icon

Jsem těhotná? Jak správně interpretovat těhotenské testy

ivetulilinka
10. čer 2024

Zdravím ženy 🙂
Chci se zeptat, zda můžu usoudit z těchto testů, že jsem těhotná...?
A jen krátký úvod do toho, proč asi trošku plaším...
Je mi 25 let a už mám po mimoděložním 🤦‍♀️ a přišla jsem o jeden vejcovod. Takže samozřejmě, že sace n otěhotnění je, ale trošičku ztíženější. Oba s přítelem chceme mimo, ale on se zatím drží pevné nohama na zemi a snaží se mě krotit abych pak nebyla zklamaná. Ale příznaky některé mám, bývá mi zle, jsem neskutečně opupinkovaná a nasere mě kde co 😅 nedalo mi to a udělala jsem si testy. Jelikož mám nepravidelný cyklus, tak jen podle příznaků tuším ovulaci... A cca podle toho i délku cyklu. Takže jsem si dělala testy 2 dny před cca očekávanou MS a dneska kdy se měla dostavit a nedostavila. A nejprve ty dva dny byl úplně slaboulinký duch a dneska je o dost zřetelnější ale není to ještě čárka s jistotou.
Takže co na to říká vaše odborné oko?
Děkuji 🙂

U těch růžových testů první cca v 1 odpoledne... Ráno jsem neměla test
A druhý je cca ve 4 odpoledne

Jsem těhotná? Jak správně interpretovat těhotenské testyJsem těhotná? Jak správně interpretovat těhotenské testy
Strana
z2
baru7889
21. čer 2024

@ivetulilinka gratuluji 😘

ivetulilinka
autor
21. čer 2024

@baru7889 dekuji 🙂 :*

ivetulilinka
autor
27. čer 2024

Tak holky 🙂 dneska kontrola a na UZ. Hcg teďka 1500... Takže už jen počkat na srdíčko... Ale jestli vydržím 14 dni čekat a nezblaznit se, nevim 😭😅🤣🤦‍♀️

ivetulilinka
autor
11. črc 2024

Tak ženy, byť muj začátek nebyl zrovna ukázkový, jsem jasným příkladem toho, že tabulkově to prostě vždy nejde. Podle posledních měsíčku mám být v 9 týdnu ale jsem 7+1. Takže všechny slečny, ženy nevěstě hlavu z toho, že vám to vůbec nevychází podle doktorských tabulek.

Strana
z2