icon

Je to náznak těhotenství?

bricka
20. bře 2016

Dobrý den, měla bych na vás otázku. S přítelem se snažíme o miminko . Menzes proběhl 27.2.- 2.3. ,ovulace proběhla 13.-17.3. ,ale tím se přesně nejsem jistá. S přítelem jsme měly sex 11.3. a 13.3. a od 13teho mě až do dneška bolí prsa. A včera mě začalo bolet v podbřišku jen na leve straně, dnes už cely podbřišek jakoby při menstruaci ( ale už jsem byla 2x na WC (stolice)) Myslíte si ,že nám to s přítelem vyšlo ? Těhotenský test jsem si nedělala,myslím,že je to ještě brzy . Další men. bych měla dostat 29.3. Děkuji za odpovědi.

Strana
z5
adusqa
22. bře 2016

@bricka Uvidíš cca o týždeň, každá máme asi trošku iné príznaky, tie moje boli v podstate také isté ako pred menštruáciou až na tie prsia 😉 Držím palce a som zvedavá už aj ja či sa Vám zadarilo 🙂 Inak neviem ako ty, ale ja som brala aj nejaké vitamínov doplnky hned ako som vedela, že sa chceme pokúsiť o bábo, začala som s Nosifolom ale ked po jeden a pol balení nezabral vykašlala som sa na ten drahý doplnok... Užívala som hlavne Zinok a vitamín B (komplex) a občas aj vit. E a samozrejme kyselinu listovú, neviem či mi pomohli aj vitamíny ale rozhodne neuškodili... 😉

luciferkaklaris
22. bře 2016

@bricka Podle mě jsi těhotná 🙂 Kdy budeš testovat??

bricka
autor
22. bře 2016

@adusqa bohužel až za týden :D a to je ještě moře času .. Bohužel ,každá je jiná ,ale stejně mě zajímalo ,jak to na sobě ženy ,maminky poznaly 🙂 doufáme 🙂 aha .. No já žádné vitamíny nebrala ,tak zatím se snažíme 2-3 měsíce ,tak proto píší ,že to tak neresim, ale poslední dobou je mi to nějaké podezřelé. Ale pokud se nezadari,určitě zkusim nějaké vitamínky 🙂 děkuji

bricka
autor
22. bře 2016

@luciferkaklaris myslíte ? Asi 27-28. jinak bych měla mít menzes 29. ,takže asi takhle ..

luciferkaklaris
22. bře 2016

@bricka Můžem si tykat, ne? 😉 Já jsem měla taky strašný hlad, co 2 hodiny jsem musela jíst, jinak mi bylo na omdlení, což mi vlastně vydrželo do teď (jsem ve 20. týdnu) . A podbřišek bolel taky. To jsem tedy zvědavá, až pak budeš testovat. Ono to uteče 🙂

luciferkaklaris
22. bře 2016

@bricka Jo ale být tebou, tak si zajdu do lékárny koupit si aspoň kyselinu listovou nebo Chytré miminko. Tyto vitamíny (hlavně ta listovka) se doporučují brát ještě před otěhotněním. Já s nimi začala asi 2 měsíce před 1. těhotenstvím.

bricka
autor
22. bře 2016

@luciferkaklaris Dobře.. :D to mi zase není na omdlení ,ale pak mi děsně kručí v břiše a tak divně my v něm bolí.. Tak pořád musím jíst .. Teď mi třeba bolí dásně ,moje mamka ,když čekala myho brachu a mě ,tak ji vypadaly všechny zoubky :D tak snad to není nějakej náznak :D
Jee tak to gratuluju 🙂 🙂 no a ten podbřišek bolí spíš k večeru, jinak moc ne :/ snad :D ale zase se na druhou stranu netesim,jen abych nebyla zklamaná ..
No tak pokud jsem těhotná,tak pozdě ,ale stejně je mužů brát ne ? 🙂

luciferkaklaris
22. bře 2016

@bricka Tak to teda chudák mamka ☹ Jez hodně vápníku, tvaroh, jogurty atd. A ty vitamíny si kup co nejdřív, určitě není pozdě, budeš je brát celý první trimestr 🙂 Děkuju, doufám, že tentokrát už miminko donosím, předtím jsem o něj přišla v 8. týdnu.

dudysek
22. bře 2016

@bricka Já mám stejné pocity jako ty, ale poslední dny mám čím dál větší pocit, že se jimi nesmím nechat unášet. Minulý rok jsem se nechala unést a pak byla hodně zklamaná. Tak to tady jen tak pročítám, ale bojím se jakkoli projevit, abych to nezakřikla 🙂. Však ten týden do MS uteče a budeme mít jasno, jestli se uvidíme dále v této nebo jiné diskusi...

bricka
autor
22. bře 2016

@luciferkaklaris taky ji to nezavidim .. Tak snad to není dědičné :D .. Jee tak to je mi líto a copak se stalo,že jste ho nedonosila ? Jestli mi to tedy chceš napsat ..
Tak věřím,že teď nůž to bude mnohem lepší 🙂

bricka
autor
22. bře 2016

@dudysek Taky mám takové pocity ,jak říkám,prostě tomu nedáváme moc šancí,aby jsme pak nebyli zklamaný,hlavně já .. Dobrá 🙂 držím palečky

adusqa
22. bře 2016

@bricka aspon kyselinu listovú je fajn brať cca 3 mes pred plánovaným tehotenstvom.. určite odporúčam 😉

luciferkaklaris
22. bře 2016

@bricka Snad to není dědičné. Každopádně listovkou nic nezkazíš, naopak 🙂 No to nikdo neví, co se stalo. 30% těhotenství končí v 1. trimestru potratem a příčiny můžou být různé, většinou nějaké těžké vývojové vady 😒 Tím tě ale nechci strašit. Určitě jsi hodně mladá a mladé tělo je silnější než tělo nás postarších 😀

gepe
22. bře 2016

Dobra je hlavne listovka s metafolinem/folaty. V lekarne urcite poradi, ktere vitaminy. Je to lepsi nez cista listovka, kterou relativne dost lidi metabolicky nestepi (resp. vitaminy B, kdy listovka je napr B9) aniz by to vedeli. Pro jistotu, i kdyz ta nikdy neni jista. Hodne stesti 🙂

simonasajmon
22. bře 2016

Chci se zeptat menzes jsem mela 16-17.3 a presto se na testu ukazala ruzova carka ne uplne jasna ale videt byla.jako tehotna se necitim jen to ze je mi obcas po ranu spatne a pak je to dobre.test vypadal takto.

bricka
autor
23. bře 2016

No hned to budu ve městě ,tak si skocim pro listovku 🙂 děkuji moc za rady 🙂 zatím jsem ještě mladá .. Je mi 22 v srpnu 🙂

bricka
autor
23. bře 2016

@simonasajmon s tím Vám bohužel nepomohu,jsem v tom nováček. Ale bych zkusila jsete jeden test ,než bude treba další men. 🙂 Hodně štěstí

kolibricek36
23. bře 2016

@simonasajmon no, některé ženy jsou těhotné i když mají MS, zkusila bych jiný test, je taky možné i mimoděložní - ale nepíšete, že by Vás něco bolelo ....

simonasajmon
23. bře 2016

Jsem uplne v pohode akorat ta nevolnost zkusim ted, jeste jeden a uvidim ale u prvni dcery a posledniho syna jsem mela MS az do 3 mesice.

bricka
autor
24. bře 2016

Tak já už v tom mám nejspíš jasno. Dneska jsem to dostala ,sice jsem to měla dostat až 29. Měla jsem děsné křeče asi 3 hodiny a teď ani nevím ,že to mám .. Tak já nevím co semnou je ,prsa pořad bolí,i ty žíly na nich mám a mám porad hlad :/

simonasajmon
24. bře 2016

Dnes jsem se objednala k lekari dnes jsem mela jasne viditelnou carku ale hlad nemam MS taky ne tak zacinam byt v klidu

bricka
autor
24. bře 2016

@simonasajmon tak uvidíte 🙂 držím palecky 🙂 já si ani test dělat nemusim :/

luciferkaklaris
24. bře 2016

@bricka A máš to hodně?? Třeba to může být spojené s uhnizďováním vajíčka. Zkus si zítra ráno udělat test, hned z 1. ranní moči.

bricka
autor
24. bře 2016

@luciferkaklaris no začalo to jako špinění ,pak jsem dostala nesnesitelný křeče ,pak to bylo takový jako vybledlá červená :D a pak jsem dostala další křeč a to byla normální men. Tohle trvalo 3 hodky ,dojela jsem domů kolem 12ty a do teď nic necítím ,vlastně jsem ani od ty doby nebyla na WC,takže nevím jestli to mám hodně .. Zkusim,když to nebude hodne,ale už tomu moc nevěřím :/

bricka
autor
24. bře 2016

@luciferkaklaris hodně to nemám ..

luciferkaklaris
24. bře 2016

@bricka Zkus schválně ráno testík. Držím pěsti 🙂

dudysek
24. bře 2016

@bricka tak jsme na tom mozna stejně pokud to nemáš hnizdeni. Ja dnes vytok,coz vždy znaci za ze dny rozjezd MS. Hele, však se to podaří dalsi mesic(e) 🙂

bricka
autor
24. bře 2016

@luciferkaklaris zkusim 🙂

bricka
autor
24. bře 2016

@dudysek jee.. No to jo 🙂 přece není konec 🙂 ale měla jsem ten divný mesic,tak jsem myslela,že je to něco jiného,náznak těhu. Tak zkusim zítra testik ,pokud by to ukázalo ,že jsem 🙂 když to nevyjde ,vyjde nám to příště 🙂

dudysek
25. bře 2016

@bricka tak co testik?

Strana
z5