Je to jisté na 100 %?
Krásný den,
můžete mi říct váš názor na testy, které jsem si udělala včera dopoledne a dnes rano. Myslíte se, že je těhotenství 100%? K doktorvi jsem už objednaná,l a take lehce nervózní, zda se to doopravdy povedlo. Děkuji za váš názor.

Návody děvčata, návody 🙂
@jjasmina "návod k použití " je dnes zřejmě cizí pojem. Ale nemusím chodit daleko. Ségra ,když si pokaždé pořídila nový mobil,tak mě volala,ať ho zprovozním. A když jsem se zeptala na návod,že ho potřebuji,tak "jé,já ho vyhodila,že není třeba,že si poradíš"🤦😂
Návod jsem četla a věřte ze několikrát .. Jen tomu asi nemohu uvěřit..
@zoli16 gratuluji a přeji hodně štěstí 😊
Je 100% jisté, že se ti zvedla hladina HCG, což může značit těhotenství. To je tak vše co ti z testů dokáže kdo vyčíst. Doktor pak zjistí, zdali je tzv prosperující. Tzn jestli uvidí srdíčko a plod tam, kde má být.
@zoli16 před tou gynekologii doporučuji ještě oční
Ahojky💙, mame doma dve zdrave děti a přály sme si treti poklad tak sme si nedavaly pozor a povedlo se, doufam.
Cyklus mam pravidelný 26dni.
Co me ale překvapilo, ze se carka ukazala uz brzo. Defakto 6dni pred Ms uz byl duch a v den MS(dnes-poslední test) je carka opravdu silna.
Jak vypadal Vas test v den očekávané Ms? U obouch deti sem mela slabou carku den pred Ms A ted? 😂🤷♀️ Pred 2 dnema mi u digitalniho vyslo 2-3
Poslete fotky

@zoli16 100% to potvrdí až lékař. Ale pokud sis četla návod,tak sama víš,že // znamená pozitivní 😉 a ty na těch testech jsou