icon

Jsem těhu nebo ne?

praha12
29. čer 2017

Ahoj holky,27.6 jsem mela dostat Ms ale nedostala o mimi se snazime druhym mesicem,delala jsem si dnes 29.6 z rani moci test a byla tam jen jedna/,je mozne ze je to jeste brzo?☹ .Jsem taka nedockava a byla jsem z toho sklamana

Strana
z2
demetritis
29. čer 2017

A kdy byla ov vys??? Pokud ne opakuj tes za dva az 5dnu kdyz ms nedojde a uvidis

praha12
autor
29. čer 2017

Demetritis:ano ovu byla 13.5. Nekde pisou ze se to nekomu ukaza za tyden nekomu 14 dni a nekomu hned prvni den vynechane MS

demetritis
29. čer 2017

@praha12 tak to chvilku jeste vidrz aspon do nedele nebo si kup ten z krve

praha12
autor
29. čer 2017

@demetris :dekuji budu se snazit to vydrzet jak se clovek,nedockavej tak to jeste pomalu utila,kazdopadne dekuji a dam vedet🙂

ryznicka
29. čer 2017

Ahoj, mám podobný problém. Taky se snažím druhý měsíc o mimi a MS mi měla přijtí 25.6. a ještě nepřišla. Dělala jsem si test dnes odpoledne a byla tam taky jen jedna čárka. Zkusím to asi ještě zítra ráno, prý to odpoledne není tak účinné, ale jsem jak na trní. :D Do teď jsem mývala MS celkem přesně +-1 den.

praha12
autor
29. čer 2017

@ryznicka ahojky ja jsem dneska odpo k tomu zacala tak jemne spinit takovou naruzovelou a svetle cervenou barvu to ma.vzdy kdyz prijde MS tak to prijde hned a hodne a ne od takoveho spineni nevis co to muze byt?☺️

linee
29. čer 2017

@praha12 myslis spis 13.6.,vid?;) pokud to vis urcite,ten 14dpo uz by na 10-kovem testu neco videt melo jit.A nebo.doslo k oplodneni pozdeji.Pockej jeste dva dny a zkus test opet.

linee
29. čer 2017

@praha12 to vypada,ze se ti rozjizdi ms:( muze to byt ovlivneno psychikou,hormonami a pod.Pokud je to uz i svetle cervene,tak je mozne,ze to bude ms.Pockej ty dva dny.Bud ms prijde a nebo najdes na testu //

linee
29. čer 2017

@ryznicka zkus urcite test rano

praha12
autor
29. čer 2017

@linee ano myslela jsem 13.6 no ja prave pred ms nikdy todle nemela no dvakrat to bylo svtle ruzove a jednou takove jakoby hnedavy vytok.nevim jsem z toho na nervy uplne.nikdy v zivote jsem takhle pred ms nespinila

linee
29. čer 2017

@praha12 hneda je neco jineho,nez svetle cervena. Tezko rict,zkus tt za dva dny a uvidis.Na druhou stranu,je mozne,ze tehu jsi a kdyz mas ted termin ms,jde o to,aby se mimi udrzelo.Takze nic jineho nez vyckat,nejde.Drzim palce

praha12
autor
29. čer 2017

@linee nejhorsi vec na svete je kdyz clovek musi cekat a nic s tim udelat nejde,jsem uplne vedle z toho.tak pockam a uvidim dekuji moc by sme si mimi prali🙂

linee
29. čer 2017

@praha12 ja vim, ale ono jina rada takto na zacatku ani neni:(

praha12
autor
29. čer 2017

@linee ja vim a dekuji a neda me to ani spat a rano budu jak kdyz dostanu palici po hlave.prala bych si mimi tak uvidime matka priroda si poradi

praha12
autor
29. čer 2017

@praha12 mas s tim spinenim take nejake zkysenosti?mela si neco podobneho?mam strach ze nejsem tehu no.

ryznicka
30. čer 2017

@linee MS se pořád nedostavila a na testu je stále jen jedna čárka, ani malý náznak druhý. Tak jsem z toho celkem nervózní, nikdy jsem tak dlouho zpoždění neměla.

ryznicka
30. čer 2017

@praha12 Prý když přijde špinění tak je to z toho že se uhnizdilo v hodně prokrveny sliznici. Melo by trvat tak 1-2 dny,tak uvidis dlouho ti to bude trvat. Každopádně já taky v noci nemůžu spát a v práci se nemůžu na nic soustředit, úplně s tebou soucítím.

ryznicka
30. čer 2017

Když teď koukám znovu na ten ranní test tak mi přijde, že tam vidím ,,ducha,,. Co myslíte? Nebo už mi hrabe a vidím to, protože to chci.

aalleenn
30. čer 2017

Taky vidim ducha ;) zkus jeste jinou znacku testu, mamatesty nejsou moc spolehlivy. Jinak ja taky nemela dalnici ani dva tydny po terminu ms a tehu jsem byla. Tak hodne stesti ..

martika7
30. čer 2017

Vidím ducha 🙂 držím palečky 🙂

ryznicka
30. čer 2017

Děkuju vám, zkusím teda ještě jiný. 🙂

linee
30. čer 2017

@ryznicka ja bych nerekla,ze je tam jen jedna carka🙂 objevila se v limitu?Drzim palce,at sili!!!

novamamina
Odpověď byla odstraněná
novamamina
30. čer 2017

Holky sorry, spatne tema! 😎
Ale abych uz teda aspon prispela, ducha vidim taky a docela pekneho 🙂

ryznicka
1. črc 2017

@linee Ahoj, tak dneska jsem si udělala test Clear Blue a řekla bych že tam vidím jasný plus. 🙂 V pondělí se objednám k doktorovi. 🙂

praha12
autor
7. srp 2017

Tak holky dneska prvni nabsteva doktora a mame 4mm ty jo jak jsem stastna jako blevha

novamamina
7. srp 2017

@praha12 tak gratulka 👍

megi89
7. srp 2017

@praha12 gratuluji,ve kterém týdnu jseš?

praha12
autor
7. srp 2017

@megi89 6-7 tyden

novamamina
7. srp 2017

@praha12 a srdicko uz bylo?

Strana
z2