Je to nějaký příznak? Závratě, záškuby v podbřišku
Ahojte holky,minula MS byla hodne kratka,skoro zadna asi jen na jeden den a to jemna ..prisla o tyden pozdeji..a Ted cekam 5tym dnem a nemam ani zadne bolesti jako vdy pred cyklem.jen obcasne zaskuby v podbrisku....vzdycky pocituji uz tyden pred a Ted nic.mivam zavrate a v noci litam nekolikrat na malou..test jsem zkousela 4 tydny zpatky a byl negativni..tak zatim cekam,myslite si,ze to jsou nejake tehotenske priciny?.. Nebo jen nerovnovaha?.. Dekuji za odpovedi
může být obojí, zkus znovu test
Protoze uz jsem zkousela tolikrat a pak jsem byla zklamana ...Ale asi do toho pujdu...nebo jeste pockat...?
@verena1989 Test si udělej určitě. A pak se přestaň pozorovat. Já než jsem otěhotněla, tak jsem každý měsíc na sobě pozorovala nové a nové "zaručené" příznaky těhotenství. A teprve když jsem se rozhodla, že to otěhotnění tedy na čas vzdávám (a opravdu se soustředila na jiné věci), tak jsem otěhotněla. A nejdřív jsem si toho ani nevšimla, test jsem si dělala asi 5 dní po vynechané MS a jen pro to, abych se "ujistila", že těhotná nejsem a můžu jít o víkendu pařit. No, pařit jsem už nešla 😀
Haha :D Stejne mysleni Jako u me...ja se ani moc nepozoruju...Dala jsem tomu volny prubeh cely Mesic a Ted si jen rikam,ze jsem MS nemela nejak dlouho...:D Ale Ted me skrabe v krku,treba to neprislo,Protoze budu nachlazena...nebo nevim..dekuji za odpoved 🙂 kazdopadne gratuluji 🙂
Mam Ten Test udelat ted nebo rano?
Klidne hned,ale rano je to nejlepší,protoze moc není naredena..Ale ja dělala test v 5 vecer a ukazal krasnou carku-urcite to zkus..
@verena1989
@verena1989 A dej nám vědět 🙂
no a je tam zase prd :D treba ze byla moc uz zredena,nebo uz fakt nevim...uz zadne testy az budu mit bruch tak poznam 🙂 ale jako skoda...
@verena1989 Jo, to znám, jsem to i obrečela a podívej, dnes už máme ročního kluka a štve mě, že to tak letí. Ty máš to nejlepší před sebou !!! 🙂 😉 🙂
Dekuji 🙂 to je pekne od tebe 🙂 musi to byt krasne mit takoveho drobecka 🙂 no a ms stale nedorazila tak treba ,Ten muj je jeste neviditelny 😀

Proč si neuděláš test ? 🙂