icon

Je výsledek mého testu pozitivní?

adllaaaa
6. pro 2021

Ahoj ahoj, chtěla bych se zeptat, myslíte si, že je pozitivni?

Je výsledek mého testu pozitivní?
ninive211
6. pro 2021

Naprosto jednoznačně. Tu druhou čárku přece musí vidět i slepej 😉

adllaaaa
autor
6. pro 2021

@ninive211 napadlo mě, jestli by to spíš nemohla být nějaká chybička 🌼 jelikož jsem to nečekala, když beru antikoncepci

izzylka
6. pro 2021

@adllaaaa zkusila bych ještě jeden...takovéhle rozpití testu dělají vadné testy 🤔

lidija1234
6. pro 2021

Taky bych zkusila jinačí kvůli rozpiti testu. Budu držet palce a dej vědět jak jsi dopadla 😊

klokanka31
6. pro 2021

@adllaaaa Pozitivní gratuluju 🍀

adllaaaa
autor
6. pro 2021

@izzylka zkusím, děkuji ☺️

katherine177
6. pro 2021

@adllaaaa jak vypadá test po zaschnutí?

evunka27
6. pro 2021

Ahoj holky, jdu si sem pro radu.
Dnes mám druhý- třetí den vynechání, ale ve čtvrtek jsem trochu zašpinila. Čekala jsem příchod ms, ta ale nepřišla.
Bolí mě prsa, záda, na dnešek jsem se převalovala v posteli nemohla pořádně spát. Nevolnosti úplně nemám, ale občas mi něco nevoní. Skoro celý den mě pálela žáha a docela dost. Po celý den kovová chuť v ústech, chodím často na záchod.

Dnes odpoledne jsem dělala test, když jsem přišla z práce (fakt jsem chodila asi skoro každou 1/2-3/4 hodinu a moc jsem nepila) a byl bílý jako lilie.
Mám zkoušet zítra ráno nebo je to zbytečné?
Cykly mívám pravidelné 28-29 dní, teď jsem 32 den. :(

sorboni30
6. pro 2021

@evunka27 testovala jsem 14 dni po vynechani.. driv nema cenu asi se stresem zda je nebo neni....stejně u dr nejde driv noc videt 👍

evunka27
6. pro 2021

@sorboni30 ale aspoň bych věděla jestli si můžu dát na návštěvě punč nebo ne 😂 věděla bych na čem jsem, tohle mě zabije 😂

sorboni30
6. pro 2021

@evunka27 ja bych si punc dala 😉😀 Stejne nektere holky kouří ci pijou do druheho mesice nez zjistí ze jsou tehu.. punc je lepsi jak slivovice, v klidu 😉😀😀

ninive211
6. pro 2021

@evunka27 Priznaky mas, klidne tehotna byt muzes. Odpoledni moc neusi prukazna, zejmena pokud jsi predtim hodne pila. A sila testovaci čárky je individualni. Ja mela treba den po vynechani skoro dalnice, nekdo ma bily test jeste tyden pote a az pak to naskoci.

adllaaaa
autor
7. pro 2021

@lidija1234 Tak jsem si dělala další dva testy, a oba negativní 🌸

teress1215
7. pro 2021

@evunka27 já třeba měla ducha už 8dpo 😀