Jsem těhotná? 9 dní zpožděná MS, test negativní
Ahoj chtela jsem se zeptat, 10 let jsem brala HA ,od prosince ji neberu,v lednu jsem mela zpozdeni tyden,v unoru jsem to doslala presne a ted mam uz devet dni zpozdeni,ale test je negativni.
ahoj, po atk je cyklus hodně hodně nepravidelný, teda co jsem si přečetla, je to zřejmě i tvůj příklad.
měř si bazální teplotu, ta ti poví víc 😉.
Kdyz jsem volala na gyndu tak se me sestricka,po tom co jsem ji rekla to co vam,zeptala jestli by hodne vadilo,kdybych byla tehotna :D .rekla jsem,ze jasne ze ne, ale uplne me odzbrojila ,ze mi vubec nerekla vetu to je normalni :D. No uvidime :D
Ahoj, já po vysazení, po 9,5 letech, jsem to měla taky pěkně rozházené. Ze začátku, když jsem dostala MS, tak jsem to měla normálně 5 dní a pak ještě tak 10 dní špinila. Prý je to normální. Nedostávala jsem to pravidelně. Někdy o dost dřív, někdy přesně a někdy zase o dost později 🙂 Časem se to srovná, jestli nejsi těhotná 😉

Já to měla po vysazení hodně nepravidelný asi 3-4 cykly. Jsme každá jiná. Zkusila bych asi ještě jednou test a kdyby nic šla bych na gyndu 🙂