icon

Je to duch nebo se mi to zdá?

baarus21
4. srp 2019

Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

Je to duch nebo se mi to zdá?Je to duch nebo se mi to zdá?
ivybee
6. srp 2019

@julinecka24 tak to je skvělý! 😊

julinecka24
6. srp 2019

@ivybee jj ale na testu mám slabou linkou čárku tak teď jenom aby to sililo musím vydržet do příštího čtvrtka ale teď nevím kdy byla ovulka protože jsem musela otěhotnět kolem 28 29 ale neví se to jistě

ivybee
6. srp 2019

@julinecka24 tak snad bude jen sílit 😊🍀 Já jsem prave taky zvědavá, jestli bude zítra silnější nebo zmizí 🤷‍♀️ A kdy má u tebe být ms? Já mam mít v pondělí, tak doufám, ze se udrží, pokud tam opravdu něco je 🙄

julinecka24
6. srp 2019

@ivybee úterý středa příští týden

baarus21
autor
6. srp 2019

@julinecka24 tak to je supr zprava 😊 drzim pesti, pak dej vedet 😊

julinecka24
6. srp 2019

@baarus21 jjj dám neboj doufám že vše dopadne v pořádku

kuttu
7. srp 2019

@julinecka24 To by me zajimalo co tsm u tebe doktor videl????Ja byla u doktora po 14 dn3vh vynechane ms a byla jen vacek,u teb3 tak max zvetsena sliznice a buhvi jestli..

julinecka24
7. srp 2019

@kuttu nevim sama uz vcera mi rikal ze tam jde videt mala gravitace nebo jak se to rika proto me objednal na pristi ctvrtek a rekl uvidime jestli to roste a ze nabere krev

kuttu
7. srp 2019

@julinecka24 To by me zajimalo co videl???Gravitace???To snad s tehotenstvi nema nic spolecneho...zacina to malou teckou v deloze,pak dutinku,zarodecnym tercikem.
.embryem...

marketkaaa30
7. srp 2019

@kuttu taky mi to přijde divné 🙈 spíš nemožné.. Takhle brzy jedině ta sliznice, ale to před MS bývá. Tak jedině z krve 🤷‍♀️

bananekll
7. srp 2019

Ahoj tak dnes mám už 10 den zpoždění ms ale furt jen duch na testu nevim si rady , teda ja tam vidim ducha co myslíte je tam ? Děkuji

baarus21
autor
7. srp 2019

@bananekll ja tam bohuzel ducha nevidim 😔 ale 10dni zpozdeni....to uz by ti melo ukazat myslim peknou carku

bananekll
7. srp 2019

@baarus21 já ho tam vidím tak nevim no ..

betka29
7. srp 2019

@bananekll může prosvítat barva nebo byla ovulace později a ještě se to vybarví, jinak raději k lékaři, 10 dní - to by už měla být dálnice. Nějaké další příznaky - bolavá prsa, citlivý nos, nevolnost?

bananekll
7. srp 2019

@betka29 no bolavá prsa mám nevolnosti mám ráno a výtok. .

ivybee
7. srp 2019

@bananekll Taky myslim, ze 10 dni po ms už by nebyl jen duch. Asi bych navštívila doktora, pro jistotu.

baarus21
autor
7. srp 2019

@ivybee a co ty? Delala sis dalsi test? 😊

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 Dělala a jsou to porad jen duchové 🤷‍♀️ Ms až v pondělí, tak budu testovat zase zítra.. to čekání a nejistota mě zabije 😑

baarus21
autor
7. srp 2019

@ivybee ty ale dusicci tam jsou 👍 tak snad to vyjde 🌸

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 já vím, nejde to lip vyfotit, ale jsou tam 🙆‍♀️ Porad mam naději 🙄

baarus21
autor
7. srp 2019

@ivybee urcite, tak drzim pesti 😊 ja si udelam pak taky a poslu. Sama jsem zvedava 😊

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 Moc dekuji! 😊 Určitě pošli! Jsem napnutá jako kšandy 🙆‍♀️

baarus21
autor
7. srp 2019

Holky tak test delany prave ted 😂 tak jsem zvedava jestli z toho neco bude 🌸😂

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 to je nádhera! 🙆‍♀️😊👍

baarus21
autor
7. srp 2019

@ivybee dekuji 🌸 tak uvidime jak to bude pokracovat 😊 asi pockam az to bude uplne cervene a pak asi zajdu na gyndu? Snazime se o prvni mimco tak vubec nevim co nebo co 😂

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 Určitě zajdi 🙂 My taky, takže jsem z toho taky dost vyjukaná.. Nechci si dělat naděje a být pak zase zklamaná 🙄 Ale nemůžu na to přestat myslet. 🙈

baarus21
autor
7. srp 2019

@ivybee a jak dlouho uz se snazite??? Jinak to naprosto chapu, ze na to musis porad myslet 😊 ale aby ti z toho nesiblo 😂😂

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 Snad ne 😃 Je to už přes rok, jednou se povedlo, ale nakonec to nedopadlo. A teď je to od té doby poprvé, co mám nějakou naději. Jak dlouho se snažíte vy? 🙂

baarus21
autor
7. srp 2019

@ivybee tak tim tuplem vam to moc preju!!! A poprve to nedopadlo proc jestli se muzu zeptat? 😊😊 nooo my jsme se snazili presne tri dny 😂 asi to vyslo na prvni dobrou, uvidime. Moc se mi to nezda, ze by to slo tak rychle. Tak mam obavy, jestli to nebude treba cysta

codal
7. srp 2019

@baarus21 krásná čárka.. gratuluju!..a já mám obě děti na první pokus a to doslova, takže se to stát může, v mém případě hned dvakrát 😂..

Strana