icon

Jsem těhotná?

zizibou
14. črc 2019

Ahoj holky, před časem jsem tu psala, že jsme se s manželem nejspíš trefili do ovoluca. No, od té doby jsem to samozřejmě nevydržela a udělala nějaké testy. Všechny byly negativní až dnes..
Mám to dostat, ale zatím ticho, tak jsem udělala test a nic tam do minuty nebylo, šla jsem tedy pryč s tipm, že definitivně nic a pak, když jsem ho šla vyhodit, našla jsem toto. Co myslíte, je to platné nebo po limitu se to nepočítá 🤔

Jsem těhotná?
Strana
z3
makiska1
16. črc 2019

@zizibou Je tak to je vtipný... tak držím pěsti 😊 dej pak vědět, jak jsi dopadla 😊

zizibou
autor
16. črc 2019

@makiska1 dám vědět, ale moc dobrý pocit z toho nemám..
Čárka na testu nesílí 🤔. Stále jsem to ještě nedostala a mírné těhu příznaky stále cítím. Zkusím si koupit test dr. Maxe a pokud tam bude ta druhá taky tak slabá a do příštího týdne to nedostanu, raději se objednám k doktoru dřív, aby nebyl nějaký průšvih 😞

makiska1
16. črc 2019

@zizibou pošli foto... ale jak říkáš, jestli nedostaneš MS, tak raději se nech zkontrolovat, ať se případně můžete rychle zase snažit... já už testovat nebudu, dnes jsem dělala a silnejsi už být nemuzou... tak ted uz jen cekat na kontrolu u doktorky...

zizibou
autor
16. črc 2019

@makiska1 tak to vypada moc dobre, super 👏🏻
Já ty testy už vyhodila, strašně mě znervozňovaly 😁. Zkusim si udelat ten test zitra rano a vyfotim.
Co myslíš, že by to mohlo být, samovolný potrat, nebo mimoděložní? Vůbec tomu nerozumím..
Ale nechci zmatkovat. Evidentně jsem měla obulaci o trochu později, než jsem původně myslela, MS pořád nikde, nějaká slaboulinká čárka tam je, tak počkám do konce týdne a pak se uvidí.

makiska1
16. črc 2019

@zizibou mimodelozni myslím že ne, to se projevuje jako normální těhotenství, testy sili, jen na utz neni nic vidět a zlobit začne kolem 7tt, kdy už je mimi větší a ucpava ten vejcovod... pokud čárka nesili, bude to spíš biochemicke... tedy otehotnela jsi, ale embryo se pořádně neuchytilo a odejde s menstruaci... to se mi také už jednou stalo... to je právě nevýhoda brzkého testování těchto biochemickych těhotenství je strašně moc, ale většinou to ženy nezjistí... držím pěsti, třeba ještě čárky zesílí... zítra dej info!

duduska0603
17. črc 2019

Ahoj holky, já taky trochu přidám do diskuze...14.7. jsem měla dostat očekávanou MS, ale už týden před jsem měla dost pravděpodobné příznaky těhu, bolely mě dost prsa, bylo mi šoufl a tak celkově jsem se necítila. Musím zmínit, že mám doma ji 32 měsíčního chlapečka, u něj jsem zjistila těhu až v 8 týdnů, vůbec jsem nepozorovala žádné příznaky. Tak mi to nedalo a v pátek 12.7 jsem si šla koupit papirkove testiky,abych se ujistila,že kde o planý poplach a mám jen predmenstruacni syndrom 😀. Ale mýlila jsem se...na testu se hned ukázal duch, tak jsem si ještě pro jisti udělala Clearblue a ten výšek pozitivní. Objednaná jsem 1.8. k Dr, tak jsem zvědavá a moc se tesim. Přikládám své foto. Jinak jsme zkoušeli po vysazení v lednu, tedy nám to vyšlo po 5 měsících a první syn byl od vysazení antikoncepce po 1 měsíci 😀.

duduska0603
17. črc 2019
leymea
17. črc 2019

@duduska0603 gratuluji 🙂

duduska0603
17. črc 2019

@leymea moc moc děkuji. Jsem moc šťastná a doufám, že u Dr bude vše v pořádku

zizibou
autor
17. črc 2019

@makiska1 tak jsem u lekare, bud mimodelozni nebo samovolny potrat 😞

duduska0603
17. črc 2019

@zizibou myslím na Tebe

sudylichozrout
17. črc 2019

@zizibou Ty jo, to me mrzi. Tak dej pak echo. Myslim na tebe.

zizibou
autor
17. črc 2019

Holky, moc díky 🤗. U doktora jsem začala špinit, dr mi vzala krev a musime čekat. Snad se to samo vyčistí a není to to mimoděložní, toho se bojím nejvíc.

zizibou
autor
17. črc 2019

@duduska0603 moc gratuluji, presne tak by ty testy mely vypadat 😉👏🏻

makiska1
17. črc 2019

@zizibou jejej to mě mrzí... snad vše proběhne rychle, samo a v klidu a hurá do dalšího snažení... držím pěsti!

makiska1
17. črc 2019

@duduska0603 no krása, gratuluji, jen tak dál 😊

zizibou
autor
17. črc 2019

@makiska1 my se teď v podstatě ani nesnažili, byla to tak teochu nehoda. Opravdu snažit jsme se chtěli až na podzim, tak to necháme podle původního plánu a já se budu snažit dát tělo do kupy 🤗

makiska1
17. črc 2019

@zizibou ahaaaa 😁😁 my se takhle nesnažili minuly mesic, byla nehoda ale naštěstí nic... vyšlo to až teď, kdy jsme se tedy opravdu začali snažit... tak si dej pauzu, vycisti tělo, odpočiň si a na podzim hurá na věc 😊

michaelamondokova
17. črc 2019

Ahoj holky jdu si pro radu , mela jsem ovulaci na konci cyklu - cerven, 4.7 jsem si udelala tehotensky test slabe pozitivni a ten den jsem dostala ms. 8.7 jsem sla na kliniku ivf aby mi udelali rozbor hcg vyslo mi 9, a dr ze to na tehu nevypada ale v tydnu jsem si udelala testy a byly pozitivni i od clearblue. Za tyden 15.7 jsem sla na odber krve ke svoji dr a vyslo mi 27 a ze mi posila na kliniku ivf tak jsem tam sla 16.7 znova udelali naber hcg vyslo mi 39 a ze to nevypada na tehu a ze mozna mimodelozni. Dnes jsem sla do nemocnice na testy a hcg bohuzel kleslo na 24. Samozrejme moje dr i na klinice nic nevideli na utz ( podle me je jeste brzo kdyz budu ve ct 2 tydny od ms ) je mozne ze by to mohlo byt jeste tehu? Kolisal nektere taky hcg a dopadlo dobre? Dnes jsem si udelala tt kdyz jsem prisla z nemocnice a // a byly silne. Diky za rady. Posilam fotku tt ze vcera a dneska

werik153
17. črc 2019

@michaelamondokova když chodíš na ivf tak asi užíváš i nějaké hormony, že? Já bych řekla, že je to pozitivní od nich. 2 týdny po menstruaci nemůže být taková čárka, pokud to byla klasická menstruace.

michaelamondokova
18. črc 2019

@werik153 na ivf jsem byla jen proto ze moje gynekolozka mela dovolenou tak mi u nich odebrali krev

sudylichozrout
18. črc 2019

@michaelamondokova ja tomu absolutne nerozumim, to se vubec neda cist. Nejen kvuli chybejici interpunkci, ale i kvuli naprosto silenemu slovosledu.
Zkuste mi to nekdo prelozit, prosim.

michaelamondokova
18. črc 2019

@werik153 tento cyklus jsem to vse mela posunute ptz jsem na konci cyklu mela ovulaci, 4.7 jsem mela prvni pozitivni test ale i jsem dostala ms. Je pravda ze mi dr rekla ze mam uzivat femaru ptz hcg bylo jen 9 a nezdalo se ji ze by to mohlo byt tehu ale myslim si ze bylo na utz brzo.. a pred 2 dny jsem byla na ivf na kontrole a tam mi rekla ze tehu nevidi a nereaguji na femaru

michaelamondokova
18. črc 2019

@werik153 posilam fotku tehotenskeho testu ze vcerejska a dneska

michaelamondokova
18. črc 2019

@sudylichozrout nevim cemu nerozumite, ale moje otazka znela zda mohu byt tehotna, kdyz jsem pred dvema tydny dostala menstruaci a mela jsem pozitivni test. Hcg mi stoupa ale pomalu, vcera dokonce i kleslo ( 9,27,39,24 - hodnoty hcg) .. Tehotenske testy jsou porad pozitivni ba i dokonce bych rekla, ze sily. Poslu i fotku

sudylichozrout
18. črc 2019

@michaelamondokova Jsi biochemicky tehotna, ale tehotenstvi pravdepodobne neprosperuje. Pokud hcg klesa, je to dane, tak do tydne, deseti dnu se rozkrvacis.

michaelamondokova
18. črc 2019

@sudylichozrout na kontrolu jdu za tyden ke svoji dr. A vcera jsem spinila cely den. Dnes uz nic. Udelala jsem si tt a prislo mi ze sily

werik153
18. črc 2019

Mě to přijde dost divný. Uvidíš ten příští týden, přijde mi že je to celé špatné ale, podle mě se tou menstruaci chtělo tělo vyčistit a nějaké části plodů tam třeba zůstali, proto ten pozitivní test...

katka_nedo
18. črc 2019

Spis bacha na mimodelozni tehu.Tam to preci nejak ruzne skace ne

sudylichozrout
18. črc 2019

@michaelamondokova do moce jde hcg se zpozdenim. V krvi klesa, v moci jeste ne. Pokud jsi spinila a mas takhle nizke hcg, je to bohuzel tutovka.

Strana
z3