icon

Je to duch nebo se mi to zdá?

baarus21
4. srp 2019

Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

Je to duch nebo se mi to zdá?Je to duch nebo se mi to zdá?
eelliikk
1. zář 2019

@kuttu pane bože, to je strašný , co sis musela prožít 😢😢😢

baarus21
autor
1. zář 2019

@kuttu ty jo, tak to je huste teda 😔 to muselo byt hrozne tezky...

kuttu
2. zář 2019

@baarus21 Mela jsem strasny strach,ze uz neotehotnim...a vse dobre dopadlo...paradoxne jsem se z toho dostala rychleji nez po tom prvnim zamlklem těhotenstvím...to byl strasny sok...nic jsem na sobe nepoznala a najednou netlouklo srdicko...kazdopadne uz dalsi tehotenstvi pokouset nebudeme,mam jedno dite a staci mi to,jsem vděčná tomu nahoře,ze jsem si tehotenstvi a porod mohla prožít....nejhorsi bylo,ze kolem mela bylo takovych tehotenych,kamaradka,co vlastne dalsi dite nechtela,otehotnela...tak strašně jsem jiczáviděla,nadavala jsem na nasi mensinu,ze maji deti jako smeti,kouří, o deti se nestaraji...a pak mi manzel rekl...přej a bude ti přáno...a mel pravdu...porad jsem četla pribehy maminek,které o miminko prisly,tak nejak me "těšilo" ze v tom nejsem sama...jenze cim vic,jsem se v tom hrabala,tim to bylo horší az jsem rekla dost a prestala se utapet ve smutku,poridili jsme si psa,chodila s nim ven...to byla ta nejlepsi terapie...

julinecka24
4. zář 2019

Ahoj holky chci se zeptat sledovala z vás někdy děložní cipek já už ho mám tři dny nahoře že si skoro ani na něj nedosáhnu a to menses mám dostat v neděli tak přemýšlím jestli mám udělat testik včera mi bylo špatně byla jsem unavená nic víc tak nevim

eelliikk
4. zář 2019

@julinecka24 já bych test udělala ;)

mimisef
4. zář 2019

@julinecka24 čtu tvé komenty a řekla bych ze bse hodně sleduješ , chápu také jsem byla trochu v té fázi...ale chce to klid a netlačit tak na pilu ..děláš si předčasný testy, sleduješ čípek , psychika dělá svý.... nemyslím to zle

julinecka24
4. zář 2019

@mimisef já vím hodně se sleduji ale už mám za sebou tři potraty a už nechci být zklamana

mimisef
4. zář 2019

@julinecka24 to chápu a moc mě to mrzí ale opravdu je to moc zkus vypustit najít něco na co se zameris, koníček, cvičení, jóga, práce..... dovolená ....a uvidíš přijde to ve správný čas 🍀

baarus21
autor
13. zář 2019

Ahojte jolky 😊 uz jste tady dlouho zadna nic nedavala 😊 jak jste na tom? Uz se nekomu teda zadarilo??? 😊 ja jak jsem psala naposled, ze jsem o to prisla, tak to doktor potvrdil. Nicmene jsem se vycistila sama a muzem se zacit snazit pry hned 😊 tak snad to priste uz vyjde 👍

julinecka24
13. zář 2019

@baarus21 ahoj tak jsme jeste spolu ve snazeni o miminko ja zacala brat druhy cyklus clostik tak uvidime mam porad predepsanou davku 1-0-1 + jeste do toho beru kyselinu listovou tak uvidime ovulaci mam mit za 7 dni tak uvidime v utery jdu na kontrolu jak rostou folikuli tak uvidime doufam ze se konecne zadari

julinecka24
Autor odpověď smazal
julinecka24
13. zář 2019

@baarus21 tady jsou i stranky na snazeni o zari 2019 jsou tam holky ktery se zacali snazit posilam odkaz
https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/snazeni-zari-2019-2/

baarus21
autor
14. zář 2019

@julinecka24 tak at de zadari 😊a doporucuju si najit nejakou zalibu-cinnost at na to tak nemyslis 😊 diky

julinecka24
14. zář 2019

@baarus21 jjj nemyslím na to začala jsem cvičit cviky tak uvidíme

baarus21
autor
25. zář 2019

Ahojte holky 😊 zas po nejake dobe. Tak jak to s vama vypada? Dari se nebo jak??

ivybee
26. zář 2019

@baarus21 Ahoj, já nakonec měla cysty 😑 Dostala jsem vyvolavacku a dnes jsem 15DC a zrovna čekám v čekárně u doktora. Doufám, ze cysty jsou pryč. 🙄 Jsem dost nervózní, protože vůbec nevím, co mam čekat. Co ty? Jak se citis? 🙂

baarus21
autor
26. zář 2019

@ivybee jejda ty cysty, to je svinstvo. A jak jsi teda dopadla?? No ja jsem dneska 27DC, tak pokud 2.10 neprijde ms, tak zkusim test, uvidime. Po potratu jsem byla u doktora a rikal, ze jsem cista, ze je vse ok, takze se muzem snazit hned. Takze jsme na tom cele zari pracovali a ted se uvidi 😊

ivybee
26. zář 2019

@baarus21 Držím palce! 🙂👍 Je to dobrý, cysty jsou pryč a bude ovu, takže je snad šance 🙆‍♀️ Jen je děsný, ze tomu člověk nemůže nějak pomoct 😕

mimisef
26. zář 2019

@julinecka24 to mě moc mrzí.....ale chce to trochu vypustit. 🍀 Přeji ať se brzy zadari

baarus21
autor
26. zář 2019

@ivybee tak aspon ze vis, kdy bude ovu 😊 tak se snad zadari, taky drzim pesti 😊 hlavne ten cas vubec neutika, kdyz na to myslis 😂 to je nejhorsi. Uplne nejlepsi by bylo, kdyby uz druhy den po styku slo poznat, jestli jsi tehu 😂😂😂

ivybee
26. zář 2019

@baarus21 To by byl sen 😄 Plánujeme na pristi rok svatbu, tak se snažím zaměstnat mozek něčím jiným než miminama 😁 ale jak doktor řekne ovulace, tak jsem zase zpátky 😅

baarus21
autor
27. zář 2019

@ivybee to chapu 😂 my mame svatbu za 3tydny, takze moc nemam cas premyslet nad jinyma vecma, je toho moc 😂👍 ale samozrejme sem tam se najde chvilka, kdy kuknu jak se ostatnim dari a tak 😊

ivybee
27. zář 2019

@baarus21 Za 3 týdny? Tak to je za chvíli. 😊 Já mam ještě 3/4 roku čas a už teď mam pocit, ze nic nestihnu 😄

baarus21
autor
27. zář 2019

@ivybee no ja jsem byla celou dobu v klidu a nic neresila 😂 to nejdulezitejsi jako je misto, saty, kapela, fotograf atd jsme zaridili hned po zasnubach a pak jsem to nechala plavat 😂 a ted?? Mam stejny pocit jako ty, takze zacina vznikat ta spravna panika 😂 no nejak to dopadne. Kazdopadne jsem si rikala, ze by bylo fajn, kdybych memu milemu na svatbe oznamila, ze jsem tehotna ❤️

baarus21
autor
29. zář 2019

@ivybee tak dnes prisla ms, takze nic 😔

ivybee
29. zář 2019

@baarus21 Ach jo 🙁 To mě mrzí! Třeba bude svatební 🙆‍♀️🙂

baarus21
autor
3. říj 2019

@ivybee tak jsem se sekla. Ms to nebyla. Jen kapka krve od neceho jineho 😊 jinak uz mam teda 1den zpozdeni, ale test negativni. Jak jsi na tom ty?

julinecka24
3. říj 2019

@baarus21 tak to jsme dvě mám taky 1 den zpoždění a test negativní a teplota přes 37

baarus21
autor
3. říj 2019

@julinecka24 tak vidis, treba to konecne vyjde 😊

julinecka24
3. říj 2019

@baarus21 doufám že jo

Strana