Je to duch nebo ryska?
Ahojky holky, dnes jsem 14 DPO a dělala jsem si tt z ranní moči, ale nevím, zda je tam duch nebo je to ryska. Manžel tvrdil, že je tam duch a strašně moc bych tomu věřila. Co myslíte? Je to mamatest 10.
ahoj, takhle to jde špatně vidět, ale neměla by být ta druhá čárka o něco výše? Zkus zítra test znovu, držím palečky🙂
Vidim to na vadny nebo spatne provedeny test (napr. moc moci)...Promin. Ale nic neni ztraceno, zkus za dva za tri dny znovu, treba jeste neco vykoukne. Drzim palce. 😃
Mamatesty tohle dělají. Možná je ještě brzo a nebo je to testem. Kup si třeba dr Maxe a za dva dny testuj znova. Já bych to neuzavirala. Měla jsem taky hodně slabého ducha že by se dalo spekulovat co to vlastně je a už mi tu lítají kluci jak draci..
@nikolakola ahoj, já to takhle měla a to už jsem byla v 8.tydnu..Čárka mi zesílila až o týden pozdeji
Taky mi prijde, ze vidim slabeho ducha. Muj slaby duch bude mit za 14 dnu rok, takze nic neni ztraceno 😊
S mamatestem mám špatné zkušenosti - vždy falešně pozitivní. A souhlasím s holkama, jedině Dr. Max... Ten test na fotce mi přijde kazový, to napojení nasávací části na testovací je podle mě vadné - špatně slepený test.... Ale přes to všechno tam na fotce č. 3 cosi vidím... 🙂 Tak snad! Držím palce! 🙂
@barbora24082011 Je tam uz viditelna slaba carka 😉 Mas pred MS nebo uz po terminu? Ja mela takhle slabou minule utery,ted uz je mnohem silnejsi...tise gratuluji 🙂
@barbora24082011 je slaba,ale mohlo dojit k pozdejsimu zahnizdeni,ja ji po tydnu mam silnejsi,ale dalnice to zatim taky neni...zkus test zase za dva az tri dny,ale myslim,ze uz je to jiste nebo zkus digital 😉
Duchove vznikaji,kdyz se to odecita treba nekolik hodin po limitu a lovi se tam neco,co vidi casto jen ta zena. Odecist v limitu, zahodit,neresit. Aspon nebudete zbytecne blaznit. Pozitivni test se ukaze hned, max do tech 10min. A hlavne netestovat pred terminem....
@natalnovak Tohle neni carka, to je ryska.
Carka je stejne silna jako ta testovaci. I kdyz je sotva viditelna a svetlounce ruzova, tak ma stejnou sirku.
Toto je jen ryska proste. Test nakonec byt pozitivni samozrejme muze, ale ne tenhle, takhle nevypada.
A vy si udelejte dalsi test, protoze z toho co jste davala v jine diskuzi je prd poznat a sviti tam taky pouze ryska.

Ja myslim,ze ryska ale zkus za dva dny znovu