icon

Jsem těhu?

martinalavre
28. čer 2016

Dobry den chtela jsem se zeptat posledni ms 20.6 jenže byla čtyři dny většinou ji mam 6 dní ale před ms jsem mněla několikrat pohlavní styk jenže jde o to że mam světle hnědou čaru pod pupkem a nikdy jsem ji tam nemela taky mam pod pupkem břiško nafoukle a posledni dobou jakmile vylezu na slunce je mi na ondleni a mam zavrate nekdy pocit na zvraceni někdy mam pocit v břiše jako kdyby kručeni ,rano mi děla pronlem vztat jelikož se mi pořad zaviraji oči unavou těhu test jsem neďelala ale s partnerem se o miminko snažime myslite že je to přiznak těhu 😌❤

Strana
z2
kity23
6. črc 2016

ja sem s toho uplně jelen :D jako vsichni mi rekni že už to je podle oji posledni ms 7 tydnu ale to by ten doktor uz dokazal rict jak je to stary ne ??? :D ja nevim jaj zitra jdu na krev ale do te doby si budu kousat nehty protože mi stejne vysledky řeknou až v ponděli :D

andreaandrejka
6. črc 2016

@kity23 Podle MS se to počítá všeobecně z lékařského hlediska. Rozhodující je UZ. To ti dr. nic neřekl?

lichtakova
6. črc 2016

@kity23 od poslední ms to může být 7 týdnů, ale embryo může být mladší (protože třeba byla ovulace později), proto se termín porodu dělá podle ms a podle utz v 11-12tt při prvním screeningu. nebo může teď vypadat menší a do toho 12tt se to srovná.

lichtakova
6. črc 2016

@andreaandrejka tak jestli byla dnes na pohotovosti, tak se s ní asi zas moc nikdo nevybavoval, spíš to s ní probere její gynekolog.

andreaandrejka
6. črc 2016

@lichtakova To já nevím,proto je ptám 🙂 U nás na pohotovosti řeknou vše včetně stáří.

kity23
6. črc 2016

hm takk to je teda fakt super ,, stalo se to 25 .6 .... takže sem pekne v řiti :( takovou smulu mam fakt jen ja :(

kity23
6. črc 2016

@andreaandrejka prave na mne doktor nemel cas a kdyz sem se zeptala jak dlouho v začatku tak na mne vyhrkl že kdyby to vedel tak to řekne

kity23
6. črc 2016

☹ nic , jedu v jednu do brna za svou gynekoložkou a zítra za ní pujdu :( ale vím že to bude beztak bejvalého , to je největší neštěstí co se muže stat a ja si to v tom připadě nemohu ponechat :(

andreaandrejka
6. črc 2016

@kity23 Já myslím,že smůlu má v tom případě tvoje dítě.

kity23
6. črc 2016

no to taky :( jenže nevim co mam dělat , byt na vsechno sama ? , musim to zkonzultovat s dr a hodne přemyšlet ,, děkuju všem za rady ahoj

dzogobela
6. črc 2016

@kity23 myslim, ze je celkem jasny, ze je to byvaleho, u novyho je to moc brzo, abys uz vedela, ze jsi tehtotna podle me... Nechci te soudit, ale uprimne nechapu,kdyz uz jsi na jedne interupci byla, ze si nedas pozor, predpokladam, ze dite jsi nechtela... A pak nechapu, jak uz muzes mit noveho pritele, kdyz pred 14 dny jsi jeste spala s byvalym... Achjo.

Strana
z2