icon

Je to duch?

bara00100
29. srp 2018

Ahoj, prosim zda ma nekdo zkusenost s duchem a nasledne pozitivnim tehotenskym testem? 22.8 mi koncila Ms a ovulace pripada na 2.9. Dnes mi vysel takto test. Nechci plasit ani se predem nadchnout, kdyby to vyslo, jen me zajima, jestli to nekdo mel podobne 🙂

Je to duch?
Strana
z2
bejbinecko
5. zář 2018

@leniczka23 nakoniec mi krv vysla 0-6 ci nieco take mi vravila.cez.telefon nevem co to znamena ani som riadne nepocula a ze.zase v piatok na krv.....neves ake maju byt hodnoty v 4 tyzdni...?

bejbinecko
5. zář 2018

@leniczka23 akurat som ti pisala..ze cosi zvysene hcg ze znova mam prist....no ovu nevem ale vem ze od posledneho styku prebehlo dnes 16 dni tak to berem tak ze som cca 14 dpo...muz bol na sluzobke.a.tento.cyklus.sme.spolu naostro len vtedy a iba raz.takze.z.toho dekujem ze.ak som, tehotna tak len odvtedy...inak.dnes.uz mam 56 den cyklu

leniczka23
5. zář 2018

@bejbinecko hcg ma byt 3-426 tskze musis znova..to ze mas ted 0-6 je norma. V patek se rozhodne😊 ale urcite bude vse o.k.

bejbinecko
5. zář 2018

@leniczka23 tak to potom fakt nejako malo..hmmm ale.aspon.ze.test trosku zosilil..ale ves tie.tehu predtym.som v case.menzesu.uz mala.riadne ciarky rovnako hrube ako...moze.napr.nebyt.tehu ?a.preco mi teda.testy ukazuju.ze.som...vsimla.som sa vyznas..inak.mas pravdu berem.spat minule.co sme.sa.bavili o tom hcg.mi dr ze.je.to.tak.ze.kazdy ho trochu ma ale.ze.test.by na.tom nemal.reagovat

leniczka23
5. zář 2018

@bejbinecko hele dokud test sili je to dobre znameni, neres to tolik. Kazde tehotenstvi je jine, telo.neni stroj. Kazde uhnizdeni trva jinak dlouhou dobu, mohlo se zavrtat az dyl. Ano, muze se stat ze je na testu duch a ty nejsi tehu, ale tohle uz neni duch, to je slaba carka. Takze klid, pockej do patku a uvidis ze hcg uz bude vyssi🤗

bejbinecko
5. zář 2018

@leniczka23 inak ked je na teste napisane ze ma 10 citlivost to znamena ze zachyti 0,1 akokeby z krvi??????

bejbinecko
5. zář 2018

@leniczka23 to je norma aj u netehotnej zeny tych 0-6

leniczka23
5. zář 2018

@bejbinecko to.nevim s tim testem.jak to.je. Ano je to norma i u netehotne, ale v nejakym 3tt je jeste stale normalni nemit hcg v krvi. Takze je zrovna tak normalni byt ve 3-4tt a mit malinko. Ale za dva tri dny to muze byt uz nekolikset. Hcg se zvysuje jelikoz test sili takzeja myslim ze do patku narostem

balogis
11. říj 2018

@novissova ja vůbec nic nevidím,ale třeba jsem slepá jako patrona,jak to dopadlo?ja si dnes dělala test co mi zbyl doma -jen tak prostě,vím šibnuta sem😂- a vyhodnotila sem ho jako negativní a tvůj mi přijde stejně snehobily.Každopádně doufám ,ze se pletu a nakonec se vám zadařilo.držím vám všem palce 💃🌼

novissova
12. říj 2018

@balogis nezadarilo, budeme to zkoušet dál 😉

Strana
z2