Jsem těhotná?

sarynka158
17. bře 2016

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat jestli je možně že jsem těhotná. Před 2,5 týdnem jsem měla nechráněný sex(ale neudělal se do mě). Je tomu měsíc co jsem neměla antikoncepci. Sice jsem to dostala normálně a začla hned brát antikoncepci,ale přijde mi zvláštní,že jsem ji měla jen 3 dny.Hrozně mne pobolívá v podbříšku. Už asi 3x po dobu těch 2 týdnů mi bylo zle od žaludku. Skoro ze všech cigaret cítím železo a skoro na nic nemám chuť.Nevím jestli to nejsou příznaky. Předem děluji za odpovědi.

zandi
17. bře 2016

@sarynka158 udelej si test.

kuliseks
17. bře 2016

Je zajimave, ze takovych otazek je tu tolik porad... Vzdycky je sance po nechranenem styku, ze se otehotni. Treba hodne miziva a nepatrna, ale je. Kazdy to ma i jinak. Taky zalezi, jestli byly plodne dny, pred vyvrcholenim muze i malinko spermii uz taky odejit, proste je to vzdycky individualni. Prodava se dost testu v lekarnach, tak si jeden udelat je asi nejlepsi reseni.

bustedka
18. bře 2016

@kuliseks velmi zajimave, zalozila bych na to specialni skupinu 🙂 pritom odpovedi stale stejne a internet plny podobnych pribehu. Chapu nedockavost holek, ale prece jen, kdyz 10 holek rekne tehotenstvi to byt muze, neznamena to, ze to tehotenstvi je.. a to stejne obracene. @sarynka158 Takže test, nebo k doktorovi a sama uvidíš 🙂

domca1234
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru