Je test s pozitivními čárkami důkazem těhotenství?
Dobrý den dámy. Prosím o názor.
MS 7/12/21 do 11/12/21 Ovu 18/19/12/21 sex 19/12/21 test viz. Foto 30/31/12/21 další MS má být 4/1/22. Dnes test ráno, čárky stejnou silnou barvu.
Kamarádka mi tvrdí, že je to špatně, že buď budu mít dvojčata a nebo mám zkreslené testy, že v takovém rozmezí to nelze.
Mohu poprosit o názor? Ps: blbé komentáře prosím vynechte.

Normální pozitivní testy 🤷🏻♀️ ono nejde ani srovnávat intenzitu čárek na různých testech. Prostě jsou pozitivní a víc bych to neřešila 😅
Kamarádka je chytrá jak opice. Jsi těhotná a jestli čekáš jedno, dvě nebo deset ti řekne jen doktor 😉
@lucie0205 měla jsem ovulaci stejně jako ty 😁 můj test 1.1. vypadal takto jako na foto kde držím, dnes vypadá takto, srovnání fotek pod sebou 😊 já se spíš bojím biochemka, měla jsem 3 předtím za sebou, síla čárky někdy řekne dost, když jsem měla 14 dpo slabé čarečky bylo to biochemko, když teď 9dpo pěknou čárku, snad se to udrží 🙏
@anonymka227 děkuji
Tehotna jsi urcite, nevim, jak jsi hlidala ovu (testy, mereni nebo jen dle symptomu), ale ono i uchyceni oplodneneho vajicka je dost individualni zalezitost. Ja jsem mela treba ze zacatku taky testy strasne silne, i na digitalu ukazovaly o tyden vic. Zjistovala jsem, jestli tam toho hcg neni vic z duvodu dvojcat, coz mi nekdo potvrdil a jiny vyvratil 🙂 kazdopadne u me se pak zjistilo, ze tam ta dvojcata nejspis byla. Byt tebou, tak se ted hlavne raduju😊 a gratuluju❤️
@lucie0205 největší skok jsem měla mezi 11dpo a 12 dpo. 11 dpo jsem plašila, že to bude opět biochemko 🙈 foto 11 dpo. Takže klid 😊 držím palečky nám oběma ♥️
@lucie0205 Tak to ja tím padem cekam trojcata :D .Neposlouchej kamarádku, mas pozitivni test.Jsi tehotna potichu gratuluji.Pak se objednej k dr.
@anickaaa28 takto sem to taky měla dnes ráno. Gratuluji
@anonymka227 děkuji a také držím
@lucie0205 Dekuji.Ja mela hcg 28.12. 4000,to bylo 32 dc a na utz byl zatím gestacni váček. 10.1. Me ceka další utz.Drzim ti palce.
@anonymka227 měla jsem to podobně...pokaždé když šlo o biochemko, měla jsem vždy slaboučkou čárku okolo termínu ms. Když se fakt zadařilo, měla jsem čárku už asi 9-10 dpo....a každým dnem bych měla rodit 😅 tak držím palce
@lucie0205 Nežárlí tak trochu tvoje kamarádka? Jinak těhotná jsi,moc gratuluju 🙂
@klokanka31 já ji tak nějak nepochopila no … je to sousedka, je u mě denně. Já mám 2 děti 10 a 3 roky. Ona má syna 13 a dcerku 9 měsíců. Její reakci sem nepochopila … no to není možné, v žádném případě v tom rozmezí ( MS a test )
@lucie0205 Je chytrá jak schody ve výtahu 😊 nenech se rozhodit.
@anonymka227 super gratuluji 🍀💖
Holky, dotaz.
To každý měsíc zloušíte testy před vynecháním ms, nebo na jakém “základě” děláte testy?

@lucie0205 jsi těhotná.