Jsem těhotná? Jak správně interpretovat těhotenské testy
Zdravím ženy 🙂
Chci se zeptat, zda můžu usoudit z těchto testů, že jsem těhotná...?
A jen krátký úvod do toho, proč asi trošku plaším...
Je mi 25 let a už mám po mimoděložním 🤦♀️ a přišla jsem o jeden vejcovod. Takže samozřejmě, že sace n otěhotnění je, ale trošičku ztíženější. Oba s přítelem chceme mimo, ale on se zatím drží pevné nohama na zemi a snaží se mě krotit abych pak nebyla zklamaná. Ale příznaky některé mám, bývá mi zle, jsem neskutečně opupinkovaná a nasere mě kde co 😅 nedalo mi to a udělala jsem si testy. Jelikož mám nepravidelný cyklus, tak jen podle příznaků tuším ovulaci... A cca podle toho i délku cyklu. Takže jsem si dělala testy 2 dny před cca očekávanou MS a dneska kdy se měla dostavit a nedostavila. A nejprve ty dva dny byl úplně slaboulinký duch a dneska je o dost zřetelnější ale není to ještě čárka s jistotou.
Takže co na to říká vaše odborné oko?
Děkuji 🙂
U těch růžových testů první cca v 1 odpoledne... Ráno jsem neměla test
A druhý je cca ve 4 odpoledne

@lencaa11 právě nevím jestli zkusit hned zítra ráno a nebo jestli počkat třeba 2 dny 🤔
@ivetulilinka Je to tam 😊 držím pěsti 🍀🍀
@klokanka31 myslíte 🥹😊 já bych byla tak moooc ráda, ale zároveň si nechci dělat moc naděje... Jistota je jistota
@ivetulilinka Jistota není nikdy, ale takhle to vypadá že těhotná jsi 😊 moc ti to přeju, taky jsem měla mimoděložní...
@klokanka31 děkuji 🙂 no jak se znám, tak zítra ráno než půjdu do práce si udělám test 😅
@ivetulilinka Udělej a dej pak vědět 😊
@klokanka31 určitě 🙂
@ivetulilinka klidně zítra ráno a pak za dva dny cca
@klokanka31 tak opět je tam duch 🤦♀️ tak já tomu nerozumím
@ivetulilinka je tam úplně pidi 👻 možná vyzkoušet klasický test
@lencaa11 no jasný 🙂 zkusím odpoledne skočit do lékárny 🙂
Ja, uz v den menstruace mela velmi silnou carku.
@lti no já jelikož nevím jak dlouhý cyklus mám.. Páč ho mám nepravidelný tak nevím kdy došlo k potenciálními oplodnění... A také každé ženě hcg roste jinak rychle
@ivetulilinka hcg muze rust "ruzne", ale plati, ze co dva dny se ma minimalne zdvojnasobit. Takze carka by mela silit. Pokud nesili, jsou to casto biochemka a odejde opozdene s MS. Treba to ale neni tvuj pripad a bude silit
@misha31 uvidíme 🙂 já doufám, že ano 🙂
@ivetulilinka pokud ten spodní je poslední tak bych řekla že testy slabnou...pokud je poslední ten hrni tak sílí..hodně štěstí 🍀❤️
@salmina uvidíme.. Zítra jdu na gynekologii.. V práci jsem si nechala vzít krev a mám 27 hcg... Tak uvidím co tam bude zítra 🥹 jinak ten poslední je poslední
@ivetulilinka teď se třeba pletu..klidně mě prosím opravte, ale tehotenstvi je myslím od 50 ti nahoru...tak přeji ať to stoupá a vše dobre dopadne🍀❤️😊
@ivetulilinka 27 je hooodne slaboucke, to bych pocitala s biochemkem a MS by mela prijit do toho tydne
@ivetulilinka ale je jak se rika "pohnojeno", tak dalsi mesic se snazit.
Nam to take vyslo hned nasledujici mesic po nevydarenem tehu a ted mi tu spinka 5ti mesicni prcek
No zítra jdu na gynekologii. Tak uvidím.
U mě to tak jednoduše nepůjde když mám jen levý vaječník a vejcovod...
@misha31 ale testy neslabnou jsou stále stejné i v průběhu dne.... Tak uvidíme...
@ivetulilinka Neztrácej naději a pokud to odejde, tak zkoušejte hned znova. Jak už jsem psala, měla jsem mimoděložní, pak biochemko, a hned další měsíc znova těhotná a z toho mám 4 letou holčičku...A taky jen s jedním vejcovodem 🙂
@klokanka31 já vím, ale těžko se ta naděje neztrácí 🙂... Uvidíme co zítra bude a nebude 🙂
Tak holky dávám jenom vědět.... Byla jsem na gynde.... V úterý na moji službě v práci jsem si nechala vzít hcg a měla jsem 27 a ve čtvrtek na gynde to vyšlo 56 🙂..... Takže zatím není nic ztraceno... Ale vím že taky není vyhráno.
@ivetulilinka tak to by mohlo vyjit. Sla bych jeste jednou na odber 🍀
@misha31 jojo mám za týden kontrolu 😊👌
Tak jen podávám info 🙂 mám teďka po týdnu hcg přes 500 🙂 takže je to tak, jak ma být 🙂 jen to byl opravdu hodně raný začátek 🙂

@ivetulilinka ty dolní jsou hezky 👻 testovat dál ☘️☘️