icon

Jsem těhotná?

terezka2598
3. bře 2016

Ahoj,chtela bych se zeptat, s pritelem se snazime o miminko,menstruaci mam porad nepravidelnou posledni 3 mesice,mam priznaky jako kdybych byla tehotna,vykyvy nalad,navaly horka ,obcasne nevolnosti,po sexu a nekdy i pri sexu bolesti v podbrisku,brisko mam hrozne tvrde a zvetsuje se mi,ze zacatku sem myslela ze jen pribiram..testy sem si delala hodnekrat,ale bud test selhal a nebo byl negativni,a dvakrat se mi stalo ze se mi tam objevili 2 carky a pak ta jedna zmizela,a na gyndu z jistych duvodu nemuzu ted v nejblizsi dobemyslite si ze jsem opravdu v tom ?

Strana
z4
barulina
14. bře 2016

@klaraslavickova a kde vy bYla? Sama doma? A holt utikala,do normalniho domova ji nefaj. A ma ustavku to.je mareni ur.rozhodnuti kdyz porusi. No ale pochybuju ze to nude resit lekar

pavlina339
14. bře 2016

@karlajasmine myslíš tedy, že je lepší abych zašla k dr co nejdřív? takhle to mám už opravdu 3-4 měsíce...Vždy mám ovu ve stejný den ten 23 DC...ale to špinění pořád po ovu mě klidnou nenechává...při styku jsem taky krvácela a přítel se lekl že mi nějak ublížil, třeba škrábnul prstem nebo tak, tak jsem to moc neřešila a to špinění další 4 dny po tom, to už vím že to není neopatrností...bojím se toho že můžu být taky neplodná...antikoncepci jsem vysadila už v srpnu minulého roku a od té doby se snažíme a pořád nic...

karlajasmine
14. bře 2016

@pavlina339 tady jsem na to tema nasla clanek http://www.mrnous.com/tehotenstvi-neprichazi/ne... to by I sedelo, ze bys mohla krvacet z nedostatku hormonu progesteron.. tak bych asi na tvem miste k Dr. zasla, muzes jednak zkusit vitamin B6 (ten je stejne pro otehotneni hodne dulezity) jednak ti Dr. muze predepsat utrogestan nebo duphaston, to je v podstate ten hormon ''progesteron'' v leku, tim by se ti to melo spravit a pomaha to I na nasledne udrzeni tehotenstvi!! 🙂 drzim palce at vam to rychle vyjde!

pavlina339
14. bře 2016

@karlajasmine moc děkuji...když to čtu, tak je to přesně jako bych to psala já....počkám kdy teď přijde MS a po ní zajdu k dr...ted by s tím asi stejně nic nenadělal, když bych měla MS...vitamíny beru už asi 4 měsíce....Beru ten vitamín B6 (Pyridoxin) a taky mi doktor před 4 měsíci předepsal vitamíny NOSIFOL FORTE (sáčky)....moc děkuji za podporu....snad mi to nějak vše srovná a dočkám se vysněných //...

karlajasmine
14. bře 2016

@pavlina339 Tak aspon vis, cim to nejspis bude 🙂 Myslim, ze bude kdyztak stacit brat ten duphaston nebo utrogestan a srovna se ti to a vysnenych // se dockas 🙂

terezka2598
autor
14. bře 2016

@prelude u doktora jsem byla a tehule nejsem ale ikdyz sem mu rekla ze mam bolesti v podbrisku dost casto tak mi rekl ze mi nic neni ale to uz mi rikaji tri roky

prelude
14. bře 2016

@terezka2598 Ahoj, tak to je dost zvláštní. A z čeho ti tak vyrostlo to bříško? Nejlepší by bylo najít jiného doktora, žádná bolest přece není bez příčiny...

frozenka8
15. bře 2016

Ahoj holky tak mam den do MS a bazální teplota 37 1 stále,musím rict ze bolesti klasické jak před menstruaci.Akorát na prsou na dvorcích se mi objevili takové pupinky, tak jsem to nevydržela a testovala mamatestem comfort bohuzel jen / :( achjo

terezka2598
autor
15. bře 2016

@prelude nevim ,ja si moc vybirat nemohu. ale za dva mesice jsrm nemohla takhle pribrat

zlatickon
15. bře 2016

dobry vecer chci se optat,mam problem a nevim si s nim rady.dnes jsem zacala krvacet o 5dni driv,sila krvaceni normalne jako kdyz dostanu mrchu,hrozne me boli podbrisek a v krizi je mi na zvraceni a bazalni teplota porad nahore 37.2 brni me prsa a jsem desne unavena.myslite ze muzu byt tehu nebo by to mohl byt potrat v uplne rannem zacatku tehotenstvi.16ty den ciklu jsem spinila ted jsem 23 den ciklu normalne mam 28den ciklu mrsku.dekuji za odpovedi

terezka2598
autor
27. bře 2016

Vyslo to ,test mi vysel z niceho nic holky 🙂 od toho doktora sem se na to vykaslala a rekla sem si ze nebudu pospichat,a tenhle mesic sem to nedostala tak jsem si udelala test na blint a vysel 🙂

pincola
27. bře 2016

@terezka2598 To je těhu? jaká značka? Nebo to je ovulační?

pincola
27. bře 2016

@zlatickon Mohl to být ranný potrat, ale taky nemusel, mohla to být hormonální nerovnováha. Držím palce, ať mimi máš brzy a nebo naopak nemáš. Záleží, jak chceš🙂

terezka2598
autor
27. bře 2016

@pincola jojo je to tehu 🙂 znacka ceho ?

pincola
27. bře 2016

@terezka2598 Značka testu!🙂 Ale je pozitivní, to je uplně jasné!

terezka2598
autor
27. bře 2016

Je z lekarny Benu a znacka taky benu 🙂 @pincola

terezka2598
autor
27. bře 2016

@pincola jsem strasne rada hned v utery se objednam k doktorovi 🙂

victorievi
28. bře 2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat , jestli můžu být těhotná,když mám přes 3 týdny zpoždění? Před týdnem,jsem měla na testu 2 čárky,ale do teď dva testy negativ . Bolí mě v podbřišku ,ale jiné příznaky nemám,jen jsem unavená🙂 K doktorce jdu až v pátek...

terezka2598
autor
29. bře 2016

dnes sem byla u doktora a jsem ve 4 tydnu 🙂
@pincola

krysa34
29. bře 2016

Ahoj holky.Od 13.3. mě začala bolet prsa a podbřisek.Od 27.3.mám zvýšenou teplotu 37.1,37.3,37.2.Co myslíte,můžu být těhotná?

monichka
7. dub 2016

holky můžete popsat jak se u vás projevovala počáteční nevolnost? čím byla vyvolaná atd? měla jste některá jen pocit že se vám chce zvracet, ale nic? na test je ještě brzy..

iveta93
7. dub 2016

@monichka Někdy mi bylo jen zle a nezvracela jsem. Jindy jsem letěla na záchod. Většinou to bylo jen dopoledne a potom už mi bylo dobře. Nevyvolávalo to nic maximálně když bylo cítit jídlo, ale to jen párkrát. Kromě toho jsem si ničeho nevšimla - ale já se až tolik nepozorovala protože jsem to neplánovala. 😀

zlatickon
8. dub 2016

Zdravim holky vcera jsem to mela dostat,dnes jsem si delala test,je tam neco?bazalka porad 37,3.dekuji na druhem fotu je jak se to odpocitavalo

sarlotte09
8. dub 2016

@zlatickon pokud jsi to měla včera dostat, myslím že je ještě brzo na test. Zkus tak za 14 dní pokud menzes nedostaneš. 🙂

zlatickon
8. dub 2016

@sarlotte09 prubnu to v pondeli dele to asi nevydrzim 😀

sarlotte09
8. dub 2016

@zlatickon zkus a uvidíš 🙂

Strana
z4