Jsem těhotná? Vidíte tam někdo ducha?
Ahoj všem, snažíme se s manželem o miminko. Chci se jen zeptat jestli tam je něco vidět?

Bohužel nevidim ☹ záleží kdy má být MS, zkus třeba za den, dva 🙂
Nevidím tam nic. Zkus zase za pár dní. Držím palce, ať se druhá čárka objeví 🙂
Vidím ducha 🧚♀️ ať sílí 🙏😉
Je, na obou 🙂
@sebinka123 Děkuji snad nepřijde MS😂
@siima12 náznak vidím,takový jsem měla 9DPO a dnes jsem 10+6 ♥ tak ať sílí ♥
@juliemichal Moc děkuji, doufám že bude😊 další test udělám tak za týden nebo za 3 dny😊
@siima12 já bych udělala za 2 dny,nevydržela bych to 😀 testovala jsem od 9DPO denně 😀 😀
@juliemichal Fakt? Já se bojím abych nebyla smutná že mi to neklapne😂 ale asi to stejně nevydržím😂
@siima12 vidim..kdyz uz si testovala ted je to uz jedno..kdyz udelas za 2 dny a nebude silnejsi mas po radosti a bude jasno..ale drzim palce at sili.
@siima12 to se ti nedivím,taky bych to nevydržela 😀 😀 fakt denně padlo několik testů a to čekám čtvrté 😀 😀
Já vidím, držím palečky.
@siima12 No, když to vydržíš 😄😄😄 Já jsem to třeba nevydržela 😄😄😄
@juliemichal Jé, gratuluji. Jsem ráda, že je nás víc, kdo čeká čtvrťátko💕 Já taky, akorát jsem 19tt
@sebinka123 moc děkuji a taky gratuluji ♥ ♥
my jsme chtěli čtvrťátko skrz toho,že máme 3 chlapečky hah 😀 tak snad to bude naše vytoužená holčička ♥ ♥
Ja vidim. 🍀
@juliemichal 😄😄😄Já mám taky 3 kluky 😄😄😄 a snad se dozvím už za 14 dní, jestli je to vytouzena, i když neplánovaně, holčička 😉
@sebinka123 jé tak to moc držím palečky ♥ aby ses i ty dočkala té vytoužené holčičky ♥ ♥
@lilian2111 Myslíte že bych tedy mohla být?😊
Tak asi nic 😳😔 dneska jsem to dostala. Není to úplně rozjetý, ale asi planý poplach. Furt si říkám třeba se uchnízďuje ale spíš ne

Možná náznak nebo je to jen ryska, máte už zpoždění ? Jinak já tam spíše nic moc nevidím