Je to duch nebo se mi to zdá?
Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

@baarus21 Mela jsem strasny strach,ze uz neotehotnim...a vse dobre dopadlo...paradoxne jsem se z toho dostala rychleji nez po tom prvnim zamlklem těhotenstvím...to byl strasny sok...nic jsem na sobe nepoznala a najednou netlouklo srdicko...kazdopadne uz dalsi tehotenstvi pokouset nebudeme,mam jedno dite a staci mi to,jsem vděčná tomu nahoře,ze jsem si tehotenstvi a porod mohla prožít....nejhorsi bylo,ze kolem mela bylo takovych tehotenych,kamaradka,co vlastne dalsi dite nechtela,otehotnela...tak strašně jsem jiczáviděla,nadavala jsem na nasi mensinu,ze maji deti jako smeti,kouří, o deti se nestaraji...a pak mi manzel rekl...přej a bude ti přáno...a mel pravdu...porad jsem četla pribehy maminek,které o miminko prisly,tak nejak me "těšilo" ze v tom nejsem sama...jenze cim vic,jsem se v tom hrabala,tim to bylo horší az jsem rekla dost a prestala se utapet ve smutku,poridili jsme si psa,chodila s nim ven...to byla ta nejlepsi terapie...
Ahoj holky chci se zeptat sledovala z vás někdy děložní cipek já už ho mám tři dny nahoře že si skoro ani na něj nedosáhnu a to menses mám dostat v neděli tak přemýšlím jestli mám udělat testik včera mi bylo špatně byla jsem unavená nic víc tak nevim
@julinecka24 já bych test udělala ;)
@julinecka24 čtu tvé komenty a řekla bych ze bse hodně sleduješ , chápu také jsem byla trochu v té fázi...ale chce to klid a netlačit tak na pilu ..děláš si předčasný testy, sleduješ čípek , psychika dělá svý.... nemyslím to zle
@mimisef já vím hodně se sleduji ale už mám za sebou tři potraty a už nechci být zklamana
@julinecka24 to chápu a moc mě to mrzí ale opravdu je to moc zkus vypustit najít něco na co se zameris, koníček, cvičení, jóga, práce..... dovolená ....a uvidíš přijde to ve správný čas 🍀
Ahojte jolky 😊 uz jste tady dlouho zadna nic nedavala 😊 jak jste na tom? Uz se nekomu teda zadarilo??? 😊 ja jak jsem psala naposled, ze jsem o to prisla, tak to doktor potvrdil. Nicmene jsem se vycistila sama a muzem se zacit snazit pry hned 😊 tak snad to priste uz vyjde 👍
@baarus21 ahoj tak jsme jeste spolu ve snazeni o miminko ja zacala brat druhy cyklus clostik tak uvidime mam porad predepsanou davku 1-0-1 + jeste do toho beru kyselinu listovou tak uvidime ovulaci mam mit za 7 dni tak uvidime v utery jdu na kontrolu jak rostou folikuli tak uvidime doufam ze se konecne zadari
@baarus21 tady jsou i stranky na snazeni o zari 2019 jsou tam holky ktery se zacali snazit posilam odkaz
https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/snazeni-zari-2019-2/
@julinecka24 tak at de zadari 😊a doporucuju si najit nejakou zalibu-cinnost at na to tak nemyslis 😊 diky
@baarus21 jjj nemyslím na to začala jsem cvičit cviky tak uvidíme
Ahojte holky 😊 zas po nejake dobe. Tak jak to s vama vypada? Dari se nebo jak??
@ivybee jejda ty cysty, to je svinstvo. A jak jsi teda dopadla?? No ja jsem dneska 27DC, tak pokud 2.10 neprijde ms, tak zkusim test, uvidime. Po potratu jsem byla u doktora a rikal, ze jsem cista, ze je vse ok, takze se muzem snazit hned. Takze jsme na tom cele zari pracovali a ted se uvidi 😊
@julinecka24 to mě moc mrzí.....ale chce to trochu vypustit. 🍀 Přeji ať se brzy zadari
@ivybee no ja jsem byla celou dobu v klidu a nic neresila 😂 to nejdulezitejsi jako je misto, saty, kapela, fotograf atd jsme zaridili hned po zasnubach a pak jsem to nechala plavat 😂 a ted?? Mam stejny pocit jako ty, takze zacina vznikat ta spravna panika 😂 no nejak to dopadne. Kazdopadne jsem si rikala, ze by bylo fajn, kdybych memu milemu na svatbe oznamila, ze jsem tehotna ❤️
@baarus21 tak to jsme dvě mám taky 1 den zpoždění a test negativní a teplota přes 37
@julinecka24 tak vidis, treba to konecne vyjde 😊
@baarus21 doufám že jo

@kuttu pane bože, to je strašný , co sis musela prožít 😢😢😢