Jsem těhotná?
Ahoj,chtela bych se zeptat, s pritelem se snazime o miminko,menstruaci mam porad nepravidelnou posledni 3 mesice,mam priznaky jako kdybych byla tehotna,vykyvy nalad,navaly horka ,obcasne nevolnosti,po sexu a nekdy i pri sexu bolesti v podbrisku,brisko mam hrozne tvrde a zvetsuje se mi,ze zacatku sem myslela ze jen pribiram..testy sem si delala hodnekrat,ale bud test selhal a nebo byl negativni,a dvakrat se mi stalo ze se mi tam objevili 2 carky a pak ta jedna zmizela,a na gyndu z jistych duvodu nemuzu ted v nejblizsi dobemyslite si ze jsem opravdu v tom ?
@karlajasmine myslíš tedy, že je lepší abych zašla k dr co nejdřív? takhle to mám už opravdu 3-4 měsíce...Vždy mám ovu ve stejný den ten 23 DC...ale to špinění pořád po ovu mě klidnou nenechává...při styku jsem taky krvácela a přítel se lekl že mi nějak ublížil, třeba škrábnul prstem nebo tak, tak jsem to moc neřešila a to špinění další 4 dny po tom, to už vím že to není neopatrností...bojím se toho že můžu být taky neplodná...antikoncepci jsem vysadila už v srpnu minulého roku a od té doby se snažíme a pořád nic...
@pavlina339 tady jsem na to tema nasla clanek http://www.mrnous.com/tehotenstvi-neprichazi/ne... to by I sedelo, ze bys mohla krvacet z nedostatku hormonu progesteron.. tak bych asi na tvem miste k Dr. zasla, muzes jednak zkusit vitamin B6 (ten je stejne pro otehotneni hodne dulezity) jednak ti Dr. muze predepsat utrogestan nebo duphaston, to je v podstate ten hormon ''progesteron'' v leku, tim by se ti to melo spravit a pomaha to I na nasledne udrzeni tehotenstvi!! 🙂 drzim palce at vam to rychle vyjde!
@karlajasmine moc děkuji...když to čtu, tak je to přesně jako bych to psala já....počkám kdy teď přijde MS a po ní zajdu k dr...ted by s tím asi stejně nic nenadělal, když bych měla MS...vitamíny beru už asi 4 měsíce....Beru ten vitamín B6 (Pyridoxin) a taky mi doktor před 4 měsíci předepsal vitamíny NOSIFOL FORTE (sáčky)....moc děkuji za podporu....snad mi to nějak vše srovná a dočkám se vysněných //...
@pavlina339 Tak aspon vis, cim to nejspis bude 🙂 Myslim, ze bude kdyztak stacit brat ten duphaston nebo utrogestan a srovna se ti to a vysnenych // se dockas 🙂
@prelude u doktora jsem byla a tehule nejsem ale ikdyz sem mu rekla ze mam bolesti v podbrisku dost casto tak mi rekl ze mi nic neni ale to uz mi rikaji tri roky
@terezka2598 Ahoj, tak to je dost zvláštní. A z čeho ti tak vyrostlo to bříško? Nejlepší by bylo najít jiného doktora, žádná bolest přece není bez příčiny...
Ahoj holky tak mam den do MS a bazální teplota 37 1 stále,musím rict ze bolesti klasické jak před menstruaci.Akorát na prsou na dvorcích se mi objevili takové pupinky, tak jsem to nevydržela a testovala mamatestem comfort bohuzel jen / :( achjo
@prelude nevim ,ja si moc vybirat nemohu. ale za dva mesice jsrm nemohla takhle pribrat
dobry vecer chci se optat,mam problem a nevim si s nim rady.dnes jsem zacala krvacet o 5dni driv,sila krvaceni normalne jako kdyz dostanu mrchu,hrozne me boli podbrisek a v krizi je mi na zvraceni a bazalni teplota porad nahore 37.2 brni me prsa a jsem desne unavena.myslite ze muzu byt tehu nebo by to mohl byt potrat v uplne rannem zacatku tehotenstvi.16ty den ciklu jsem spinila ted jsem 23 den ciklu normalne mam 28den ciklu mrsku.dekuji za odpovedi
@terezka2598 To je těhu? jaká značka? Nebo to je ovulační?
@pincola jojo je to tehu 🙂 znacka ceho ?
@terezka2598 Značka testu!🙂 Ale je pozitivní, to je uplně jasné!
Je z lekarny Benu a znacka taky benu 🙂 @pincola
@pincola jsem strasne rada hned v utery se objednam k doktorovi 🙂
Dobrý den, chtěla bych se zeptat , jestli můžu být těhotná,když mám přes 3 týdny zpoždění? Před týdnem,jsem měla na testu 2 čárky,ale do teď dva testy negativ . Bolí mě v podbřišku ,ale jiné příznaky nemám,jen jsem unavená🙂 K doktorce jdu až v pátek...
dnes sem byla u doktora a jsem ve 4 tydnu 🙂
@pincola
Ahoj holky.Od 13.3. mě začala bolet prsa a podbřisek.Od 27.3.mám zvýšenou teplotu 37.1,37.3,37.2.Co myslíte,můžu být těhotná?
holky můžete popsat jak se u vás projevovala počáteční nevolnost? čím byla vyvolaná atd? měla jste některá jen pocit že se vám chce zvracet, ale nic? na test je ještě brzy..
@monichka Někdy mi bylo jen zle a nezvracela jsem. Jindy jsem letěla na záchod. Většinou to bylo jen dopoledne a potom už mi bylo dobře. Nevyvolávalo to nic maximálně když bylo cítit jídlo, ale to jen párkrát. Kromě toho jsem si ničeho nevšimla - ale já se až tolik nepozorovala protože jsem to neplánovala. 😀
@zlatickon pokud jsi to měla včera dostat, myslím že je ještě brzo na test. Zkus tak za 14 dní pokud menzes nedostaneš. 🙂
@sarlotte09 prubnu to v pondeli dele to asi nevydrzim 😀
@zlatickon zkus a uvidíš 🙂

@klaraslavickova a kde vy bYla? Sama doma? A holt utikala,do normalniho domova ji nefaj. A ma ustavku to.je mareni ur.rozhodnuti kdyz porusi. No ale pochybuju ze to nude resit lekar