icon

Je to náznak těhotenství?

bricka
20. bře 2016

Dobrý den, měla bych na vás otázku. S přítelem se snažíme o miminko . Menzes proběhl 27.2.- 2.3. ,ovulace proběhla 13.-17.3. ,ale tím se přesně nejsem jistá. S přítelem jsme měly sex 11.3. a 13.3. a od 13teho mě až do dneška bolí prsa. A včera mě začalo bolet v podbřišku jen na leve straně, dnes už cely podbřišek jakoby při menstruaci ( ale už jsem byla 2x na WC (stolice)) Myslíte si ,že nám to s přítelem vyšlo ? Těhotenský test jsem si nedělala,myslím,že je to ještě brzy . Další men. bych měla dostat 29.3. Děkuji za odpovědi.

Strana
z5
klaraslavickova
25. bře 2016

To jsem teda zvědavá..

luciferkaklaris
25. bře 2016

Já taky 🙂

bricka
autor
25. bře 2016

@dudysek nejsem těhotná .. 🙂 ono to vyjde příště 🙂 děkuji za rady

nicina12
25. bře 2016

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat , jsem 7DPO . Když jsem byla 3DPO tak mě bolelo 3 dny břicho , spíš vaječníky , od včerejška mám napnutá prsa , bolí mě spíš na boku , ale není to zas nějaká velká bolest která by se nedala vydržet ... menstruaci bych měla mít za 9 dní tedy 3.4. ... Co si o tom myslíte ? Ovu test byl pozitivní 17.3. takže ovulka 18.3. ... už bych si po 10 měsících přála aby to vyšlo ... Jinak ještě od včerejška mě jen sem tam popíchne v podbříšku

simonasajmon
25. bře 2016

@bricka
Ja myslim ze vsechno bude dobre jwn doufat.

dudysek
27. bře 2016

@bricka Tak teď se podrž. Právě jsem si dělala test. Je POZITIVNÍ !!! Když jsem si ho dělala, tak jsem si říkala, nebuď blbá, proč to děláš, zase jeden vyplácaný test. Je na něj brzy, těhotenské příznaky jsou totéžné s PMS. Vzdala jsem myšlení na těhotenství ve chvíli kdy jsem začala špinit, ale už je to tři dny a já po špinění většinou druhý den měla další, a další a pak teprve MS. A ono další špinění už nepřišlo, zřejmě uhnizďování. Ačkoli se na to snažím neupínat, jsem celá rozklepaná, že jsem asi těhotná 🙂

barbarosi94
27. bře 2016

Holky, mam podobny cyklus jako autorka clanku, 13.jsem mela narozeniny, takze oslava ve velkem, s pritelem jsme se o miminko snazili minuly rok asi 4 mesice, pak jsme to vzdali, stehovali se atd.... Toho 13. jsem prijela z oslavy vesela a bylo tuleni... Od 15 me boli podbrisek a cca tyden zpet i malatnost a bolest svalu ( pritom trpim spise na vyssi tlak) ,brisko nafoukl, jsou to mozne priznaky?

dudysek
28. bře 2016

@barbarosi94 mohly🙂. Uz by mohl být cas testovat ne? Ja uz pozitivní a počet proběhlo asi 14.3.

nicina12
28. bře 2016

Ahoj holky dnes jsem 10 dpo zkoušela jsem ráno test a je tam menší duch , myslíte že když si udělam test 1.4. tedy za 4 dny že to bude už líp vidět ?

barbarosi94
28. bře 2016

@dudysek zkousela jsem a nic 😐 snehobilo

dudysek
28. bře 2016

@nicina12 co jiného ti zbyva 🙂. Duch je ale dobry začátek ;)

nicina12
28. bře 2016

@dudysek chtěla jsem se zeptat co znamená ta ryska na tt , jak poznat rysku od ducha atd

simonasajmon
28. bře 2016

Dobry den ve foru ja to mela tak ze jsem ani o tehu nevedela a pak testy vysly nak jsme se o to nepokouseli pak ti vyslo

mandlicka25
28. bře 2016

Ahoj holky, tak jsem tu zpět po odmlce. Jak jsem psala měla jsem cyklus úplně stejně jako autorka. 28 1DC a 14-15 ovu. Brala jsem clostilbegit a protože jsem minulý cyklus dostala menstruaci asi 5 den po ovu 😒 , tak od 17 večer duphaston. Ve středu mám poslední prášek a pak to prý dostanu nebo mám testovat, strašně se bojím, tak doufám, že to dobře dopadne a už se nebudu muset cpát všemi těmi prášky.... ☹

bricka
autor
29. bře 2016

@dudysek jeee tak to moc gratuluji 🙂 aspoň někomu to vyšlo 🙂

luciferkaklaris
29. bře 2016

@nicina12 Ahoj, no jasně. Ještě vyčkej pár dní a pokud tam něco je, tak bude čárka silnější. Já 10 DPO neměla nic.

luciferkaklaris
29. bře 2016

@dudysek Potichounku gratuluju! Ať se prcek drží zuby nehty 🙂

dudysek
29. bře 2016

@bricka
@luciferkaklaris moc vám děkuju. Taky mu posílám příkazy ať se drží. Dnes jsem nevydržela a hned ráno koupila nové testy (hned tři balení, přecijen dr. bude až za měsíc) a ačkoli jsem ho dělala z dopolední moči, tak je víc pozitivní než v neděli 🙂. Ale břicho mám jak ve třetím teda...

luciferkaklaris
29. bře 2016

@dudysek Tak to je super. Je dobrý testovat ob den, protože HCG klesá a pak zase stoupá. A s přibývající délkou těhotenství čárka slábne, takže měsíc bych netestovala, ať nejsi zbytečně ve stresu 🙂 Čekáš první??

dudysek
29. bře 2016

@luciferkaklaris Vypadám na to 😅 😀 ? Už druhé, ale už je to šest let. Netestuju každý den, ani nehodlám. Ale to, že klesá s délkou těhotenství jsem tedy nevěděla...

adrianne1108
29. bře 2016

Holky ja mam mit MS 3.4 a jsem ted 10DPO. Rano nevolnost, dnes.tlaky v pobrisku a vcera rano spineni ktere odpoledne ustalo. Co myslite? Mohlo by to klapnout? Na test je asi jeste brzy ze...

nicina12
29. bře 2016

@adrianne1108 jééé já mám mít ms taky 3.4. a jsem dnes 11 dpo 🙂 já mam zatím jen škubaní v podbířsku větší hlad, žízen , chodím pořád na malou a na prsou mam modré žilky což nikdy nemívám , včera jsem zkoušela test a mini duch tam je , ale to nic ještě neznamená :/

adrianne1108
29. bře 2016

@nicina12 tak to je super 🙂) taky mam takove divne pocity v podbrisku a chodim casteji na malou. Uvidime co z toho bude, uz me laka udelat si test ale rikam si jestli neni jeste brzy. Tak ze bysme to meli potom stejne? 🙂)) napis jak to dopadne

nicina12
29. bře 2016

@adrianne1108 jojo mužem testnout spolu 1.4. co ty na to ?

adrianne1108
29. bře 2016

@nicina12 tak snad ms nedorazi, tak v patek testujem 🙂)

nicina12
29. bře 2016

@adrianne1108 no my se snažíme už 10 měsícu , tak už by to mohlo vyjít ..jo v pátek uděláme a uvidíme 🙂

bricka
autor
2. dub 2016

My se snažíme zatím jen 3.. Ale tak že se snažíme nesnažíme .. Ale od ty doby co se takhle snažíme mě pořád (jen teda když mám MS tak ne) bolí prsa.. Nevím proč .. MS se mi úplně jinak posunula než dřív .. Tak nevím co se semnou děje :D

simonasajmon
2. dub 2016

@bricka to muze byt i tehu ja to tak mela u posledniho syna

simonasajmon
2. dub 2016

@nicina12 drzim palecky

simonasajmon
2. dub 2016

@adrianne1108 je dobre test udelat nejdrive po 3 tydnech pak by se to melo ukazat

Strana
z5