Je to náznak těhotenství?
Dobrý den, měla bych na vás otázku. S přítelem se snažíme o miminko . Menzes proběhl 27.2.- 2.3. ,ovulace proběhla 13.-17.3. ,ale tím se přesně nejsem jistá. S přítelem jsme měly sex 11.3. a 13.3. a od 13teho mě až do dneška bolí prsa. A včera mě začalo bolet v podbřišku jen na leve straně, dnes už cely podbřišek jakoby při menstruaci ( ale už jsem byla 2x na WC (stolice)) Myslíte si ,že nám to s přítelem vyšlo ? Těhotenský test jsem si nedělala,myslím,že je to ještě brzy . Další men. bych měla dostat 29.3. Děkuji za odpovědi.
@simonasajmon ale testy jsou negativní
@bricka Ahoj, dojdi si k dr., ten ti to buď potvrdí, nebo vyvrátí případně řekne, co dál 🙂
@bricka ano tez bych byla pro to si tam dojit me testy vetsinou vysly ale to uz jsem byla 3 mesice
@kolibricek36 test vysel jen ze slabou carkou doktor mi snad rekne vic
@luciferkaklaris @simonasajmon .. Myslíte ? Já nevím no .. Úplně se mi změnila men.,měla jsem ji až za 31 dní .. A ty dva předešlé měsíce jsem to měla po 26 dní,což jsem takhle nikdy brzy neměla .. Ale testu jsem si dělala i každé jiné značky i ty dražší a pořad mmi to ukazuje ,že nejsem ..
Ahoj holky.. Dnes jsem cca 8dpo a zacal me bolet podbrisem a bedra :( jsem v zahranici tak tt udelam az v pondeli. Mam pocit jako pred ms? Mate to nektera obdobne? Vsugerovane to vazne nemam je to dost neprijemne...
@luciasek1987 já tohle mám už 2-3 měsíce .. A pořád nejsem těhotná .. Ale můžeš to mít jinak 🙂 udělej testik před nebo den po kdy měla přijít men. a hned víš na čem jsi 🙂
@bricka meprislo ms take driv ale testy ukazuji ze ano ale diktor to nemohl posoudit protoze tam nebylo nic videt.tak zase nevim.
@bricka me prislo ms take driv ale testy ukazuji ze ano ale doktor to nemohl posoudit protoze tam nebylo nic videt.tak zase nevim.
@simonasajmon jee,tak to je blby,teda :/ no my se pořad snažíme ,zatím to nevyšlo 🙂 ale držím palce ;) ono to jednou vyjde 🙂
Ahoj holky po roce po revizi co jsem prisla o dvojcatka tak se snaziime znovu o miminko teprve mesic ale trefily jsme se presni kdyz jsem mela plodne dna ale presne 19.4. ocekavane MS tak jsem zacala spinit a poboliva me brisko a jsem pekne nafoukla a spinim uz treti den a to se mi nikdy nestalo jen u cery jsem malinko spinila je mozne ze muzu byt tehotna test se mi delat nechce mam strach ze sklamani dekuji

Take je u me videt i druha carka ale problemy nemam jen vecny hlad