Je to možné? Mohla bych být těhotná?
Zdravím 🙂
Jak jste pociťovali uhnižďování vajíčka? A kdy?
Dnes jsem 5DPO (24DC) a už od 3DPO mě bolí pod bříško. Včera celý den a dnes zatím taky. Chvilkama už je to trochu nepříjemné, jak to trvá celý den. Občas na obou stranách zapíchá.
Jinak mám takové nafouklé břicho, a cítím plynatost (ikdyž na wc každý den) - pardon za podrobnosti! :D 🙂 Ale chci popsat vše 🙂
Menstruaci mám nepravidelnou, takže kdy to přijde nevím, každopádně nikdy mě nebolí břicho, ale záda před a při ní.
Včera trochu zvýšená teplota, bolest kyčlí.
Myslíte si, že mohu být těhotná? A je vůbec reálné to poznat takto brzo?
Děkuji za vaše názory a krásný den 🙂
Ahoj holky, potrebuju rady názory. Poslední menstruace mi skončila 14.7. Od té doby mám jemné pobolivani a tlak v podbřišku citlivé a na dotek bolestivé bradavky a hlavně a jsem taková rozcitlivela .. Test jsem si dělala tak 4 dny zpátky a byl negativní. Myslíte že můžu být těhotná? Nebo jsou tohle příznaky i něčeho jiného? Další MS má přijít za 4 dny. Jsem z toho celkem jelen :-/.. A hlavně je mi divné ze tohle všechno začalo hned po MS, to by nejspíš znamenalo ze jsem otehitnela už před tou MS?...😱
@molly2013 promiň, ale kdybys otěhotněla před tou MS, test by byl již zcela jistě jasně pozitivní... Podle mě je tohle ,,normální,, stav u slečny, co se pozoruje a chtěla by ( nebo klidně naopak nechtěla - má z toho strach ) miminko 😉 .... Počkej na MS, pokud nepřijde, udělej test. Hodně štěstí!!! 😵
@jarmulka Momentálně již několik měsíců cestuju po USA takže se opravdu nepozoruji,není na to čas ani pomyšlení. Vím že můj příspěvek mizna vyzněl divně, neznalé. Ale něco málo o dělání děti vím a taky už jsm o jedno přišla. Proto je mi tento můj stav divny a možná hloupé jsem se zeptala na názory. Děkuji za odpověď 🙂
Omlouvám se za pravopis..chytrý telefon.. 😀

Dobře. Počkám a uvidím. Zkusím test ve ctvrtek