Jsem těhotná?

90janka
7. bře 2016

Ahoj holky, čtu si vaše diskuze a taky by mě zajímalo, jestli bych brzo mohla mít //.
S přítelem se sice nijak nesnažíme o mimi, ale ani jsme se tenhle měsíc nechránili.
MS mám mít až za týden, podbřišek mě začíná pobolívat obvykle asi den před MS a prsa mě nebolívají.
Od začátku minulého týdne mě pronásleduje nehorázná chuť na sladké, větší než obvykle. Píchá mě v podbřišku a mám bolestivě citlivé bradavky. První dny jsem sotva mohla mít podprdu, teď jsou bolestivé už jen na dotek.
Uprostřed týdne jsem si už myslela, že to dostanu, protože jsem měla po utření slabě růžovou barvu. To se mi stalo dvakrát. Pak jsem měla bílý hustý hlen a teď špiním. Ne nijak moc ani tmavě.
Píchá mě občas kolem pupíku a často v podbřišku. Včera jsem si při cvičení v kleku nemohla lehnout na břicho, přišlo mi to hrozně nepohodlné a jako bych se tam nějak nevešla.
Za radu nebo vlastní zkušenost budu vděčná a omlouvám se za podrobný popis 🙂 Díky

iwet91
7. bře 2016

A co test ? Já třeba takhle brzy vůbec příznaky neměla , ale vím, že je i hodně hole , co třeba to na sobě hned poznaly 🙂 Těžko říct , špinění muže byt i uhnízdování

luckeyluckey
7. bře 2016

Já měla na začátku těhotenství, když sem to ještě nevěděla taky hustý bily hlen. Navíc mě bolelo břicho, jak kdybych měla zánět močáku. Slabého ducha sem měla ale až čtrnáct dni po ovulaci. Prsa nic, nebolela ani citliva nebyla.

mrskato
7. bře 2016

Z vlastní zkušenosti vím, že podvědomí dokáže udělat své, já např. loni v září potratila a od té doby jsem každý měsíc od ovulace měla "příznaky těhotenství", včetně hustého hlenu, neskutečně bolestivých prsou, píchání všude možně apod. To samé jsem však měla i v prosinci, kdy už MS nepřišla a ty dvě čárky se tam fakt znovu ukázaly (ukázaly se teda až na začátku ledna). Pokud se o mimčo nijak fest nesnažíte, nechala bych to být a až po meškání MS bych si udělala test...Na druhou stranu mám i zkušenost z toho "nijak se nesnažíme" a z toho sažení/nesnažení nám téměř hned vyšla dnes už 4letá dcerka 😀 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru