94 ja bych rekla ze tam ta druha je ale uplne pidi
@monikagurthova ahojky tak test digi vysel negativni ale dnes mam bazalku 37,3 ja se z toho picnu
@zlatickon no tak co to je tohle???
Jediny co me napado je ze ovulku jsem podle teplot mela pred 9dny a dnes ze by se uhnizdilo? Ale 9 dni neni to dlouho?Tudiz by bylo na test brzo:-/
@monikagurthova uz mas termin?kdy bude mimi?😉
@zlatickon v pondělí jdu domlouvat ale jestli se mi dneska neuklidni pupík tak jedeme....
@monikagurthova jak to?uz se mimi oziva?mas kontrakce?
@zlatickon To taky, ale ja mam malou koncem panevnim takze v pondělí bych mela jít domlouvat termín císaře, ale nejen ze uz se mimco ozývá, ale mam i rozestup stydké spony a tak ji chtějí vyndat dřív. Uz je prý dopecena najednou o 6 dni starší a sama uz chce ven....
@zlatickon někomu se pozitivní TT ukáže az třeba za 14 dnu po vynecháme MS. Jestli se teprve uhnizdilo, je vážně brzy na hCG v moci. Vydrz 🙂 a držím palce!!!
Tak já mám ten digitální test taky negativní. A mrcha nikde už 8 dní 😏
@monikagurthova ty jo to je mazec,drzim moc palecky at to dobre dopadne at jste hlavne obe v poradku.Ted mam teda mega depky,pritel od nas odesel ze je asi na kluky Co ja budu delat to teda nevim☹

@lili96 kup si digitalni clear blue. Mamatesty uz nejsou co byvaly - bohuzel. Clear blue spolehlive ukaze na 99% a tyden na 93%, kor pokud mas jiz tyden zpozdeni.