Je to mimodeložni těhotenství?
Dobrý den, potřebovala bych radu. Poslední menstruaci jsem měla 31.8. a když měla znovu dorazit tak nedorazila. Mám 17 dnů zpoždění, jednou týdně po vynechání jsem si dělala tehotensky test-vždy negativní. Až dnes večer jsem si opět po týdnu udělala TT a je pozitivní. Příznaky jako únava, výtok, změny nálad nebo tlak v prsou mám a 4 dny mě bolí podbříšek, bolest je křečovitá ale rychle ustupuje. Krev ani slabé špinění jsem nespozorovala. Bojim se mimodelozniho těhotenství když mám takové divné křeče. Děkuju za každou radu
Bolesti v podbřišku jsou v počátku těhotenství normální, je to tím, že se roztahuji vazy... Každopádně v pondělí si zajdi k dr. a budeš mít jasno... Ja šla po týdnu zpoždění (taky abych měla jistotu, že není mimoděložní) a byl už vidět v děloze váček, takže po 17 dnech už budeš mít úplnou jistotu...
@anita003 děkuju moc za odpověď, kdyby to šlo jdu k doktoroj hned teď
@michaelaa20 🙂 stejně si myslím, že můžeš být v klidu, po takové době bys měla určitě větší bolesti... Každopádně držím palce, ať to výjde ;)
@michaelaa20 Muze to byt mimodelozni a nemusi..spousty zen nema o rovske bolesti..nicmene to se potvrdi az po utz..ale.rozhodne ted neplas i v beznem tehu jsou bolesti v podbrisku bezne..drzim palce
@michaelaa20 měla jsem to podobně. Cca ve 4. az 6. TT jsem měla strašný křeče, nejdřív jakoby tlak v podbřišku celý den, pak to ustalo a začaly vyloženě křeče, třeba 15 minut, že jsem si musela jít lehnout a rozdychat to. U doktora jsem byla 8+4 a vše je v pořádku, srdíčko bylo vidět, jen je to to prý hodně hluboko. Buď v klidu a zajdi si zítra k doktorovi 🙂

Ano,tady ti vsichni reknou jestli je tvoje tehotenstvi mimodelozni...