icon

Je to možné? Mohla bych být těhotná?

kkatee
2. srp 2016

Zdravím 🙂
Jak jste pociťovali uhnižďování vajíčka? A kdy?
Dnes jsem 5DPO (24DC) a už od 3DPO mě bolí pod bříško. Včera celý den a dnes zatím taky. Chvilkama už je to trochu nepříjemné, jak to trvá celý den. Občas na obou stranách zapíchá.
Jinak mám takové nafouklé břicho, a cítím plynatost (ikdyž na wc každý den) - pardon za podrobnosti! :D 🙂 Ale chci popsat vše 🙂
Menstruaci mám nepravidelnou, takže kdy to přijde nevím, každopádně nikdy mě nebolí břicho, ale záda před a při ní.

Včera trochu zvýšená teplota, bolest kyčlí.

Myslíte si, že mohu být těhotná? A je vůbec reálné to poznat takto brzo?

Děkuji za vaše názory a krásný den 🙂

Strana
z2
misha80
2. srp 2016

Já byla těhotná 3x a žádné uhnizďování vajíčka jsem teda nepociťovala 🙂 Vlastně jsem první měsíc vůbec nevěděla, že jsem těhotná. Zjistit se to dá testem, až to nedostaneš, do té doby je to nepřesné, i když existují i citlivější testy. A nemůže to být z jídla? Mně se to občas stává, když sním více zeleniny nebo ovoce, trochu křeče ve střevech a plynatost by tomu taky odpovídala. Ale tak prostě uvidíš... 😉

kkatee
autor
2. srp 2016

@misha80 Z jídla asi ne. Ano já vím, že uvidím, až to dostanu, ale jsem nervózní :D 🙂 Tak jsem jen zjišťovala, jestli někdo nezažil něco podobného 🙂
Často jsem tu četla, že to holky cítili, proto se ptám 🙂

Děkuji za tvoji zprávu 🙂

ressi
2. srp 2016

já jsem na sobě každý měsíc při snažení cítila různé příznaky 😉 příznak, který přišel až když už to vyšlo, bylo bolení bradavek. Ale každá to má jinak.... ještě bych byla v klidu, je to fakt zatím brzy....

kkatee
autor
2. srp 2016

@ressi ano já vím 🙂 Děkuji moc! 🙂

pekkaa
2. srp 2016

Muze byt. Ale to, ze se citis jinak muze byt i hormonalni nerovnovaha. Ja kdyz vysadila antikoncepci a mela hodne nepravidelnou ms, tak jsem se citila jak tehotna. Pichalo me v podbrisku, blbe od zaludku,.. Podobne jako kdyz jsem pak byla opravdu tehotna.
A kdyz rikas , ze mas nepravidelnou ms, tak to muze byt tim. Zkus merit bazalni teplotu. To mi pomohlo zjistit co se deje a v jake fazi cyklu jsem

kkatee
autor
2. srp 2016

@pekkaa Antikoncepci neberu už léta, a nepravidelnou ms od té doby, co jsem ji vysadila. Takhle mi ale nikdy nebylo. Jinak vím kde jsem měla ovulaci.
Tak počkám pár dní a uvidím 🙂
Pak kdyžtak zkusím měření. Děkuji 🙂

hani007
2. srp 2016

@kkatee Pociťovat něco od 5DPO je asi opravdu hodně vzácné. Já cítila pýchání na obou stranách asi až od 9.-10.DPO. Od cca 3. týdne přišlo velké nadýmání a nafouklé břicho jak v sedmým měsíci 😀 První, co mi ale dalo velkou indicii, že se něco děje bylo bolení prsou, které přišlo také někdy kolem toho 10. dne a je to čím dál horší (jsem v 7. týdnu). Držím palce, ať to vyšlo a dejte vědět 😉

kkatee
autor
2. srp 2016

@hani007 Také si myslím, že by to bylo vzácné. No uvidím, dám 🙂 Děkuji moc! 🙂

pekkaa
2. srp 2016

@kkatee hormony muzou ruzne skakat a muzes byt ted na to citlivejsi.
Ale zase klidne to muze byt i to tehotenstvi. Ja jsem taky z tech co to pocitovaly takto brzy😉

kkatee
autor
2. srp 2016

@pekkaa Ano? No já už se právě bojím a říkám si, jestli nezajít na gyndu, jestli je vše ok..už 3 dny to bolí a není to úplně příjemné, jak to bolí celý den. A nebo jestli vydržet do příštího týdne a první zkusit test a potom až gynda kdyby nic...

astyna
2. srp 2016

Já se také přikláním k tomu, že nejčastější těhotenské symptomy jsou žádné symptomy - když jsem kdoví co cítila, nikdy jsem těhotená nebyla...

Musíš prostě jen počkat, stát se může ledaccos 🙂

pekkaa
2. srp 2016

Kdyby to bylo tehu, tak na gynde stejne jeste nic neuvidi. Pokud se bolest nebude zhorsovat tak bych jeste pockala a pak zkusila test. Pripadne si muzes dojit jako samoplatce na krev na zjisteni tehotenstvi. Ale hcg roste az po zahnizdeni vajicka a to byva mezi 6-12 dpo

kkatee
autor
2. srp 2016

@pekkaa jo já spíš myslela, jestli to nebolí z jiného důvodu. Jsem z toho trochu nervozní...ale asi to ten týden ještě prostě vydržím. Děkuju moc za tipy! 🙂

pekkaa
2. srp 2016

@kkatee mohla si taky prochladnout...

kkatee
autor
2. srp 2016

@pekkaa Počkám pár dní a uvidím, co se bude dít 🙂 Děkuji 🙂

danysek26
2. srp 2016

@kkatee já jsem bolest břicha také cítila, cca 6DPO, pak jsem četla, že to má každý jinak, ale zhruba ten týden po oplodnění se to vajíčko opravdu uhnizďuje 🙂 při MS jsem nikdy takovou bolest neměla, bylo to něco jiného a nakonec se ukázalo, že se jedná opravdu o těhotenství. Držím palce 🙂

kkatee
autor
2. srp 2016

@danysek26 Děkuji moc! 🙂 Taková zprávy mě těší 🙂

katherinne18
2. srp 2016

Mě tedy bolely prsa a vynechala mi ms, jinak sem neměla žádné příznaky. 😀 měla sem hodně klidně tehu, ted ke konci mi to trochu vrací, ale to je na konci tehu normální. 😀 držím palce. 🙂

kkatee
autor
2. srp 2016

@katherinne18 Děkuji moc 🙂

kettkav
2. srp 2016

@kkatee Mě bolely prsa a udělal se mi opatr. Nic dalšího,uhnizďování jsem nepoznala. Držím palce.

kkatee
autor
2. srp 2016

@kettkav Děkuji moc!

steufelovic
2. srp 2016

já jsem zhruba někdy od 3. - 4. týdne cca cítila, že se něco děje, ale něco jiného než jsem byla zvyklá... jsem celkově citlivější... dělala jsem si i několik testů ale vždy byly negativní, pak jsem si řekla, že si udělám další a že pokud bude další negativní, tak další týden navštívím doktora, aby mi vzal krev popř. udělal utz a další test byl pozitivní 🙂

lenusaak
2. srp 2016

@kkatee 14DPO bych si udelala testik a uvidíš🙂 Jinak ja mela těhu po IVF, vím jak staré embryjko mi vkládali, v jaké fazi, takže jsme i věděla kdy cca má probíhat uhnizdování. V tom období se dostavili lehké bolestli břicha a slabé špinění, poté se spustila šílena unáva a zvyšené teploty a těhu to bylo 🙂 (Byl to druhý transfer embryjka, u prvního žádné příznaky a taky žádné těhu) ..
Obecně bych se vyprdla vyhledávat příznaky, ale lehko říka, těžko děla...držím palce, ať je tělo dobrým ukazatelem 🙂

nutricnihodnota
2. srp 2016

@kkatee No, já to takhle měla už 2x. Pár dní po ovulaci píchání a bolest, jako před MS a nafouknutá jak balon. Navíc jsem byla najednou unavená a pomalá, začala se mi vysušovat pokožka a zmizely jebáky (to poslední bohužel trvá jen chvilku, už se zase rojí).

aymy31
2. srp 2016

Ahoj holky,muzu se přidat? Ja jsem 10dpo ./po pregnylu/ a mám pocit už od 4 dpo te me občas píchne v podbřišku,pak zase mírný tlak,napětí prsou průběžně celý den. Ale asi si to jen přeji cítit. Navíc jsem dnes dostala rýmu a dohledala jsem ze je to běžné v rannem tehu kvůli snížení imunity,uz asi magorim.

pekkaa
2. srp 2016

@aymy31 tak zkus test za par dni. jinak ja mela rymu taky

aymy31
2. srp 2016

Ahoj pekka a pote jsi měla pozitivní test

pekkaa
2. srp 2016

@aymy31 jj. Ja uz mela 11dni po uspesnem sexu slabou carku na testu z dr. Max

aymy31
2. srp 2016

Ms me čeká za týden takže v utery. Tak se uklidňují ze je ještě brzy když byl negativní. Tobě gratuluji. Z prsu si vymacknu kapku kolomastru.muze to být ještě kvůli pregnylu?

pekkaa
2. srp 2016

@aymy31 dekuji.
Nevim, s pregnylem zkusenosti s nim nemam. Ale prsa si nemackej, to se pry nema delat😉

Strana
z2