Jsem těhotná nebo ne? Prosím o radu
Ahoj,potřebovala bych radu,mám přítele. Chtěl aby jsme spolem spali,jenže já mám teďkom začít brát antikoncepci tak jsem chtěla počkat až potom co jí začnu brát
Proto jsme se jen tak mazlili,přitom mazlení ho do mně jednou strčil a řekla bych že ani né úplně,jen tak na půl a asi za 10 sekund ho hned vytáhl,měla jsem mít za 2 dny ovulaci,myslíte, že bych mohla být těhotná? Vím,že se do mně neudělal, ale slyšela jsem o "kapičkách lásky" které taky prej mohou obsahovat spermie.
@lichtakova čekani :/ je ti neplanovane ale nikdy podotykam nikdy nech nevzala neco takoveho nesnasim potraty ....jen chci mit jasno a nevsugerovat si to a pak byt zklamana... Chci to vedet sice je brzy no snad na krvi budou vedet ikdyz kdyz nad tim premyslim chtela bych ho uvidim.orave proto chci ro vedet dekuji moc 🙂 moc jsi mi pomohla 🙂 do ms je casu... A cekat tyden a vic je děs :D
@alassel no a ne? 😉
Ahojte tak je to 11dpo mam bolesti druhy den v podbrisku jako bych to mela dostat a nic. Test jsem si nedelala ale zitra mm mit ty vysledky na krvi ale jsem strasne nedockava uz :+ js i bolest v podbrisku jako priznak?
@valin muze byt (a nemusi 😉) , drzim pesti 🙂
@lichtakova dekuji moc no rano jsem si delala test a byl tam slaby prouzek a pak zmizel no uvidim mam strach strosku 🙂
Tak dnes nastup na gyndu ted se ty hodiny vlečou ... :( vzdy me podbrisek boli a pak je to zas dobry ..
@valin tak dej vedet,drzim pesti.
Určite dám jen mám starost kdyz rekne ne ... A kdyz mi rekne ze tam ty hodnoty nejsou :(, a ze to muze byt nador.. Ty myomy .. Asi se zbytecne bojim ale fakt par hodin a vlece se to jako tyden... Určite napisu 🙂
@valin neboj. A kdyz ne ted,tak za mesic 😉
@lichtakova ahoj tak rekla mi ze he to negativni ani se nedivim protoze 9.dpo ani v krvi byt nic nemusi jen jsem se rozbrecela a sla domu :( nevim jestli cekat na ms nebo to uz vzdát :(
@lichtakova vim ze fakt na toto bylo brzo ikdyz se to z krve zjisti driv ale i tak nez vajicko doputuje a zabali se a pak az hcg ... Jenze i to nekterym trvalo treba 14 dni a ja jsem dnes 12.DPO :( jsem silene nastvana a smutna
Tak jestluchces uklidneni ja mela u dcery negatyvni krev a v deloze dutinku takze klid udelej si test z moci rano a uvidis treba tam bude slabsi carka a v patek uz dalnice hlavne klid
@demetritis dekuji za uklidneni podle me je brzy na krev po 9ti dnrch rekla bych ze kdybych tam sla zitra aspon byl by jiny vysledek poboliva me bricho bolesti hlavy rano nechuť... Ale probrecela jsem cele odpolledne :( kdyz jsem to rekla pritelovi byl z toho spatnej .. :( holky muzu rict ze prave premyslim jestli vubec je mozne abych otehotnela :( vysadils js HA po pul roce jen a 18.srpna zacala ms do 22.ovulace tedy byla 29-31 kazdy den jsme meli sex i (pred i po )mi rikejte ze nemuzu byt tehotna :(
@lichtakova i tak je to divne kazdy den v ovu i pred i po jsme meli sex ted 12.dpo mam bolesti podbrisku a vsechno tomu naznačuje tak ja uz nevim :'(
@valin uvidis kup si tes je i domaci z krve tak klidno testu a uvidit ale udelala bych si zitra klasiku apodle toho nestresuj
@demetritis mylis ze 13.dpo uz by mohla byt druha carka??
@demetritis navic do 3dnu by mela prijit ms zhruba no ale jak jsem psala cekani uz nechci :/ podle me ma doktorka to zbabrala ...
Ja mela u male slabou do 8 tt u trojcat sem mela krasnou 21 den cyklu a od 18 byl dusik mela sem 22deni ciklus tak proc by byt nemohla
@demetritis vystresovala me dnes kdyz testy byli tak brzo dochazi mi ze se to nemuselo prokazat :/ takze zitra do lekarny pro dalsi tehu testy ... No doufam ze tam bude dušik :( alespon...
@demetritis jeste se ibavam anovulace ani nevim jaka je pravdepodobnost
@valin z čeho máte pocit že dr něco zbabrala? Zbabrat může vaše zdraví, operaci...ale ne že chtěla z krve zjistit zda se něco neděje...
Nechte to pár dní plavat, a udělejte si test až po dni ms pokud nepřijde.. zbytečně vyhazujete peníze
Otěhotnět jste vůbec nemusela,ani kdybyste mela sex 20 krát denně..a zase můžete otěhotnět že sexu jednou v měsíci...ale to věřím víte
Pokud má dojde kupte si ovu testy a příští měsíc uvidíte
@valin měla jste ovu potvrzenou utz, ovu testem nebo jste myslela Vy že jste 9dpo...ovu může nastat kdykoliv behem cyklu a pokud opravdu nebyla prokázána nevíte prakticky kdy...dr v té chvíli pro Vás chtěla to nejlepší a nezdálo se že jste proti, odmítnout jste mohla...ano 9dpo je brzo ale 9 dpo jsem já měla pozitivní test
@valin ve vetsine testu jsou v krabice 2 kousky jeden prubni ale moc musi byt cerstva a druhy si nech az po ocekavane ms a dej se do klidu
@demetritis ms ma prijit tedy ted behem 3 dnu .. No test si koupim dnes a zitra budem testovat klud je tezky udrzet :(
@valin moc nechápu, co tady řešíš..v jiné diskuzi ses tvářila, že tvoje potencionální těhotenství nebylo plánované a řešila jsi, co tomu řekne okolí, když budeš mladá maminka a tady zase honíš duchy...nechci ti křivdit, ale mám pocit, že buď nás všechny taháš za nos a nebo sama nevíš, co chceš...každopádně, jestli ti z krve nepotvrdili těhotenství, tak ti ho těžko potvrdí domácí testy..

@lichtakova tak to jsi zabila😂😂😂